nem lehet mindenkié nyalóka színû mint az enyém....
pedig eléggé tucat .p
legalábbis a nagy büdös fõvárosban .)
nem lehet mindenkié nyalóka színû mint az enyém....
ez a váz itt fog elöregedni nálamSzép:)
ha megunnád a vázat, átveszem szívesen:P
ez a váz itthon volt egy ideje már, és össze akartam hozni valamit belõle. ekkor jött az ötlet, hogy SS gépet csinálok belõle. ide az alföldre nincs értelme a váltónak, 100 km körzetben nincs egy hegy sem.Szép. Szoktál terepen singlespeedezni, vagy csak ezt dobta a gép?
36:18 de szerintem 36:17 lesz az igazi.tetszetõs!
milyen áttétel?
szelep: folyamatosan ereszt a hátsó gumi, és elmentem vele biciklizni ugy, hogy visszafelé már félig lapos volt, ez a maradéka annak.hogy áll az a szelep hátul fõnök?
Amugy pofás darab....villáról mi a benyomás?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Nekem a váz festése nem jön be, valami vadabb szín kéne neki....amugy nem rossz.
Szép. Szoktál terepen singlespeedezni, vagy csak ezt dobta a gép?
A sebesség mindent megold.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Most akkor mit rendeltél hozzá? nekem pirosam van, és fekete kellett volna, de azóta jobban átgondoltam és inkább kiegészítem még egy pici pirossal:)
Nekem tetszik ez az Epicon villa!Ez már azért más kategória.Gondolom levegõs?!Ha jól is mozog,miért ne!Fox-ok sem tökéletesek!Én egy használt 426-os Revelation-t vettem a gépembe,mert erre volt péz!