Az egy nagyon jó, érzékeny tag. Az 550es rugó biztos nagyon kemény alád.
Nekem is csak a második mondattal van bajom...

Ha esetleg oda jutsz/jutok, akkor keressük meg egymást, hátha.
Az egy nagyon jó, érzékeny tag. Az 550es rugó biztos nagyon kemény alád.
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
semmennyit...marhára +lepõdtem kb 2 hete hogy már itt vannak a 08-as foxok, szóltam Balázsnak hogy kéne, másnap hozta
mondjuk az rp 3 nak az útja 2" az nem fog változni, a geot egy picit tolja, a hosszabb tag asszem alacsonyabbra kerül a középcsaopágy, és laposabb lesz a fejcsõszög,,de lehet fordítva
semmennyit...marhára +lepõdtem kb 2 hete hogy már itt vannak a 08-as foxok, szóltam Balázsnak hogy kéne, másnap hoztaÉs mennyit vártál a DHX-re? Az RP3-at tényleg elkérném, ha nem gond, kiváncsi vagyok. Egyrészt hogy méretileg mit csinál a vázzal a hosszabb rugóstag, meg persze mûködésileg is.
Az az érdekes, hogy még ezzel a PP nélküli rugóstaggal sem pogózik kiállva sem sokat; de ez lehet a túl kemény rugó miatt van...:chin:
Kösz! Igen, saját mérés volt még tavaly (elött?), amikor vettem...ezek szerint nem sikerültek egyformára...
nem, x-factor /ill probike/
oda adom az rp-3-at, próbáld ki, nem fogod szeretni...
Dagi: a nyeregre te mérted ezt a tömeget? Csak, mert nekem is ez van, és nekem 210-et mutatott a mérleg.
A Turner meg csinos lett!
nem, x-factor /ill probike/Kösz! Még kéne rá valami pedál (vagy legalább ezt be kéne festenem pirosra), rövidebb stucni, meg ugye a 2,4-es NN-ek, esetleg könnyebb nyeregcsõ.
Pont ma néztem meg alaposabban ezt az új DHX-et én is...gondolom kintrõl "jött". Én még az RP2-re is gondoltam, ha tudnék szerezni...
ajánlom a 08-as dhx-air-t
most vettem a dawgba, szintén a 200/50-es gyári helyett 200/57 est /2,25"/
a propedal bekapcs /itt már csak 2 állás van nem 15 katt/ egy szemet nem mozog feleslegesen -sokkla jobb a pp mint az rp3 ban/ de amit kell kimozgja, nyitott pp-vel mozog mint állat......kb a legjobb választás ilyen vázakba,,,,ja és a dawg kibírja a plusz rugóutat nem ver bele a linkplate a nyeregcsóbe, vuszont igy szintén 14 körül m.ozog,,,
ilyet e
ja és szíp lett a turner
ajánlom a 08-as dhx-air-tAz angol ebay-rõl vettem, 5"-öt mozog, és nem könnyû, 4013g...egy levegõs taggal ez ~3600g lenne (remélem lesz is).
Sok mindent nem tudok mondani egyenlõre, mert 550-es rugó van benne, ez elég kemény. Ennek ellenére ha ráülök, úgy érzem, hogy puha, nagyon érzékeny. Furcsa a levegõs, SPV-s tag után, ez még ProPedal nélküli, de a kompresszióval nagyon durván be lehet lassítani, de azért majd lecserélem szerintem valami levegõs cuccra, de még se pénz, se konkrét elképzelés...
Majd csinálok normális képeket, meg alkatrész listát, ha van rá igény.
Hamár homár: Megfogant bennem a gondolat, hogy ha úgyis veszek rugóstagot, akkor esetleg egy 200-as, 2.25-öt mozgót vennék bele a 190-es helyett, ha elbírja a váz a nagyobb utat...így 14 centi körül mozogna, mint elöl. Vélemények?
Mohus: Ha esetleg meduplázódna valahogy az állomány, egyet elvihetsz...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960:clap: Dagi. hagy kérdezzem már meg miféle az a nyereg a bicon? szép kecses darab
az az:) a végén még annyi lesz, hogy ajándékozni kell a szaporulatból:Dgyönyörûek. Úgy látom a róka nagyon szapora állat, lassan ellepik a környéket