az különben milyen ?
kivételesen komolyan kérdezem, nem "poénkodásból" .
Go To vázak topik.
az különben milyen ?
kivételesen komolyan kérdezem, nem "poénkodásból" .
én meg feketét akartam, de nem sajnálom hogy piros lett a végén. nagyon mennek hozzá a fekete alkatrészek. tárcsafékes felnivel jobban nézne ki, vagy olyan felnivel, aminek fekete a fékfelülete. de kb ennyi a kifogásomRob: Igaz, inkább úgy fogalmazok, hogy a legjobb merev váz, amin valaha ültem.
(persze az is hozzátartozik, hogy amíg Ladám volt, az volt a legkirályabb autó, amiben valaha ültem )
Azért el tudnám viselni, ha az enyém is olyan színû lenne, mint a te vázad.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
az különben milyen ?Nincs már Trance.
Addig nem is lesz fully vázam többet míg meg nem tudok venni magamnak egy olyat, amit valóban szeretnék. .
"addig" nélkül is igaz az állításod.. ez a HT pedig tökéletes.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
tényleg Beg , AM- hez képest milyen a Róka ?
/lehet inkább telotopik /