Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

az xt kerekek es a nn nem is konnyuek nem? :) tehat meg lehetne rajta csokkenteni? mennyi pontosan igy a tomege?

Jólvan na, a 9 után még otvan két pont :P
9,7 kg pedálostól, ebben a "gyerek" nagyságban nem egy szenzáció.
Ami súlyban kivan használva az a villa (Magura Durin SL), lemérve 1317gr volt (vágva) és a váz is relativ könnyü.
Viszont a kerékszetten/gumin és az FSA K-Force hajtókarokon is lehet böven faragni, de... $ és minek?
Nem vagyok nagy versenyzö, de számomra egy megfelelö párositás Am/Enduró géppel, mivel szeretem a terepet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Akkor is szep sulykulonbseg van. Az crosstrail kerekek 1810g parja mavic szerint, XT kerekek 959+1084 shimano szerint, a michelin ust ~750g az Swalbe UST NN 710 g korul. akkor a kerekeim siman konnyebbek. A komplet vazamat rugostaggal fejcsapaggyal lemertem mielott felszereltem ugy volt 2.8 kg. Szal ha komplett vázam rugos tagom minden nélkül nyomulok is meg "csak" 9.7 kg os kerom van :D

az xt kerékszett az 1600 valamennyi g a pár . (fritzek szerint mérve :))

viszont nem figteltem hogy ust a nn akkor többet is lehetne - 30-40 dekánákl- könnyíteni ha vki grammozni aka r.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Akkor is szep sulykulonbseg van. Az crosstrail kerekek 1810g parja mavic szerint, XT kerekek 959+1084 shimano szerint, a michelin ust ~750g az Swalbe UST NN 710 g korul. akkor a kerekeim siman konnyebbek. A komplet vazamat rugostaggal fejcsapaggyal lemertem mielott felszereltem ugy volt 2.8 kg. Szal ha komplett vázam rugos tagom minden nélkül nyomulok is meg "csak" 9.7 kg os kerom van :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

az xt kerekek es a nn nem is konnyuek nem? :) tehat meg lehetne rajta csokkenteni? mennyi pontosan igy a tomege?

30-40 dekát még simán, úgy hogy használható is maradjon...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Huh, az a 9 kg nem semmi. Nekem ugy 12.5 re jott ki ugy hogy azert nem a legnehezebb cuccok vannak rajta, hihetetlen hogy ilyen konnyu gep is van (montiban)
Gratula :D

Az én gépem is 12.5kg a gyári nyereggel(boltban mértük), de ez egy össztelós, aluvázas, SLX-es szerkezet.

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Huh, az a 9 kg nem semmi. Nekem ugy 12.5 re jott ki ugy hogy azert nem a legnehezebb cuccok vannak rajta, hihetetlen hogy ilyen konnyu gep is van (montiban)
Gratula :D

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás

Egy országuti keresés vége Ö lett. (egy nemkivánt gyerek)
Örültem örökbe fogadni és majdnem naponta megyünk terepre.
Beteges 9,...kilós, merev és okoskodós, de jól lovagolható járgány.
Jártunk a Mecsekben, Svájcban, Fraciáknál, a Feketeerdöbe is megszoktunk és megszerettük egymást.

Azért komoly felépítésû ez a nemkivánt gyerek. Nagyon jó racer hangulata van, látszik, hogy nem lõdörgésre lett megalkotva, szép lett!
Hegyibringás = Kerekes Jeti

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Én azért "visszacsináltam" :)

Posted Image

Élõben sokkal szebb, de ha gondoljátok akkor átrakom, van egy Selle Italia SLR Carbon nyergem ami fekete + megvan az elõzõ PRO kormányszár, a bandázsolás sem tart sokból feketére! A kerék tuti marad.;):D Persze csak vicc, de lehet idõvel ez lesz a sorsa.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

ki ne szeretne egy ilyen bringát

A bringa épitve és nem vásárolva lett ilyen...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ki ne szeretne egy ilyen bringát
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Egy országuti keresés vége Ö lett. (egy nemkivánt gyerek)
Örültem örökbe fogadni és majdnem naponta megyünk terepre.
[IMG][IMG]http://s1.directupload.net/images/100519/ouri7wgl.jpg[/IMG][/IMG]
Beteges 9,...kilós, merev és okoskodós, de jól lovagolható járgány.
Jártunk a Mecsekben, Svájcban, Fraciáknál, a Feketeerdöbe is megszoktunk és megszerettük egymást.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

elõtte
most

Szerintem meg a hátulja nagyon egyhangú sötét, passzolna hozzá egy fehér üléscsõ. :) Amúgy szép nagyon, akárcsak Canyon. :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mindig is szerettem a Canyon-okat....szép lett

a Merida meg sztem szebb ezzel a kerékszettel...

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Elkészült végre, most már sikerült a be is járatni, beállítgatni, kezdem megszokni.
Elsõ fullym:
Posted Image
K

Már csak egy kis jó idõ kellene, hogy lehessen csapatni :(

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Én is inkább feketével raktam volna össze, de ha Neked így tetszik... egyébként nem csúnya, de szerintem is jobb lenne feketével.
McGywer: király lett! Már csak pár nap van Salzig, szóval szokjad a gépet, ne 150-nél derüljön ki, hogy mégis hátrább kellett volna rakni a nyerget. :P:D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én azért "visszacsináltam" :)

Posted Image

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Kösz a hideget, meleget. Nekem bejövõs, és ez a lényeg.;)
A kormány Ritchey Pro Carbon Matrix 2009.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Én nem vittem volna bele a Meridába a fehér színt. A váz úgyis sötét alapszínû. Nekem nem tetszik :) de nem is nekem kell hogy tettszen. :)

Én se. Az új kerekek nagyon szépek, de a fehér teljesen felesleges.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
AdLac az egy milyen kormány?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr