majd az a hulladék speci is transzformálódik, mint a niki :-)
+
+
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
nem mindig, csak pont jókorafrancba!
me mindíg tévézel
most téged is le kell hogy fizesselek
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
basszus az spd-t elfelejtettem felrakni, pedig csak akkor lehetnék igazán individum
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
akkor ezért láttlak a multkor is ruha nélkül egy filmben?
akkor ezért láttlak a multkor is ruha nélkül egy filmben?Na meg nincs egy rongyom amit felvehetnék...
:D
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nincs olyan, hogy szponzorált, ez a saját gépem
megér 5500 pénzt ez a Zoggie karbon kormány...
albertfish: kicsit felidegesítselek?
olvasd el a számozást és sírj
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
lcs: ja ha szponzorált akkor 2x baszódj meg
:D
én most cserélem vissza a dawg-on a 64 centi széles rf hajlított karbont, 60 centi széles egyenesre....../vagy elfûrészelem a rf-t és +tuningolom szarvhoz/Kösz!
Nekem is sok fejtörést okozott, hogy egyenes kormány legyen szarvval, vagy hajlított...de mivel mindenhol hajlítottat láttam össztelósokon, gondoltam megér 5500 pénzt ez a Zoggie karbon kormány...meg a régi WCS egyenes kormány egyértelmûen keskeny volt a maga 560-as hosszával, még szarv nélkül is...
Meglátom, legfeljebb lekerül...egyenlõre azt hiszen, jó ez, fõleg lefelé zúzáskor.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Kösz!Na ez már sokkal közelebb áll hozzám! Nagyon szép lett Dagi!
Nekem egyedül a kormány szúrja a szemem, meg számomra az egyenes kénylmesebb. De nem vagyunk egy formák.
GRATULA