melyik csapattársam tavalyi bicóját sikerült megvenned?

amúgy szép gépek ezek, de egyre figyelj: a kerekei nem túl erõsek. de amúgy jó kis gép, nagyon egyben van, volt pár ilyenhez szerencsém.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960van fent pár db apróba néhaapróból nekem is ismerõs
szép nagyon
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hát én meg normális fûzésû kereket szeretnék mert ezek nem túl erõsek szerintem, sima 32 küllõs mavic felnis jobb lenne 105-ös aggyal
Szóval gondolj 1 árat ha úgyérzed, hogy... 70 km van benne
A kerekek adatai pontosan nagyon érdekelnének, mert Én is valami és egészen pontosan ilyet szeretnék építeniA kerekek azok Nova agyak, Mach1 felnikkel.
A zõd még megvan, de majd az egyesületbõl fogja valamelyik pici elhasználni
grindnál fogjátok be a féket ha pedálon akartok csuszkálni
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hojojojjjj, de még hogy, már lefotózni is szégyeltem, szal részemrõl leállok az olyan trükökkel, ahol a váz hozzáér a kõhöz/korláthoz/adkához/buszsofõrhöz...
Hojojojjjj, de még hogy, már lefotózni is szégyeltem, szal részemrõl leállok az olyan trükökkel, ahol a váz hozzáér a kõhöz/korláthoz/adkához/buszsofõrhöz...Mi volt a gond a grindolással? Csak nem kapott a láncvilla is a jóból?
Azért kapott új fényezést, mert a régi már nagyon randa volt...egyrészt amikor vettem használtan is voltak durva lepattogzódások, másrészrõl meg én is...khm, nos megfogadtam, hogy soha többé az életben nem grindolunk, nem állunk ki pedálra, stb.
De nyugi, nem lesz pink, elárulom, hogy ha tetszett a fehér ez is tetszeni fog
egyébként oposszum te miért szintezertetted át a vázadat? az fehérbe elég szép volt. csak nem ilyen lesz?