jól mondom?
egész jól fel van szerelve az a gép...

a vertex easton csõbõl van, kanadában kézzel hegesztve, ...... a presztizse ezért sokkal nagyobb.....súlyban kb ugyanannyi. hogy ez megér-e jó kétszeres árat....döntse el mindeki maga
Ps ...ettõl a váztól nem szeretnék megszabadulni....szal ne reménykedj
Kössz a linket, mondjuk ez sztem nem éppen pártatlan!ha +nyugtat qrva jó váz,,,,,könnyû, kényelmes /hasonló az anyag mint a cro-mo/ de merev, nem hajlik.....még alattam sem...
tessék egy tesztEgyet értek... Nincs szükség a változtatásra, ha egyszer bevált...
Carbont meg sosem vennék vázból...
Viszont sehol sem találtam róla teszteket... Erre van 1-2 indokom...
Olyan drága hogy senkinek sincs vagy aki megvette az azóta csak teker! :bananadan
1 részt Robnak is igaza van, másrészt konkrétan egy bevált, jó geójú, jó anyagú, elég könnyû de masszív merev cc vázon mi a lófaszt lehet fejleszteni ?
még +csinálhatják karbonból, gyárt a fastrax karbon csõszettet is /lásd univega/ , vagy mint az országutiban összefekhetnek a dedával, de annak meg az árába nem akarok belegondolni .....de sztem még marad az a jó kis szkandium....
látva az utóbbi 5 év kona fejlesztéseit, levonta az egyszerû következtetéstMondjuk egy 2008-as modell, Kula Supreme... Csak a színében fog eltérni az ideitõl? De honnan gondolod?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Mondjuk egy 2008-as modell, Kula Supreme... Csak a színében fog eltérni az ideitõl? De honnan gondolod?ugyanilyenek, csak más lesz a színûk....
ugyanilyenek, csak más lesz a színûk....:
De ez attól is függ hogy milyenek lesznek az akkori Kona csúcs merevvázai...