Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

megint hulyesegeket beszelsz. irta, hogy kezdo, 1 meteres ugratokon nyomja, akkor megis mit tudhat a hajtokar elettertamrol, vagy milyen viszonyitasi alapja lehet a merevseget illetoen?!

Ebben van igazság :)
DE szídzsétõl az ilyen kérdéseket már megszokhattuk.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Akkor pontosítok. :)
A monoblokk élettartama, illetve a hajtókar merevsége érdekelne. :)

megint hulyesegeket beszelsz. irta, hogy kezdo, 1 meteres ugratokon nyomja, akkor megis mit tudhat a hajtokar elettertamrol, vagy milyen viszonyitasi alapja lehet a merevseget illetoen?!

----

FÁJVÓ

----

ROVAR

ROVAR

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

Érzésem szerint nagyon merev hajtókarról van szó, semmi hajlást vagy gyenge pontot nem éreztem még rajta. Igazából ilyen árért úgy érzem egy nagyon strapabíró hajtómûvet kaptam. Élettartamáról meg igazából még nem tudok semmit mondani, teszteket se nagyon olvastam róla még amúgy is elég friss 2008-as kiadás

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

ROVAR

ROVAR

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

Hány kiló vagy, mennyire nyomod durván? A Deore hajtókarról érdekelne tapasztalat ilyen téren.

66kg vagyok, mivel még most kezdem a Dirt-öt, ezért kevés a tapasztalatom. De még nagyon kigyakorlatlanok a kezdõ figurák (pl:bunny, 1m magas ugratókkal harcolás) ezért még sajna csúnyán verem le néha a gépet, és a hajtókar azt kell hogy mondjam tökéletes. Erõs mit állat! :D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Hány kiló vagy, mennyire nyomod durván? A Deore hajtókarról érdekelne tapasztalat ilyen téren.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

ROVAR

ROVAR

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép
Lassan végleges formát ölt a kis gépem. Dirt-re szántam a gépet, még nagyon a kezdetek kezdetén vagyok, szóval még tapasztalgatom mi maradjon és mi ne maradjon a gépen. Ha valakinek hasznos javaslatai vannak, kérem írja meg nekem.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Lassan elkészül unokaöcsém bicaja is. :) Jelenlegi változtatások: XT átütõs agy,marzo dirt jumper 3 20mm-es, KCNC arany hézagoló. :) Nekem bejövõs.
Az elsõ féken még gondolkozik,hogy egyenlõre nem teszi fel,csak akkor,ha hegyre megy,de majd elválik. Tervben van még az egysebességesítés is meg egy iparis kormánycsapágy.
Képeket még hamarosan õ rak fel.
Feltöltött kép

váz:wheeler buddy
villa:marzo dirt jumper 3 20mm
felni:single track
elsõ agy:XT
hátsó agy:hone
váltókar: alivio
váltó: acera
fogsor: shimano
fék:avid bb7 185/160mm
fékkar:avid
kormány:bike+ 31.8
stucni:bike+ 31.8
pedál:haro
nyereg:bike+
nyeregcsõ: UMF
hajtómû: deore integrált tengelyes
gumik:schwalbe albert

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
köszönöm szépen a segítséget:
http://www-peterdh-h.../album/Spec-P3/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ezek szerint Fox tag simán kicserélhetõ az AFR-re és vissza? Ugyanaz a méret meg a felfogatás? Mert én olyan városi legendát hallottam, hogy nem teljesen kompatibilisek a vázhoz rögzítés szempontjából.

nem minden váznál, csak annál, ahol a fox felül a kisebb csapággyal van szerelve. külsõ átmérõt mérj, 22-esnek kell lennie. ez a késõ 2006-os vázaknál van igy tudomásom szerint. egy próbát mindenesetre megér a többivel is, csak nincs garancia rá, hogy nem ér bele a küllõkbe a brain.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

nem, ez nulla km-es használatlan "M"-es epic. éppen akkora milliméterre, mint a 18"-as merev stumpjumper vázam. megvan a gyári fox tag is hozzá, de az uj speci taggal szerintem jobb. beszélgettem errõl a blazsó marcival, szerinte meg nem szabad lecserélni a foxot :)

Ezek szerint Fox tag simán kicserélhetõ az AFR-re és vissza? Ugyanaz a méret meg a felfogatás? Mert én olyan városi legendát hallottam, hogy nem teljesen kompatibilisek a vázhoz rögzítés szempontjából.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

ladies and gentleman, welcome to my appartment live
itroducing first in the red corner as an independent, weighing in at only 23lb he is the real deal, from budapest, hungary, the black knight!

(ps: jobb képek hamarosan, ahogy a langsterrõl is)

Ez nem magyar fórum? :P Amúgy gratula

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
speckóék mindíg is szép bicókat alkottak. az epic különösen szép.
grat hozzá, a súlya meg nagyon jó.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ez az Epic a pár héttel ezelõtti igencsak jó áras bikemag aprós Epic? Ne lennék ilyen alacsony :) Grat, szép lett. A súlya viszont mégjobban tetszik.

nem, ez nulla km-es használatlan "M"-es epic. éppen akkora milliméterre, mint a 18"-as merev stumpjumper vázam. megvan a gyári fox tag is hozzá, de az uj speci taggal szerintem jobb. beszélgettem errõl a blazsó marcival, szerinte meg nem szabad lecserélni a foxot :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ez az Epic a pár héttel ezelõtti igencsak jó áras bikemag aprós Epic? Ne lennék ilyen alacsony :) Grat, szép lett. A súlya viszont mégjobban tetszik.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Jó az az xt dual control sima hátsó váltóval elvileg. Én is azzal próbáltam elõször nem volt rossz, de tényleg egy rövidkanalas fordítottal az igazi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tudom. meg egy uj xtr hátsóváltó is, mert a mostani sima, a dualcontrolhoz meg forditott kell.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ken` ra egy ilyen ni

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ja, alkatrészlista lemaradt:

váz: '06 Specialized Epic Marathon Ano Black
rugóstag: '09 Specialized SBC
villa: '07 Manitou R7 Super TPC Lockout
k.cs: Syncros FL
váltó/fékkar: '09 Shimano XT Dualcontrol STM775
fék: '09 Shimano XT BRM775
féktárcsa: Formula 160mm
e.váltó: '09 Shimano XTR FDM971
h.váltó: '05 Shimano XTR RDM952
hajtómü: '03 Shimano XT FCM752
kerekek: '08 Sun-Ringlé Black Flag Ceramic Disc
gumik: Schwalbe Racing Ralph 2.25"
kormány: Specialized 580mm
korm.szár: Ritchey WCS 90mm
nyeregszár: Ritchey WCS Carbon V1 350mm/27.2
nyereg: Selle Italia SLR C64 Fullcarbon
markolat: Specialized XC lock-on

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
én már várom rob új képeit a masináról.
eddig "nem rossz".:)

Izomtéridõninja-geológus!