csinos!
csak a hajtókar és a hátsó váltó "világít"
????????????????
Majd nyáron mehetsz vele egy kört Lesencetomajon

csinos!
csak a hajtókar és a hátsó váltó "világít"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Katalógusadat, így neked kéne a legjobban tudnod, hogy az esetek 90 százalékában ez nem fedi a valóságot.matekbol amugy is buktam
jajj
mindjart jonnek es kijavitanak hogy nemannyi az annyi
nembaj
sok volt a Bud Ice ma estere. le is lecelek
mire gondolsz? lesz alu M5 ht, még olcsóbban is ráadásul mint idén... a nevedet is átirod majd?
ha szponzorációra gondolsz, azt mi szeptemberben lezártuk jórészt. pár kérdés van még, de a héten vége annak is. szóval majd jövõ augusztusban keress meg, ha szeretnél egy karbon merev vázat 2009-re
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
azért manitunál a katalogban x gramm , az x+100 gramm szok lenni igazábóla talas 1820 kb. az minusz 280gramm.
akkor elvileg 10.8 kilo lesz a Yeti. bovdenekre 250grammot szamoltam, a bontrager tomito lotyire 50g-ot kerekenkent.
ez nalam nem szar 14/14 centi rugout melle
tam: a '08 minute IT 1540g katalógus szerint.
RAUH-Welt
B E G R I F F
XC long travel (szal alapvetõen cross country egy hosszú rugóutas könnyû fullival, vagy AM cc felõl közelítveXC LT??? ASR??? ezek mik?
mtb
amugy XC LT ha igy tetszik. konnyu sulyu vagyok, es nem zuzom a gepet. valamint elerheto kozelsegemben nincsenek nagy hegyek. [skocia, velsz, messze vannak, foleg kocsi nelkul]
tudom, ennyi erovel epithetnek ASR-re is, de akarok egy pici tartalekot.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
De te mire építed? Mármint milyen stílusra?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem is akarok versenyezni, pusztán "tényt" közöltem.nem verseny Drusza...
nem braines taggal, átütõs telóval ezt is meg lehet építeni 10,5 kilóra - 60 kilós ember alá. igy brainesen lehetne még rajta fél kilót könnyíteni úgy hogy jó legyen alám is, de asszem soha nem fogok rákölteni még cca 300 K-t arra a fél kilóra.
edit : Tamaska asszem sose leszel 90 kiló -jelenligi súlyomról nem is beszéve-
amúgy meg közel 5"-t mozgó használható vázat nem nagyon találsz lényegesen könnyebbet mint ez - most csak az üres vázról beszélek-
en fizikai fajdalmat fogok erezni, ha veletlenul 12kilo fole csuszik az uj gepem.
igaz talassal szamolva, nemtom a minute absolute IT mennyi.