Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2008. július 06. - 20:56

http://picasaweb.goo.../idavid91/VRosi
kapott új köpenyeket (conti contact reflex security lett sportcontact helyett - JÓÓÓÓVAL ballonosabb, nagyon brutál:), de legalább vezeti is a vizet), meg elsõ-hátsó villogót. sárvédõ meg csomagtartó még hiányzik róla, $$idõvel$$ majd az is lesz...
Írta 2008. július 06. - 19:31

kala: lifestyle. mond ez a szó neked valamit?
azért mert egysebességes, még nem lesz futárbringa.
legalábbis kishazánkban nem.
és attól, hogy neked nincs pénzed rá, biztos vagyok benne, hogy másoknak lesz.
Pff... a meghatározást az S honlapról vettem. És persze, nem ütköznek ki a problémák, ha nincs a bringa használva, és valójában kocsival mész mindenhova

Lehet, pénzem is van rá, kicsit többet költöttem már bringákra, mint ennek az ára, csupán eldöntöm, hogy mi az, ami meg is éri az árát. Kíváncsi vagyok amúgy, h ha neked is kisker áron kéne ezeket venni, mint az átlagnak, és nem lennél érdekelt benne, akkor is annyira lifestyle lenne-e? ( ráadásul ez tényleg nem true

De sztem nem éri meg ezen morognunk, ha kifizetted, akkor az a lényeg, hogy használd egészséggel.
Írta 2008. július 06. - 18:23

http://gb.cannondale...model-8BR1.html
nekem erre fáj a fogam
inkább a rohloff-os
specibõl san francisco ill robé
Írta 2008. július 06. - 18:16

a Te bringád tetszik, bár a sárvédõt én is levenném róla... (bár aki nem sármániás...

Írta 2008. július 06. - 16:40

beviheted magaddal. Én is megvehetnék ilyet, mert én is bevihetem.
Aki nem, az meg úgysem ebben fog gondolkodni

(ja, nemsokára már fotózom én is a városimat

Írta 2008. július 06. - 16:39

szerintem maradjunk annyiban, hogy mindenki olyan rohangálós bringát vesz, ami az õ használati szokásainak (hol tudja tárolni, mennyit és hol megy vele, mennyire félti, stb) és pénztárcájának megfelel. nekem pl a városi biciklim alapvetõen funckionalitásra és megbízhatóságra, igénytelenségre és olcsóságra épült, aztán az, hogy ehhez képest szerintem egész pofás lett, gyakorlatilag totál véletlen. lövök is róla képet mindjárt, kapott új gumit meg pár apróságot.
Írta 2008. július 06. - 16:34

Írta 2008. július 06. - 16:29

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. július 06. - 16:10

ezt hozhatná a velotrade:
feltéve persze, hogy emberi áron adjátok, nem horrorban nyomva...
persze a lájfsztájl inkább építve az igazi. készen véve sznob. szerintem.
kimondtad a lényeget :love:

ez is teljesen jócska.
Írta 2008. július 06. - 16:03

feltéve persze, hogy emberi áron adjátok, nem horrorban nyomva...

persze a lájfsztájl inkább építve az igazi. készen véve sznob. szerintem.

edit: ja, és akinek van pénze ilyesmire, az szvsz nem fog arra várni, hogy a velotrade hozzon neki egy-(két-három) hónap alatt. egy napsütötte szombat délelõtt kilép bécsbe, megveszi, becsap egy kávét aztán hazajön. ez lájsztájl:

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. július 06. - 16:02

kala: lifestyle. mond ez a szó neked valamit?
hogyne

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. július 06. - 15:59

azért mert egysebességes, még nem lesz futárbringa.
legalábbis kishazánkban nem.
és attól, hogy neked nincs pénzed rá, biztos vagyok benne, hogy másoknak lesz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. július 06. - 15:48

nagyi régi szépséges csepeljét a templomudvarból lopták el
Írta 2008. július 06. - 15:45

Sajnos

Sirrus, korábbi akad(t)
De jó lenne ha legalább bringás szemszögbõl közelednénk nyugat felé...

Írta 2008. július 06. - 15:41

Kala: ha kiköthetõ szart akarsz, akkor maradj az ausztriából frissen lopott ezer éves puch és egyéb bringáknál, persze szigorúan oldszkúl komplett szettekkel együtt, mert csak az a true.... ilyen bringát nem köt ki az ember, így nem is fontos hogy mindenképp olcsó legyen az, amit ellophatnak....
:spoko:
Maradok is; nem azért, mert true, hanem mert ha valaki bringával napi szinten közlekedik, akkor rájön, hogy merre mennyi

Ha már mindenképp "drága" biciklit akarnék utcára vinni, akkor az sztem a legalapabb Sirrus lenne némi változtatásokkal, az áll még a legközelebb a célhoz. A honlap alapján nem derül ki, de gondolom, ilyen nincs kishazánkban :-/
Írta 2008. július 06. - 15:38

mint a 2006-os.
mint a másik 3 2009-es.
de ez a monaco:puke:
bár maga a fotó is borzalmas minõségû.
Írta 2008. július 06. - 15:29

Írta 2008. július 06. - 15:26

De inkább csak vázszettként, és akkor lehetne 1 jó kerót összerakni...

Írta 2008. július 06. - 15:19

ez egy olyan színválasztás, ami... hát hogy is mondjam hmm....
egyszóval semmi összhang nincs benne, kirívó, és még csúnya is.
Kala: ha kiköthetõ szart akarsz, akkor maradj az ausztriából frissen lopott ezer éves puch és egyéb bringáknál, persze szigorúan oldszkúl komplett szettekkel együtt, mert csak az a true.... ilyen bringát nem köt ki az ember, így nem is fontos hogy mindenképp olcsó legyen az, amit ellophatnak....

Írta 2008. július 06. - 15:07

és 159.000 FT :lol1:
A nagy gyártók mikor fogják fel végre, hogy mi az egyik leglényegesebb szempont a városi bringák építésénél?
De a monaco nem rossz választás, a legkívánatosabb közülük.