Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Nagyon szep a Canyon :)
Enyem is hamarosan elkeszul, remelem, mar csak a grouppo hianyzik :)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

na akkor néhány fergeteges kép az új kerékpáromról: Picasa Web Albums - Pter Nevels - canyon

igen, a nyerek magassága még nem stimmel :)

úú a Canyon.. deszép:)

pett1

pett1

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
na akkor néhány fergeteges kép az új kerékpáromról: Picasa Web Albums - Pter Nevels - canyon

igen, a nyerek magassága még nem stimmel :)

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
A paripát már második éve használom, egy álom és szerelmes vagyok még mindig... (azt hiszem ez beteges)
A kerék május óta forog, 91-95Kg vagyok (nem zsíros, de ez mind1), nincs rá panasz, saalbach-i DH pályát is kibírta a steup :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mozog :) By Sala Racing Factory
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Gyönyörû az Anthem! Az ideiek is tetszenek (jobban, mint a Trance X). Egyszer élõben is megcsodáltam a Szépvölgyi úton, gondolom HHH-ra mentél. (akkor még a régi kerékszettel). Sok tekerést vele! Crossmax ST tapasztalat majd érdekelne, hónapok óta szemezek vele.

Crossmax st kb a legjobb még elérhetõ keréxett...könnyû és qrva erõs. és korrekt a garis ügyintézés is, -ha netán szüxséges-. nekem még az elözõ volt, ugyan de rontani nem szoktak rajta.

Zeezoli, képzeld ha olyan telód lenne ami mozog is :) :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Gyönyörû az Anthem! Az ideiek is tetszenek (jobban, mint a Trance X). Egyszer élõben is megcsodáltam a Szépvölgyi úton, gondolom HHH-ra mentél. (akkor még a régi kerékszettel). Sok tekerést vele! Crossmax ST tapasztalat majd érdekelne, hónapok óta szemezek vele.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Üdv az Anthem klubban én is ezt a bringát élvezem a legjobban az összes próbált közül még mindig szerelmes vagyok bele , pláne hogy terra logicos a fox telóm még ország úton is nagyon jól használható.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

hat eleve eleg mas mufaj a 140et mozgo stumpi es a 100at mozgo anthem.

Hát persze! jogos

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat eleve eleg mas mufaj a 140et mozgo stumpi es a 100at mozgo anthem.

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Elérem a kart, 186cm vagyok hosszú karokkal. Próbáltam a specit is, de ezt sokkal jobban élvezem :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nagyon szep az a giant, majdnem anthem lett a stumpi helyett, de nem banom :) elered amugy a propedal kart?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

a csepel bmxen kivul nagyon nem lattunk mi meg semmit, sot az is nagy szo volt a kornyekunkon (kb 86ot irunk). en speciel egy hold soskat lelegeltem volna egy muanyag kullos cangaert. kicsit kesobb ausztriabol hozunk egy masikat, no ott lattunk csodakat az itteni verdak utan.

youtubeon fennvan az egesz...

hat en sem ugy gondoltam, hogy most "ven" fejjel a regi szarral akarok tekerni, hanem a stumpjumperert kapnam vissza a kamaszkorom, a korszakot, etc.

Azt hiszem '88-ban volt az a csillagküllõs dolog, rokonnak mindig a "legmenõbb" dolgai voltak. Van emlékem arról is, hogy nagyapám tanyabike-jával váz között tekerek. Valszeg ez elõbb történt. Igaz jó pár évvel késõbb kezdett érdekelni a dolog. Addig/akkor fanatikusan párhuzamos.. hmm.. nem inline görkorisként éltem életem :)
Vannak olyan videomegosztók ahová az egész felmegy egybe, nem csak tíz perc.
Nekem valamiért az a korszak annyira nem jó emlék, bár a '90-2-3-4 -es alkatrészek megbízhatóságát nagyon hiányolom.

Ride everywhere.

.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
omg

ez a gép nagyon büntet, a legszebb az utóbbi idõben

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
grat a géphez, gyönyörû
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

pedig lehetne több is....:)
elnézegetnénk

Tessék :)

Picasa Webalbumok - Laci Srkzi - Giant anthem ...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
pedig lehetne több is....:)
elnézegetnénk
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Csak egy kép...

Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Talán egy zöld mûanyag csillagküllõs bmx-el tanultam meg igazán biciklizni. Csak kölcsön kaptam, és csak elsõ fék volt rajta. Nem fogott semmit :D
Ez a film valahol itt van a gépem mélyén. Kb 10 trükk van benne, de már vannak elég korrekt alkatrészek, pl. monobody platformpedál, (nem keretes) normálisabb kormány. No meg Mongoose-okkal és Diamond Backekkel is mennek.
Abszolút abandonware lett. Kisbarátommal hónapokig kerestük boltokban, de legtöbbször inkább kiröhögtek, hogy ilyen régi szart keresünk (amúgy tényleg az ;) ) . Ha kell felnyomom valami videomegosztóra.

Amúgy én nem cserélném el egyik mostani gépemet sem az akkori BCA-ra, de a kicsivel késõbbi GT-re sem. Mostanában hoztak be a boltba több ilyen/ilyesmi de kicsit fiatalabb régi gépet, és szereléskor mindig eszembe jutnak az akkori szívások, fõleg a fékek terén. Így nem édesíti meg az emlékemet a nosztalgia, no meg megszerettem a hidraulikát :)

a csepel bmxen kivul nagyon nem lattunk mi meg semmit, sot az is nagy szo volt a kornyekunkon (kb 86ot irunk). en speciel egy hold soskat lelegeltem volna egy muanyag kullos cangaert. kicsit kesobb ausztriabol hozunk egy masikat, no ott lattunk csodakat az itteni verdak utan.

youtubeon fennvan az egesz...

hat en sem ugy gondoltam, hogy most "ven" fejjel a regi szarral akarok tekerni, hanem a stumpjumperert kapnam vissza a kamaszkorom, a korszakot, etc.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
6-8 évesen én is BMX-re ültem át a tömörgumis gyerekbiciklirõl... Ha jól emlékszem a szüleim Eisenstadtból hozták... Akkoriban mindent onnét hoztak... :)
Mondjuk utána kempingbicikli meg egy szakadt Csepel outi jött, aztán közel 10 évig nem is nagyon tekertem, max. nagyszülõknél nyaraláskor a boltba.