Azért lehet Specialized-ról is váltani, én azt cseréltem Konára
Te rob, intézz már egy merevfarú alám jövõre!csak hülyeség
![]()

egyre jobban tetszenek a speckók

Azért lehet Specialized-ról is váltani, én azt cseréltem Konára
Te rob, intézz már egy merevfarú alám jövõre!csak hülyeség
![]()
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Elolvastam. És akkor mi is az álláspontod? Ha már fikázol, állj is ki mellette és ne fujj visszavonulót a következõ sorban. Amennyiben viszont nem ez volt a szádékod, nem kellenek a negatív felhangok.off
A végét elolvastad, vagy odáig már nem jutottál el?
on
Te vagy itt a helyi megmondóember?:chin: Ennyire azért ne legyél okos!Ehh szarvat le patentpedált fel. Vagy legalább 1 egyenes kormányt, ha már a szarv marad. Ez így miért jó? :chin:
Még a pedált megértem, ha nem mész vele többet egyhuzamban mint 15 km.
Így kb. boltbajárós kategória...
De nem akarok beleszólni, ha Neked így jó, akkor nem kell változtatni rajta.
Holnap megyünk felétek, kijöhetnél.holnap meg ki kell találnom valami jó köves ösvényt ami nem nyakig sár, és akkkor lesz teszt...
Lehet, hogy a számolt értékek alapján alád tudok menni az új géppel. És abban a Pike lesz elöl.mérve 12,3, szal jó a számolt eredmény
ja és kellni fog az a kis mûanyag basz (mudflap?) ami védi a tagotmás is megtette, utána csak sóvárogva nézte a régi vázát...
na de nem off.
Kiváncsi vagyok Tiger véleményére a bringával kapcsolatban.
Teszt utánira
csak hülyeségAzért lehet Specialized-ról is váltani ...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
http://img4.tar.hu/t.../26190281.jpg#3mintha lenne ilyesmid
kösz
Rémhöri : nekem így kényelmes, nem vogymuk 1formák
patentpedált meg cca 6-8000 kilóméter meg 3 év alatt nem tudtam megszokni akkor már valószínû nem fogom.
mintha lenne ilyesmidáhh, már ilyet se veszek akkor
szép lett Tigrincs!
még csak aszfalton kb 1,5 kilcsiKipróbáltad már?