Váz: Speci SX Trail S 3048 g
Rugóstag: Fox DHX 5.0 Ti. 230 mm 656 g
grats a géphez. a titánrugó milyen gyártmány, ha nem vagyok windisgratz ?
Váz: Speci SX Trail S 3048 g
Rugóstag: Fox DHX 5.0 Ti. 230 mm 656 g
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
mivel az már nem boxxer, igy nem is kell, hogy piros legyencsak az a baj, hogy nincs pirosban és magas
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
36-ot bele.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
szerencsére nem egyre jár az agyunk:)hat jo is a specialized. de a lakokocsi megjobb. en meg giantot veszek sztem. vagy commencalt.
photoshop ruleznajó, a kedvetekért (ti ízléstelenek ) beledobtam egy feketét, de sztem így rosszabb.
a Ferrari piros, a Boxxer piros, punktum
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"