Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Pofás gép, de szörnyû nyereg és kormánybeállítással tekersz. Tudom neked biztos így kényelmes, de azért megjegyeztem. :) Nekem ilyen beállítással 5-6 óra kemény tekerés után biztos le akarna szakadni a hátam és a karom. :)

hát igen a hosszú lábak... de a kormány még mehetne lejjebb is :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Az én paripámon is lett egykét módosítás, finomállítás - új syncros fl nyereg, latex belsõk-
a képeken versenyre kész állapotban:

Sikerült múlthét hétvégén kijutnom Ausztriába (pontosan Lachtalba), és kaptunk hideget meleget rendesen:

Pofás gép, de szörnyû nyereg és kormánybeállítással tekersz. Tudom neked biztos így kényelmes, de azért megjegyeztem. :) Nekem ilyen beállítással 5-6 óra kemény tekerés után biztos le akarna szakadni a hátam és a karom. :)

A sebesség mindent megold.

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Sziasztok!

Az én paripámon is lett egykét módosítás, finomállítás - új syncros fl nyereg, latex belsõk-
a képeken versenyre kész állapotban:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Sikerült múlthét hétvégén kijutnom Ausztriába (pontosan Lachtalba), és kaptunk hideget meleget rendesen:

Feltöltött kép

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás
nekem Õ lesz a nagy álom(: ha sikerül befejezni és nem viszi el senki. egyelõre eladó:/

Picasa Webalbumok - M - Ci

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Elég ütõs ezzel a team szinnel

"just chillin killin"

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
K
K
K

õ az enyém, készen(ugye soha nemlehet kész:)) végre új telót kapott, fék és váltó bowd szettet, új köpenyeket a FF helyett, és én csináltam itthon a kormány fej kupakot (kimartunk mindent, csakhogy nehogy nehéz legyen), a szelepsatyit, és a monoblokk csavart igyekeztem egyedire:)
így a súlya 11.1 kg ami nekem mostmár teljesen megfelel:) ( a FF -el 10.8 körül lenne)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a pedal, nyereg, stb sulyok eleg viccesek abban a tablazatban :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
magamnak (90+) olyan (pedál nélküli súly persze) 9-9,2 kg montiból, könnyû embernek sztem még olyan -1,3---1,5kg ami komprumisszummentesen használható . persze a nagy többség számára értelme nincs , de jól mutat a forúmon :)

hogy on is : délután képek (nem könnyû montiról ) :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ez olyan mint a 3 kilós uti....én se ülnék rá :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Jólvan na, a 9 után még otvan két pont :P
9,7 kg pedálostól, ebben a "gyerek" nagyságban nem egy szenzáció.
Ami súlyban kivan használva az a villa (Magura Durin SL), lemérve 1317gr volt (vágva) és a váz is relativ könnyü.
Viszont a kerékszetten/gumin és az FSA K-Force hajtókarokon is lehet böven faragni, de... $ és minek?
Nem vagyok nagy versenyzö, de számomra egy megfelelö párositás Am/Enduró géppel, mivel szeretem a terepet.

persze :) engem sem erdekel nagyon a suly (inkabb csak a forgo tomege), csak csodalkoztam hogy ilyen konnyu, mikozben lehetne meg rajta siman faragni.

Scott Scale LTD...10.79 lbs

4892g ;)

es ez nem hullik szet? vhogy olyan szkeptikus vagyok, hogy ugyanott el tudnek vele menni, mint a masikkal... 9-10kgnal meg elhiszem, hogy konnyu es eros, de nincs 5kg?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
SPIN Custom...7.04 lbs

hát nem ennyi :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
a 6,8 kg egységes UCI limit.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Országutiba mennyi lehetnek a legkönnyebb bringák...
ami használható is mindennap...ha jól tom tour 6,8 a limit

"just chillin killin"

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Szép az univega, a könnyû gépek mindig megdobogtatják a szívem.

Én ma néztem fürdõszobamérlegen, enyim tíz kiló körül van (fölötte kicsivel), szal a pontosabb mérés még várat magára, hogy ne kelljen csalódnom :D. Könnyíteni már csak a kerekeken lehet ésszerûtlenül drágán (komplett csere), meg pár apróság (vékony külsõ+belsõ=defekt, markolat, alu lánckerék stb.), a többi cucc az amennyire csak lehet a topon van.

Majd ha lesz alkalom dobok képet.

A legkönnyebb meg amit láttam az ez: eredetileg 6760g, rendes cuccokkal (nem vitrin) 8,46kg

képek róla itt: My 17" Custom Lynskey Rigid Commuter (6760g) PICTURES INTENSIVE!! - Mountain Bike Forums

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

4892g ;)

God dam it :mad:...:D

"just chillin killin"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

4892g ;)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Huh, az a 9 kg nem semmi. Nekem ugy 12.5 re jott ki ugy hogy azert nem a legnehezebb cuccok vannak rajta, hihetetlen hogy ilyen konnyu gep is van (montiban)
Gratula :D

Én eddig ezt találtam legkönnyebnek 7,4 kg ...ja na meg 2 milka
Rose Psycho Path SL Ltd. 2010 online kaufen

"just chillin killin"

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

hyperr: Grat a binyiglidhez, szép lett nagyon! Most már mehetnénk is egy kört!

Mehetnénk, csak lenne egy kicsit jobb idõ :mad:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
hyperr: Grat a binyiglidhez, szép lett nagyon! Most már mehetnénk is egy kört!

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Jólvan na, a 9 után még otvan két pont :P
9,7 kg pedálostól, ebben a "gyerek" nagyságban nem egy szenzáció.
Ami súlyban kivan használva az a villa (Magura Durin SL), lemérve 1317gr volt (vágva) és a váz is relativ könnyü.
Viszont a kerékszetten/gumin és az FSA K-Force hajtókarokon is lehet böven faragni, de... $ és minek?
Nem vagyok nagy versenyzö, de számomra egy megfelelö párositás Am/Enduró géppel, mivel szeretem a terepet.

Egyetértek veled, de elmelkedni a sulyokon, meg hogy mi lenne ha, ingyen van es jol esik :)