Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

tényleg, szerintetek milyen pedál megoldás jöhetne szóba a bicajára? Sajnos a sima keretes acél pedálról nagyon könnyen lecsúszkált a lába, de az SPD meg nagy falat lenne még neki. Láttam ilyen egyszerûbb klipszet, amin nincs pánt csak egy kis mûanyag cipõorr támasz, használható megoldás ez?

szöges medvetalp, annál jobb sztem nincs
elsõnek barátnõm is kloffolta a lábát minden pedállal, és az SPD-nek meg a gondolatát nem szereti egyelõre, viszont kipróbálta a 3 fõ fajtát a taposóból, mûanyagot, a kicsi karmos fémet meg a szegecseset, és egyértelmûen az utóbbi jött be neki
klipsz sztem nem jó ötlet, sokkal bizonytalanabb módszer, mint az SPD, de legalább kevésbé hasznos, a mûanyag meg kicsit kevésbé zárt, de ennyivel kevésbé hatékony is

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Szerintem a platform az ideális, csak nem kell túl durvát tenni rá, ami elüt a bicajtól, meg a lány stílusától. (Bike+ valamelyik pl.)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
tényleg, szerintetek milyen pedál megoldás jöhetne szóba a bicajára? Sajnos a sima keretes acél pedálról nagyon könnyen lecsúszkált a lába, de az SPD meg nagy falat lenne még neki. Láttam ilyen egyszerûbb klipszet, amin nincs pánt csak egy kis mûanyag cipõorr támasz, használható megoldás ez?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Viszont szombaton sikerült egy szép zúzódást szereznie a sípcsontjára a pedáltól:(, szóval lehet, egyenlõre kap rá egy szöges platform pedált....

ez így durva :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
megtisztelõk a dícsérõ szavak, köszönöm:)

a gép tényleg sír egy spd pedálért, csak a gazdája nem:) Most próbálom a hölgyet beleszoktatni a hegyen tekerés örömeibe, és bár nagyon ügyes és bátor is, de még korai lenne spd-be kötni a lábát. Viszont szombaton sikerült egy szép zúzódást szereznie a sípcsontjára a pedáltól:(, szóval lehet, egyenlõre kap rá egy szöges platform pedált, amirõl nem csúszik le könnyen a lába. Jahhh és a gyári STX-RC pofák rémesek, kell szereznem valami jó csapos pofát, ami rendesen harap a ritchey felniken...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Mohus te még mindig tudsz bringát építeni :prosze:
Gratulálok, szép gépek!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az penzben ki nem fejezheto ertektobblet :D

te milyen bringaval nyomulsz kedves szakallas metal Kristof?

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

ha eloveszunk egy kellys arlistat pl

Nem beszélve a klubtagságról... ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sir a csajszi gepe hogy spd-t kapjon, ugye tudod?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_rihi_

_rihi_

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
...igazi engedelmes nõi gép.... :)
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________

Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Csinosak....nem csak a bicók...:P

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
akár vissza is kanyarodhatunk ennek a topicnak a témájához :-)

láttam páran bemutattátok a gépet, amit a barátnõtöknek építettetek, sõt még a gazdit is. Mivel elkészült a kedvesem bicaja, sõt ma fel is avatta, gondoltam megmutatom én is, mit sikerült összehozni.

A képen látható

a bicaj:
Merida Matts Speed 16" váz
RS Pilot XC teló
XT- Sapim - Ritchey Pro kerekek
Z-max és WTB EpicWolf külsõk
FSA Orbit XL fejcsapágy
XT h., LX e. váltók
Specialized Strongarm II. hajtómû
SRAM 5.0 fogsor + lánc
STX RC fékek
Deore fékváktókarok
Ike kiegészítõk
WTB Speed She nyereg

és a gazdija, mert "bringás lányok pedig vannak":)

Feltöltött kép

kicsit a saját verdát is tuningoltam. Kapott egy 180mm-es tárcsát elõre és Truvativ Team stucnit + üléscsövet

Feltöltött kép

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
annak sem ez a lényege. mikor ebbe belemegy valaki, elég hamar koppanni szokott.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
vanaza értékbecslés topic!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

amig nem az a címe a topic-nak, hogy kinek mennyibe került az uj biciklije, addig nem lesz szó többet pénzrõl.
értettem?

értetted?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Elõre, javasolt, ha nem vagy biztos a dolgodban, de utólag ilyet sosem szabad megkérdezni. A kérdés az, hogy NEKED megérte e? Ha örömöd leled benne, ha elégedett vagy vele, akkor természetesen igen, ha nem, nem. Az ilyen kérdésekkel, csak a saját örömödet ronthatod el. Használd egészséggel és tekerj vele sokat.

Azt hiszem ez a helyes szemlélet!

A bringázásnak nem a pénzrõl kell szólnia szvsz.
Az a sznob autós társadalomnak való. Tisztelet a kivételnek.

A tied milyen?Milyen a fully feeling?

Kezd nagyon tetszeni. Vettem új csapágyakat a felfüggesztésbe, egyenlõre csak 2-t mert hónap vége van oszt na mégis.

Eddigi Bikemag-ban tesztelt Specialized-ek esetében mindig leírták, hogy nagyon hamar meg lehet szokni õket. Azt gondoltam hogy ez marketing vaker.

De esküszöm tényleg igy van. Mintha rám szabták volna. Tökéletes a geomtria, és még állítható is.
El vagyok ragadtatva tõle, és ezzel nem túloztam egy kicsit sem.
A levegõs tag is meglepett. Pozitívan csalódtam benne.
Nincs benne lock, de ha totál becsillapítom meg rövidebbre állítom a rugóutat, akkor szinte olyan mintha merev lenne.

Semmi mást nemtudok elmondani. Ki is kapcsolom magam.
Hétvégén tesztelem a Bükkben. Juhééé

Bike Is Life

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Elõre, javasolt, ha nem vagy biztos a dolgodban, de utólag ilyet sosem szabad megkérdezni. A kérdés az, hogy NEKED megérte e? Ha örömöd leled benne, ha elégedett vagy vele, akkor természetesen igen, ha nem, nem. Az ilyen kérdésekkel, csak a saját örömödet ronthatod el. Használd egészséggel és tekerj vele sokat.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Csak kíváncsi voltam, hogy megérte-e.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
amig nem az a címe a topic-nak, hogy kinek mennyibe került az uj biciklije, addig nem lesz szó többet pénzrõl.
értettem?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ez pont igy van ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/