a szaladgálós meg olyan fajin kerítéskék!

de az is nagyon jóó!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
És ha már így a ki milyen bringával nyomul topikban vagyunk, és majdnem végigmutogattam a teljes palettát, még csatolok egy képet a "városi" cirkálómról, akit szintén szeretek annak ellenre, hogy talán még nálam is idõsebb (még apukámé volt gyerekkoromba, úgyhogy 20 évnél biztos idõsebb), de mégiscsak nyugodtabb szívvel hagyom egy bolt elõtt 5 percre, kevésbé ugranak rá a szarkák....
http://www.fotozas.c...k/dusika_re.jpg
Helló!
Igazából lehet, h rossz topicba írom, bocsi, ha ez így van. Olvastam, h a tél eléggé megesz 1-2 alkatrészt. Idén szeretném télen is használni a biciklim (ez évig nem is volt mit használnom 3 éve) és kérnék tõletek 1-2 jótanácsot, mire érdemes figyelni. Ha meg rossz helyre írtam nyugodtan el lehet tessékelni, csak mondjátok meg hova menjek:P
Köszi, amen
(Mondjuk akár ide is illõ: ki milyen bringával nyomul télen. A rendes sportgépével, vagy egy téli cájkkal?)
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
vagy scott, vagy merida
edit
scott vagy ghost csinálta elõbb?
heleysbítek én a 120-at mozgóra gondotam..olyam meg se a scottnak se a meridának nem volt, nem van, de 100asban egyébként a gost hamarabb volt mint a scott....ghostnak cube nak régen van, de elõttûk is volt már sokaknak. csak ezek szépen igényesen vannak megcsinálvavagy scott, vagy merida
edit
scott vagy ghost csinálta elõbb?
vagy scott, vagy meridaja ez a cube is az (vagy a ghost amr, kb ua)...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
jajjdedönörû ez a színpár.....Itt az új bringám. Vörösréz - fekete CUBE AMS 100