Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19047 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Hojojojjjj, de még hogy, már lefotózni is szégyeltem, szal részemrõl leállok az olyan trükökkel, ahol a váz hozzáér a kõhöz/korláthoz/adkához/buszsofõrhöz...

Peggel használva sikerült összeb@szni? Nekem volt egy 24"-es mongoose-om, de ott nem nagyon tudott hozzáérni a váz az éppen csúszott tárgyhoz, meg én inkább a lánctányéron csúszkálást preferáltam. :D

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég

Mi volt a gond a grindolással? Csak nem kapott a láncvilla is a jóból?

Hojojojjjj, de még hogy, már lefotózni is szégyeltem, szal részemrõl leállok az olyan trükökkel, ahol a váz hozzáér a kõhöz/korláthoz/adkához/buszsofõrhöz...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Azért kapott új fényezést, mert a régi már nagyon randa volt...egyrészt amikor vettem használtan is voltak durva lepattogzódások, másrészrõl meg én is...khm, nos megfogadtam, hogy soha többé az életben nem grindolunk, nem állunk ki pedálra, stb.

De nyugi, nem lesz pink, elárulom, hogy ha tetszett a fehér ez is tetszeni fog ;)

Mi volt a gond a grindolással? Csak nem kapott a láncvilla is a jóból?

• vendég

egyébként oposszum te miért szintezertetted át a vázadat? az fehérbe elég szép volt. csak nem ilyen lesz?

Azért kapott új fényezést, mert a régi már nagyon randa volt (hovatovább, ahol a fényezés alúl kikandikált az acél elkezdõdött a felületi korrózió is, lépni kellett...egyrészt amikor vettem használtan is voltak durva lepattogzódások, másrészrõl meg én is...khm, nos megfogadtam, hogy soha többé az életben nem grindolonk, nem állonk ki pedálra, stb.

De nyugi, nem lesz pink, elárulom, hogy ha tetszett a fehér ez is tetszeni fog ;), csak ne tökölnének a szinterezõnél ennyit...mennék már tekerni, jó idõ van.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
A kerekek azok Nova agyak, Mach1 felnikkel.

A zõd még megvan, de majd az egyesületbõl fogja valamelyik pici elhasználni :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
az a zõd téli, már meg is döglött??

frontway

frontway

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
A kerekek milyenek? Campa Omega?
Scott G-Zero FX, Csepel Royal 3* flip-flop, Bulls Cross Nexus 8

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Lehet külön is venni, Bike Ribbon parafás, 1800 forint, fekete lett volna rá alapból, de ez jobban illett rá sztem.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Szép gép! A bandázs vajon külön is elérhetõ?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
A fene vigyen el, nekem nagyon tetszik ez a vajszín meg a barna bandzás!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ez az új bringám :)

Saját :)

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
105 fék, h. váltó, minden más Tiagra, 3X9 hajtás SPD-SL pedál.
9,7 kg pedállal, minden más nélkül. Nem csúcsszett van rajta, de Nekem tetszik, úgyis csak edzeni használom :)

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
sziasztok! a bicó nem végleges. kb ami nektek nem tetszik az nekem se csak igyjöttek most ki. szóval kezdem :).

a dmr külsõk régiek ismerõsömtõl kaptam, de szerintem bp Gyapinál tutii vannak vagy voltak.

a markolat kormányvég harlee-shop miskolc, van mindkettõ másszinübe is. markolat barna fekete fehér, de más márkába van mindenfajta szin. kormányvégdugó. ilyen eloxos szinek piros kék ilyesmik.

a nyeregcsõ nekem igy jó mert igy érzem hogy nem akadályoz az ülés ilyen befogós trükkök nemnagyonmennek dirtön az igaz de ha ráálok akkor van csereülés nagyobb befogósabb.

a hajtás nemtudom a bmx stilus tetszik, meg alapból a váz 110es bmxes agyat fogad bmx fogaskerék bmx lánc és akokr elõl is legyen olyan.

súlyra számolgattam volt ahol tuloztam is a többit méregettem remélem jól mért a mérleg 12.5 kilo, de javitsatok légyszi ha valami nemigyvan.

