Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2010. október 01. - 13:44
Írta 2010. október 01. - 06:47
Írta 2010. október 01. - 01:28
Azt hiszem '88-ban volt az a csillagküllõs dolog, rokonnak mindig a "legmenõbb" dolgai voltak. Van emlékem arról is, hogy nagyapám tanyabike-jával váz között tekerek. Valszeg ez elõbb történt. Igaz jó pár évvel késõbb kezdett érdekelni a dolog. Addig/akkor fanatikusan párhuzamos.. hmm.. nem inline görkorisként éltem életema csepel bmxen kivul nagyon nem lattunk mi meg semmit, sot az is nagy szo volt a kornyekunkon (kb 86ot irunk). en speciel egy hold soskat lelegeltem volna egy muanyag kullos cangaert. kicsit kesobb ausztriabol hozunk egy masikat, no ott lattunk csodakat az itteni verdak utan.
youtubeon fennvan az egesz...
hat en sem ugy gondoltam, hogy most "ven" fejjel a regi szarral akarok tekerni, hanem a stumpjumperert kapnam vissza a kamaszkorom, a korszakot, etc.
Vannak olyan videomegosztók ahová az egész felmegy egybe, nem csak tíz perc.
Nekem valamiért az a korszak annyira nem jó emlék, bár a '90-2-3-4 -es alkatrészek megbízhatóságát nagyon hiányolom.
Ride everywhere.
.
Írta 2010. szeptember 30. - 22:41
Írta 2010. szeptember 30. - 21:19
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. szeptember 30. - 18:41
Írta 2010. szeptember 30. - 18:33
elnézegetnénk
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. szeptember 30. - 18:30
Írta 2010. szeptember 29. - 19:05
Talán egy zöld mûanyag csillagküllõs bmx-el tanultam meg igazán biciklizni. Csak kölcsön kaptam, és csak elsõ fék volt rajta. Nem fogott semmit
Ez a film valahol itt van a gépem mélyén. Kb 10 trükk van benne, de már vannak elég korrekt alkatrészek, pl. monobody platformpedál, (nem keretes) normálisabb kormány. No meg Mongoose-okkal és Diamond Backekkel is mennek.
Abszolút abandonware lett. Kisbarátommal hónapokig kerestük boltokban, de legtöbbször inkább kiröhögtek, hogy ilyen régi szart keresünk (amúgy tényleg az) . Ha kell felnyomom valami videomegosztóra.
Amúgy én nem cserélném el egyik mostani gépemet sem az akkori BCA-ra, de a kicsivel késõbbi GT-re sem. Mostanában hoztak be a boltba több ilyen/ilyesmi de kicsit fiatalabb régi gépet, és szereléskor mindig eszembe jutnak az akkori szívások, fõleg a fékek terén. Így nem édesíti meg az emlékemet a nosztalgia, no meg megszerettem a hidraulikát
a csepel bmxen kivul nagyon nem lattunk mi meg semmit, sot az is nagy szo volt a kornyekunkon (kb 86ot irunk). en speciel egy hold soskat lelegeltem volna egy muanyag kullos cangaert. kicsit kesobb ausztriabol hozunk egy masikat, no ott lattunk csodakat az itteni verdak utan.
youtubeon fennvan az egesz...
hat en sem ugy gondoltam, hogy most "ven" fejjel a regi szarral akarok tekerni, hanem a stumpjumperert kapnam vissza a kamaszkorom, a korszakot, etc.
Írta 2010. szeptember 29. - 14:59
Mondjuk utána kempingbicikli meg egy szakadt Csepel outi jött, aztán közel 10 évig nem is nagyon tekertem, max. nagyszülõknél nyaraláskor a boltba.
Írta 2010. szeptember 29. - 14:56
Ez a film valahol itt van a gépem mélyén. Kb 10 trükk van benne, de már vannak elég korrekt alkatrészek, pl. monobody platformpedál, (nem keretes) normálisabb kormány. No meg Mongoose-okkal és Diamond Backekkel is mennek.
Abszolút abandonware lett. Kisbarátommal hónapokig kerestük boltokban, de legtöbbször inkább kiröhögtek, hogy ilyen régi szart keresünk (amúgy tényleg az
Amúgy én nem cserélném el egyik mostani gépemet sem az akkori BCA-ra, de a kicsivel késõbbi GT-re sem. Mostanában hoztak be a boltba több ilyen/ilyesmi de kicsit fiatalabb régi gépet, és szereléskor mindig eszembe jutnak az akkori szívások, fõleg a fékek terén. Így nem édesíti meg az emlékemet a nosztalgia, no meg megszerettem a hidraulikát
Ride everywhere.
