nah összeraktam a rohangálós SS-t. hétfõn szabatok hozzá bowdenházat meg bowdent, addig csak az elsõ fék lesz bekötve, azzal le tudok gurulni a boltba. hátul azért van traktorgumi, mert a másik sportcontact az a görgõs gumi jelenleg. télre talán jobb is ez, valószínûleg elõre is felrakok egy ilyen traktort, legalább tekerni tudom majd, ha lesz hó meg sár meg jég. (legyen!) sárvédõt meg valami pofás lakatot, illetve egy komfortosabb nyerget majd kap karácsonyra vagy szülinapomra, illetve tavaszra majd a slickek kerülnek fel természetesen. 42-16os az áttétel amúgy.
http://picasaweb.goo...com/idavid91/SSváz: Magellan Crater 6061 alu 16"
villa: RST (a matrica merida volt rajta, a monti régi villája, majd lekaparom a maradék matricát), 5-6 centit mozog, nem valami érzékeny, de kátyukhoz meg padkákra pont jó
fékezés: promax (IKE) fékek, merida felirat, jagwire arany cserélbehõ betétes pofák, deore fékkarok
kormány+stucni+kcs: IKE, a stucni 100as, a kormány meg 580as, kcs zoggie, markolat ike, em ajd egy b+ bilincses lesz
nyereg-nyeregcsõ: IKE, illetve Kalloy 350es
elsõ kerék: rgéi alivio agy, alex mx18 felni, dt2es küllõk
hátsó kerék: B+ SS agy, talán Lima? a neve, rigida zac 200 felni, dt2es küllõk, 16os dicta racsni
gumi-belsõ: conti sportcontact 1.6/hutchinson rock 1.95 (E/H), belsõk decathlon 700 forintos, belsõvédõ szalag Michelin sárga:D
lánc: 8s shimano, hál isten jó lett a rendszerhez.
monoblokk-hajtókar: shimano bb-un26, régi alivio hajtókar 42es 8seb lánctányérral
pedál: ez most egy B+ SPD, de majd egy taposó lesz rajta.
a másik képen a nyílegyenes láncvonal látható, vakuval ilyen lett, sajna sötét volt kint:
összehasonlításképp: mindezt egy teszkós bringa árának (~30ezer) a 75%ból hoztam össze, az egyetlen kevésbé márkás alkatrész rajta a nyeregcsõ. az alkatrészek többsége minimálisan, de használt.edit: LL, 42-16 nem izmos annyira, pont kellemes tempó - igaz, a templom tér utáni emelkedõn azért nyomni kell, meg a yamaha szalontól felfele is. én képet akartam beilleszteni, ez lett belõle, de javítottam.