Chosen agy hardrideból van debrecen.

fék azért nincs mert 1.5 éve nincs errefele olyan dirtök vannak amihez nemnagyon kell. meg már megszoktam streeten nekem gy jó. meg most ha akarnék se tudnék mert vfékes váz és singletrack felni...

ja és ami nektek nem tetszik az nekem se de ez nem végleges.
-gumicsere lesz: schwalbe tabletopra.
-stucnicsere is lesz. ilyen 30-35millisre. roox diabolus vagy ilyesmi
- kormány az is kicsit hosszabb
- felni fekete oldalu dm24 ha találok
csak sajnos most kifogytam a pénzbõl.

apropó teleszkóp! NEM ÉN FUJATATTAM pinkre. az elõzõ tulaj, nekem se nagyon tetszik a gyári feketével jobban bejött volna de sajnos amikor vettem csak ez volt :). szóval nem vagyok izub. ugyvolt megy festõhöz de már felesleges. ja és repedés az nem lent. a kis csavaroknál, bár havernak elvan ott repedve most vettük észre és egy jó ideje igy használja :D. nekem bal oldalt a tárcsafék konzol felett ahol az a merevitéscsik véget ér. egy olyan 1-2 cm-es repedés és ereszti ki az olajat. eltörni meg egy 360 közben sikerült ami nemjött össze :(.

remélem mindenre válszoltam ha nem lehet kérdezni.

én csak láb iránt kérek segitséget hogy honna tudnék szerezni egy fekte átütõset :(

üdv: szabolcska

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
na jól van akkor legalább megnyugodtam h nem vagyok 1ül :D

egyébként oposszum te miért szintezertetted át a vázadat? az fehérbe elég szép volt. csak nem ilyen lesz?

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
off
Lehet, hogy a bziké a világ, de nekem se tetszik :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

bár inkább babakék villát bele :)

:ok2:

nem tudom miért tetszik egyeseknek ez a lányos szin :chin: :P
lehet h csak én vagyok tul maradi és konzervativ.

ZakRob

ZakRob

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

Nyerget csak TE tudod kitapasztalni, hogy mi lenne a jó. Ergo, ha valamelyik sokaknak jó lett, valószínû, hogy neked is jó. De sokat ki kell próbálni, legalább 100 km-en át, terepen, országúton, mindenféle üléshelyzetben. Nekem tavaly 6 nyergem volt, idén eddig kettõ, és úgy érzem, megvan az 'igazi'.

Üléspozíció meg szintén, hogy neked mi a kényelmes. Nem mínuszba van a stucni amúgy?

De igen, abban van.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nyerget csak TE tudod kitapasztalni, hogy mi lenne a jó. Ergo, ha valamelyik sokaknak jó lett, valószínû, hogy neked is jó. De sokat ki kell próbálni, legalább 100 km-en át, terepen, országúton, mindenféle üléshelyzetben. Nekem tavaly 6 nyergem volt, idén eddig kettõ, és úgy érzem, megvan az 'igazi'.

Üléspozíció meg szintén, hogy neked mi a kényelmes. Nem mínuszba van a stucni amúgy?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

ZakRob

ZakRob

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

Caprine: Nagyon jó összhatású a bicaj, nekem a nyereg sandít egy kicsit. Bár sokaknak kényelmes. A bowdeneknél kicsit nagy a kavar, vagy csak én látom úgy?

Köszi, a nyereg valóban kényelmetlen egy idõ után, ha nem tudom megszokni cserélem. A kérdés milyenre érdemes? Ahogy a képrõl látszik eléggé elõre hajolva tekerek ehhez a pozícióhoz milyen volna jó?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
de komolyan hogy lehet fék nélküli bicóval közlekedni, pláne ugrálni?
mi van ha elbasz vmit az ember dirt soron és meg akar állni? sztem életveszélyes így.

• vendég
Jaj, csak kapnám vissza a vázam szinterezõtöl, máris raknám be ide a bicót... :o