nemkéne.
amúgy az 54es pont jó nekem szal szólj ha nem tetszik
igen? nem úgy van, hogy a 6os és 7es rendszernél ugyanakkor a távolság?Konás: a 7es soron pont ugyanolyan messze vannak egymástól a fogaskerekek mint a 8as soron.
Volt 7es Sram 5.0 hátsóagyam és ott a kazettatest rövidebb mint a 8/9-es rendszereknél.
jaja, ez igaz. de mondjuk van a MegaRange, ott 34-es a legnagyobb fogaskerék a 6os rendszeren.Meg azért nem annyira mindegy, hogy a váltó mennyire követi le a fokozatok ívét, ami nem ugyanaz egy 6-os, és egy 8-as esetében. Nagy változást nem veszel észre egy alap rendszernél, de a pontosság kedvéért...ezért is nem tecc a Shadow, mert egyenes vonalon mozog, nem görbe íven.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem is tudtam hogy a sis hátsóváltó képes 8-as sebességre. vagy csak le van butitva a 8-as soron 7-esre?
miért ne vinné?
a 6 v. 7es soron távolabb vannak a fogaskerekek egymástól, mint a 8ason, így a két végpont nagyjából egyforma távolságra van, ezért könnyedén viszi.
egyedüli kitétel a megfelelõ váltókar, oszt' kész...
miért ne vinné?nem is tudtam hogy a sis hátsóváltó képes 8-as sebességre. vagy csak le van butitva a 8-as soron 7-esre?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
persze.mukodik xtr nyereggel?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
mod:ha tényleg dirt meg esetleg street, akkor esetleg elsõ fék nem is szükséges:)
nekem is a válaszott agyaiddal volt "gondom" de msot már javítottad:) a kónuszos deore nemjó dirtre mert kinyírja a kónuszokat. (lsd. ktm soul)
Nem estem el, csak így szoktam
leszállni:rocketman
van. Bitangul fog, kényelmesebb a kar, kisebb az egész, állíthatóbb.
mikor próbálod ki az enyém?
RAUH-Welt
B E G R I F F