Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19063 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
igy rairhatjak, hogy "xt" bringa :D

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Nem vagyok speckó párti,lse sram párti,de ez valami FUCKING gyönyörû lett. Elfogadnám,ahogy van. :D
Az ibis se kutya,csak kár,h fehér a villája. :D

Sokáig volt az apróban egy kindshock állítható nyeregcsõ asszem 25 ezerért. Már bánom,h nem vettem meg. :( Újra meg nincs most pénzem(bár amúgy is sokallom a 40-60 ezret egy nyeregcsõért!) Valaki amúgy már letesztelte,h az esést,h bírja egy ilyen csõ? :D

Canyon-ról jöhet a kép! ;)

Na dicsekszem én is a legújabb játékszeremmel. Na jó. Igazából nem az enyém,hanem apum vette magának,de asszem majd lenyúlom idõnként. :D

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Érdekes,h nem tárcsás deore agyakkal jött,slx hátsó váltó,xt elsõ,de alivio váltókarok és hajtókar. Sose fogom megérteni,h miért nem egy komplett deore szettet dobnak rá. :(

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szvsz jobban tudnád irányítani egy Qr15 telóval és az eredeti kormánnyal mert fékezésnél sokat nem számít a kormány szélessége (az extrém példáktól eltekintve)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

hosszu lankas lejtokon is eleg par cmel lejjebb ereszteni a nyeregcsovet, es attol is annyival lejebb kerul a sulypontod, hogy sokkal stabilabbnak erzed a bringat a nagysebessegu kanyarokban, frankon be lehet ulni a cockpit moge. nalam nagyon megnovelte a biztonsagerzetet. mongy volt egy olyan hozadeka is, hogy most olyan helyeken is lemegyek a merevvel, ahol az ossztelossal sem nagyon mertem elotte. most mar el merem hinni, hogy le fogok jutni, meg tudom milyen erzes :) egy am-enduro gepen baromi jo dolog egy ilyen nyeregcso...

nálam is ez a helyzet, mióta kicseréltem a nyeregcsõbilincset gyorszárasra. hosszabb lejtõ elõtt pár centivel le, és döbbenet a különbség. pedig az anthem csak 90-et mozog hátul, de így többszörös a fun factor :) sokkal gyorsabb és biztonságosabb. mondjuk tuti közrejátszik benne az új kormány is, 690mm, fölfele nem túl jó, de lejtõn nagyon sokat dobott a gép irányíthatóságán.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Nem tul nagy az atfedes?

az ibist megörökölték tõle, nem õ használja.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hosszu lankas lejtokon is eleg par cmel lejjebb ereszteni a nyeregcsovet, es attol is annyival lejebb kerul a sulypontod, hogy sokkal stabilabbnak erzed a bringat a nagysebessegu kanyarokban, frankon be lehet ulni a cockpit moge. nalam nagyon megnovelte a biztonsagerzetet. mongy volt egy olyan hozadeka is, hogy most olyan helyeken is lemegyek a merevvel, ahol az ossztelossal sem nagyon mertem elotte. most mar el merem hinni, hogy le fogok jutni, meg tudom milyen erzes :) egy am-enduro gepen baromi jo dolog egy ilyen nyeregcso...

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Az az Ibis, ahogy mondani szokták, instant get a javából!

Gabe84: Canyonról jöhet fotó! :-) Ez az állítható nyeregcsõ mennyire jött be haverodnak? RS Reverb, ugye? Nekem egy kolléga új Canyon Nerve AM 8.0X-szel megy, szintén Reverbbel. Félelmetes, hol és hogy megy le, csak nézek; pedig korom ellenére viszonylag sok mindent bevállalok én is. Na, neki egy méteres letörés az nem kérdés, ahol én úgy emelem le a cajgát, lazán ott leugrat. Épp beszélgettük vele, hogy pont az állítható nyeregcsõ miatt megy neki minden. Kihúzott nyereggel sok letörés esélytelen, vagy minimum kasztrálás-veszélyes. ;-)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Egy Ibis-szal nem lehet átfedni :D Ha néha átülök az országútira a Mojo után...kapaszkodok az utcában, mert megy mint a tökön lõtt malac, de pattog, ráz..:) Irigylem a gépparkot, pedig nem sûrûn mondok ilyet. Ha egyszer erre jársz hozhatnád az Ibis-t egy találkozóra. Itt is vannak jó kis ösvények, no meg állítólag az ország legjobb dh pályája (és van benne 140-es bringával is vállalható útvonal, csak én nem megyek le rajta) :)

Ha haver engedi lövök egy-két képet az új Canyon-járól (aztán feltöltöm), 160 mm-es, holzfeller, crank brothers iodine kerékszett, hidraulikus nyeregcsõ.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
Nem tul nagy az atfedes?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Gabe, Ibis az családtag, Nagy rokon :)
Visszaépült Lyrikröl Revelation Race ra, tag, guma, stb.
Posted Image
Posted Image

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Lecseréled az Ibis-t (el is adod)? Valamilyen szinten hasonlít a váz :) Szép-szép...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Posted Image
Posted Image

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.242 hozzászólás

Benyomnád újra a képet? :)

képeket
köszi!

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

mennyi ideje hasznalod? a feje mennyit mozog?

kb ua mint az RS és társai

pár hete van meg, nagykerbe egyet vittem vissza eddig az eladott 30 ból.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

jah, XLC, 30.9, 31.6, 400mm 100mm úttal

mennyi ideje hasznalod? a feje mennyit mozog?

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

Eddig kb. 400km-t mentem vele, de még nem bántam meg.
http://deviantmtb.hu...g2_itemId=59177

Benyomnád újra a képet? :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
jah, XLC, 30.9, 31.6, 400mm 100mm úttal

fuck me, i'm famous!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Xlc

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
szep db, milyen allithato nyeregcsovet hasznalsz?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ehun-e az enyém-e

Köszi érte a Neuzer Kft-nek és a megújult Luongo Kerékpárüzletnek!

Posted Image

fuck me, i'm famous!