Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Lapierre, szoval valoszinuleg jo. Minoseggel nem lesz gond. De ki kellene probalni egyet mielott barki nyilatkozik rola. Nem egy olyan bringa volt mar ami papiron jol nezett ki, gyakorlatban meg egy kalap kaki...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Ez itt off? Ha igen sorry.

mit szóltok ehez a bringához : 130mm hátul - 140mm elöl VPP szistém, scandium váz.

http://www.cultureve...p.php?article87

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

kene mi? :D hat azt elhiszem. Nemtom otthon mennyibe kerul egy ilyen, de szerintem megeri megvenni. most komolyan

nem kicsit;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
okos a sárvédõrögzités.......

Tam: tedd a kicsi kezeidet szívedre... itthoni áron te se vetted volna meg... :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kene mi? :D hat azt elhiszem. Nemtom otthon mennyibe kerul egy ilyen, de szerintem megeri megvenni. most komolyan
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jöhet:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor itt van egy par normalisabb kep. Meg mindig telefonos, de legalabb a reggeli napsutesben keszultek, szal kicsit jobban latszik a lenyeg.

Felkerultek a modositasok, Continental Ultra Gatorskin 23mm gumik, a jol bevalt U.S.E. Alien karbon nyeregcso plusz SI Flite kombo, Smart lampak, SKS raceguads sarvedok. Ja a pedal se original [mivel nem volt rajta semmi] az egy alap shimano M520 spd. Es raktam ra kulacstartot is.

Imadom. Nehezebb mint az OCR volt, de sokkal kenyelmesebb. Es hangtalan :)

az agyakat majd atfuzom valami huzott kullokkel Mavic Open Pro felnikre, mert ezekrol a Sun-okrol valami felelmetes szenvedes leszedni a gumit. Igazi huvelykujj-gyilkos. Meg nehezek is :)

na kepek

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
nem jeleníti meg a képet:(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
56-57?:)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
szépeséges:D
60-as jólett volna
nekem:)

apám imádná ezt a gépet õ ilyen single-speed bzi

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
csak hogy ne mindenki ilyet írjon:
nemkéne. ;)

amúgy az 54es pont jó nekem szal szólj ha nem tetszik :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
elfogadnám... 4.nek. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
most tudod, hogy utállak?!:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Konás: a 7es soron pont ugyanolyan messze vannak egymástól a fogaskerekek mint a 8as soron. ;) Volt 7es Sram 5.0 hátsóagyam és ott a kazettatest rövidebb mint a 8/9-es rendszereknél.

igen? nem úgy van, hogy a 6os és 7es rendszernél ugyanakkor a távolság?
én így emlékszem. mindegy...

Meg azért nem annyira mindegy, hogy a váltó mennyire követi le a fokozatok ívét, ami nem ugyanaz egy 6-os, és egy 8-as esetében. Nagy változást nem veszel észre egy alap rendszernél, de a pontosság kedvéért...ezért is nem tecc a Shadow, mert egyenes vonalon mozog, nem görbe íven.

jaja, ez igaz. de mondjuk van a MegaRange, ott 34-es a legnagyobb fogaskerék a 6os rendszeren.
elváltani elváltja így is, úgy is, de lehet nem a legegészségesebb...

tamaska
nõljön köröm a p....re :D
csini ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
irigy vagyok de nagyon....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Beleptem a Konaklubba. Raadasul nem is akarmivel :)

majd jonnek meg ra a kotelezo modositasok [nyereg, gumik, sarvedo, lampak, stb] de az alapgepen nem valtoztatok. Lehetne rajta konnyiteni boven, de egyelore igy marad. Ha beorulok majd jon a Campa Record palyaszett.

ja holnap jon valami ertelmes kep is

szoval Kona paddy wagon 2007 54cm

http://img509.images...image022nt9.jpg

RAUH-Welt
B E G R I F F

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

nem is tudtam hogy a sis hátsóváltó képes 8-as sebességre. vagy csak le van butitva a 8-as soron 7-esre?

8as sor (Shimano), 8as Sachs markolatváltó és 9es sram lánc. Az egyetlen gond amit thommey is írt, így a mostani sorral ami 11-30as kiosztású elõjön az a "probléma" hogy a 30as fogaskereket használva túl közel van a felsõ váltógörgõ hozzá, így még elmegy de zakatol. Ha ez a sor elkopik akkor megy fel rá egy Sram 3.0 sor 11-28as fogkiosztással, azzal gond nélkül mûködik a váltó.
(Ha megadja magát a váltó, akkor sincs gond mert már betáraztam egy majdnem karcmentes STX-RC-t amivel az össz. probléma hogy nem középkanalas.)

Konás: a 7es soron pont ugyanolyan messze vannak egymástól a fogaskerekek mint a 8as soron. ;) Volt 7es Sram 5.0 hátsóagyam és ott a kazettatest rövidebb mint a 8/9-es rendszereknél.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

miért ne vinné?
a 6 v. 7es soron távolabb vannak a fogaskerekek egymástól, mint a 8ason, így a két végpont nagyjából egyforma távolságra van, ezért könnyedén viszi.
egyedüli kitétel a megfelelõ váltókar, oszt' kész...

Meg azért nem annyira mindegy, hogy a váltó mennyire követi le a fokozatok ívét, ami nem ugyanaz egy 6-os, és egy 8-as esetében. Nagy változást nem veszel észre egy alap rendszernél, de a pontosság kedvéért...ezért is nem tecc a Shadow, mert egyenes vonalon mozog, nem görbe íven.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

nem is tudtam hogy a sis hátsóváltó képes 8-as sebességre. vagy csak le van butitva a 8-as soron 7-esre?

miért ne vinné?
a 6 v. 7es soron távolabb vannak a fogaskerekek egymástól, mint a 8ason, így a két végpont nagyjából egyforma távolságra van, ezért könnyedén viszi.
egyedüli kitétel a megfelelõ váltókar, oszt' kész...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

mukodik xtr nyereggel?

persze.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.