.
Írta 2010. szeptember 29. - 09:06
Aki még nem látta, nézze meg a BMX banditákat Nicole Kidmannel.
'83-ból, amikor a BMX volt a menõ!
http://www.youtube.com/watch?v=BsNjqh1MxiQ
Írta 2010. szeptember 29. - 08:55
Óhh BCA
Hogy szerettük, pedig mekkora egy foshalom volt. A rózsaszín, fröcsköltmintás, kb. húsz kilós, de már modern 21! sebességes de még nem ejtett felsõcsöves szerintem szénacél mtb-vel bejártam vagy 500 km-t. '90-es évek eleje.
Az enyém kék volt. Shimano váltókkal (óriási szám volt, hogy ez már pozicionált volt, a fecskéktõl és Csepelektõl eltérõen - ráadásul a kormányon voltak a váltókarok), olyan fékekkel, amikkel meg tudtam állni és kb. 15 kiló volt az egész.
(februárban vitték el a lomtalanítók - tizensok éve rozsdásodott a pincében, mert nem mertem ráülni a 110 kilómmal...
Írta 2010. szeptember 29. - 08:49
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. szeptember 29. - 08:41
Óhh BCA
Hogy szerettük, pedig mekkora egy foshalom volt. A rózsaszín, fröcsköltmintás, kb. húsz kilós, de már modern 21! sebességes de még nem ejtett felsõcsöves szerintem szénacél mtb-vel bejártam vagy 500 km-t. '90-es évek eleje.
hat szivesen elcserelnem a mostani stumpit, ha cserebe visszamehetnek 91be tekerni az akkori bca montimat
senki sem bmxezett elotte (80as evek...)? volt abbol is ketto, meg egy "tacsko" gyerekcanga, ami azt a kikepzest nem nagyon birta (letortem a kormanyt). a bmxek elott volt remek orosz 24es gyerekbringa (errol kepem is van). de nem felejtettem el a legelso kiskereku "fiximet" - nem is gondoltam, hogy ennyire trendi cangan tekerek
Írta 2010. szeptember 28. - 23:39
hát én is erre gondoltam, ...
...mit hoz a jövõ
Akkor csak a fotón nem shimano a féknyereg. Akkor bocsi. Én csak a képet néztem.
Én elõbb egy villát vennék,ha már a tuningot említed.
Polír színben lehet más vázat is szerezni amúgy.
Írta 2010. szeptember 28. - 22:47
Ride everywhere.
.
Írta 2010. szeptember 28. - 22:41
nálam az elsõ bicaj 94ben egy schwinn-csepel ty2 volt. de ahogy nézem, ti akkor még azt mondtátok a kocsira, hogy tocsi.
Kisfiam! Nekem még eredeti, elsõ szériás Csepel Camping bringám is volt! (valamikor a 70-es években)
Miután azt kinõttem, apám Budapest bicajával közlekedtem. Aztán volt egy 6 sebességes Szputnyikom, utána egy Csepel félverseny, majd még egy, utána egy BCA outi, azután egy Cheyenne monti, majd egy Merida Matts nemtompontosanmi, most meg egy Haibike...
Írta 2010. szeptember 28. - 22:37
Utóbbiról ugyan készült kép, de elveszett negatívval együtt. Pedig mindenki szerint szép volt.
És minusz x kilóPofás a WildGripper.
Caprine Highlander, Hungary:A CenterX, Alivio váltás, hajtás, fékek, Vuelta Airline1 felnik, Michelin WildGripper külsõk.
Ride everywhere.
.
Írta 2010. szeptember 28. - 22:20
Az elsõ komoly(nak gondolt) bringámmal nem volt gond. A necces dolgok akkor kezdõdtek, amikor a Veled bizniszelt SW DH1-et beletoltam a Caprine Highlander-be.
hát boccs, hogy kisiklattam az életed
nálam az elsõ bicaj 94ben egy schwinn-csepel ty2 volt. de ahogy nézem, ti akkor még azt mondtátok a kocsira, hogy tocsi.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére