sziasztok! a bicó nem végleges. kb ami nektek nem tetszik az nekem se csak igyjöttek most ki. szóval kezdem

.
a dmr külsõk régiek ismerõsömtõl kaptam, de szerintem bp Gyapinál tutii vannak vagy voltak.
a markolat kormányvég harlee-shop miskolc, van mindkettõ másszinübe is. markolat barna fekete fehér, de más márkába van mindenfajta szin. kormányvégdugó. ilyen eloxos szinek piros kék ilyesmik.
a nyeregcsõ nekem igy jó mert igy érzem hogy nem akadályoz az ülés ilyen befogós trükkök nemnagyonmennek dirtön az igaz de ha ráálok akkor van csereülés nagyobb befogósabb.
a hajtás nemtudom a bmx stilus tetszik, meg alapból a váz 110es bmxes agyat fogad bmx fogaskerék bmx lánc és akokr elõl is legyen olyan.
súlyra számolgattam volt ahol tuloztam is a többit méregettem remélem jól mért a mérleg 12.5 kilo, de javitsatok légyszi ha valami nemigyvan.
Chosen agy hardrideból van debrecen.
fék azért nincs mert 1.5 éve nincs errefele olyan dirtök vannak amihez nemnagyon kell. meg már megszoktam streeten nekem gy jó. meg most ha akarnék se tudnék mert vfékes váz és singletrack felni...
ja és ami nektek nem tetszik az nekem se de ez nem végleges.
-gumicsere lesz: schwalbe tabletopra.
-stucnicsere is lesz. ilyen 30-35millisre. roox diabolus vagy ilyesmi
- kormány az is kicsit hosszabb
- felni fekete oldalu dm24 ha találok
csak sajnos most kifogytam a pénzbõl.
apropó teleszkóp! NEM ÉN FUJATATTAM pinkre. az elõzõ tulaj, nekem se nagyon tetszik a gyári feketével jobban bejött volna de sajnos amikor vettem csak ez volt

. szóval nem vagyok izub. ugyvolt megy festõhöz de már felesleges. ja és repedés az nem lent. a kis csavaroknál, bár havernak elvan ott repedve most vettük észre és egy jó ideje igy használja

. nekem bal oldalt a tárcsafék konzol felett ahol az a merevitéscsik véget ér. egy olyan 1-2 cm-es repedés és ereszti ki az olajat. eltörni meg egy 360 közben sikerült ami nemjött össze

.
remélem mindenre válszoltam ha nem lehet kérdezni.
én csak láb iránt kérek segitséget hogy honna tudnék szerezni egy fekte átütõset
üdv: szabolcska