Vmi iesmi Votec volt, gondolom.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
ez dh gép
akkor most mindenki vegye elõ az elsõ bringájáról készített képet, és gondolkodjon el azon, hogy mennyit értett azidõtájt a bringákhoz...
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
akkor most mindenki vegye elõ az elsõ bringájáról készített képet, és gondolkodjon el azon, hogy mennyit értett azidõtájt a bringákhoz...
Ez nem is annyira rossz. Komolyan. Jobb mint amit tegnap linkeltem neked.akkor kezdem
![]()
![]()
:
pimpelt hajtókar, villa, kormányszár, részing színre festett kormánycsapágy ház, tuning hajlított kormány
meggyõzõdésem volt, hogy az én bringám a legjobb a környéken
A sebesség mindent megold.
Nincs az a hozzáértõ aki ezt megvenné.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
en ezert soha nem adnek 50ezret.
ez?
ez dh gép

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
en ezert soha nem adnek 50ezret.
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az nem rossz, de az XTR-rel 17%-al gyorsabb lenne, a SRAM X0-al pedig további 9.27%-al lehet rajta dobni ha jól emlékszem....annyi infót még tudok mondani h a hátsó váltó az egy Shimano Deore XT...
Minden annyit ér amennyit adnak érte. Te mennyiért vetted?Nemrégiben vettem egy bringát... ...de tudnátok egy árat is behatárolni hogy mégis milyen értéke van a bicómnak.
Ride everywhere.
.