és off és utolsó: ez a stance fikázás meddig tart még??
én kb egy oldalra rá írtam már h részemrõl téma lezárva! ennyi
és off és utolsó: ez a stance fikázás meddig tart még??
Nem igazán értem, hogy miért kell fikázni az adott ember jelenlegi telójánál gyengébb/olcsóbb teleszkópokat...kicsit gyerekes. Ha mindenki így tenne csak a Fox és Pace tulajdonosok maradnának
Nekem is Fox-om van, mégsem jutott eszembe lesz*arozni a korábbi marzocchi exr comp vagy manitou splice elite teleszkópjaimat, adott esetben jók voltak azok is.
Hogy ne legyen nagyon off, Fox teleszkópos kerékpárral nyomulok és a többi teló béééna bibibííí
Nem igazán értem, hogy miért kell fikázni az adott ember jelenlegi telójánál gyengébb/olcsóbb teleszkópokat...kicsit gyerekes. Ha mindenki így tenne csak a Fox és Pace tulajdonosok maradnának
Nekem is Fox-om van, mégsem jutott eszembe lesz*arozni a korábbi marzocchi exr comp vagy manitou splice elite teleszkópjaimat, adott esetben jók voltak azok is.
Hogy ne legyen nagyon off, Fox teleszkópos kerékpárral nyomulok és a többi teló béééna bibibííí
ezt hol hallottad te?! volt már alattad egy stance flow egyántalán??
akkor próbálj ki egyet és meglátod milyen ajándékot hozott a télapó.
jaja, egy rakás szar;)
mindenki másnak jó, csak nálad az
Jó de azt tegyük hozzá h a Stance egy rakás szar, a Drop Off-ot én meg nem állitgatom mivel nem az enyém!
Milyen az, amikor egy teló majdnem tele van fújva? Még fér bele egy kicsi, de már nem sok? Csak mert nekem is levegõs a telóm, és nehogy egyszer véletlenül tele legyen.
a rossz telóbeállítás nem erény
a rossz telóbeállítás nem erényHát képzeld Mecsek-be nem egyszer bekoppantottam haver 05-ös 150-es Drop Off-ját meg az én régi 150-es Stance Flow-mat!
edit: ja és hozzátéve a Drop Off majdnem televolt fujva, olyan kemény volt.
edit: ja és hozzátéve a Drop Off majdnem televolt fujva, olyan kemény volt.
miért, így van értelme, hogy hanyattesik a bicikli? megmondom õszintén, alapvetõen nem érzem értelmét, hogy ebbe a vázba egy duplavállas villát rakjanak.
nekem csak egy 80at mozgó merevfarum van, de ezzel is simán adtam már be 50 centis letörést 30al, és bizony elsõ kerékre érkeztem, -igazából meglepett a letörés- és nem koppant le...pedig alapvetõen nincs túlfújva. biztos, hogy annyira kell az a 170 ithonra? naj, nem kezdek rugóutas flamet, de ennek a villának nem érzem értelmét. tényleg ennyit számít +2 centi, amikor még az a 15 sem koppant le?