Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kicsit cirkuszi hangulata van...
Használd egészséggel!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
A Kross bicajomat januárban vettem és nagyon elégedett vagyok vele, pár dolgot lecseréltem hogy ne legyen átlagos így kapott egy "slick" gumit mert sokat közlekedek aszfalton(krém színû) és az elõzõ bicajomról az üvegszálas kereket is átszereltem amit már 20 éve használok minden gond nélkül! Egyébként az elsõ kerék fékezéskor iszonyúan hatásos mert a felületre évek alatt rárakódott a fékbetét és ezáltal olyan a fékhatás mint a tárcsás fékeknél(eszi is a fékbetétet)!:)

Posted Image
Posted Image

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Eddig kb. 400km-t mentem vele, de még nem bántam meg.
http://deviantmtb.hu...g2_itemId=59177

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Nagyon jó "kis" bicó! Megnéztem a bicó utáni képeket is, nagyon jók! Ha jól gondolom, a Lak-völgyi tó környéke az egyik kedvenc helyed. Nagyon jó helynek tûnik. A képeket nézve, még jobban várom a nyarat, hogy én is bejárjam a környéket! :)

hali!

köszi! igen, jól látod, sokat járok arra, csodaszép környék, érdemes bejárni! ha sikerül egyszerro ott lennünk, akkor tekerünk egyet!

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Kész lett az Anthem. új kerekek, meg egy komplett XT hajtás-váltás.

link

Nagyon jó "kis" bicó! Megnéztem a bicó utáni képeket is, nagyon jók! Ha jól gondolom, a Lak-völgyi tó környéke az egyik kedvenc helyed. Nagyon jó helynek tûnik. A képeket nézve, még jobban várom a nyarat, hogy én is bejárjam a környéket! :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
Kész lett az Anthem. új kerekek, meg egy komplett XT hajtás-váltás.

link

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Már csak pedálra vár a suttogó...
Posted Image
Posted Image

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Nagyon szep ez a Stumpy, evekig ilyet szerettem volna.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Köszi.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Kökény környékén (Pécstõl délre).

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
vagány kis huligán. :) a képek hol készültek?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Cserélõdtek a kapaszkodók és a szék.

Posted Image

Galéria

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

jó az oda is.
valamelyik nap elmentem a gumishoz (kb 500 m oda vissza) Asszony julietjével, el is döntöttem nekem nem kell többet merevseggû. szal aszfaltos edzõgépet is vmi keveset mozgó fulliból építenék :)

Szabiinak 1-20 hoz meg grat, sok kilcsit bele.

Tegnap a Specivel járkáltam a városban, ma a 15 éves egykori mtb-szerû képzõdménnyel, és bizony azt kell, hogy mondjam, hogy a fully nem jó aszfaltra. Sokkal jobban lehet suhanni elöl-hátul merev géppel.

S ha már Speci, kész a Röfitõl beszerzett gép: kép1, kép2, galéria.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Nem tudom,h ez ebbe a topicba megfelelõ-e,de belinkelem egy egyetemi társam gépét,mert baromi érdekes és egyedi gép. Bár még nincs kész teljesen. :)
Banshee-Sketch Photo Album - Page 1 - Pinkbike.com

JZoltan

JZoltan

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Nem, szerencsére az nem történt még meg. Talán mintha kényelmesebb lenne, mint vízszintesen volt, bár valószínûleg tényleg túlzásba estem vele. Lehet, hogy valahol a kettõ között lesz az igazság. Remélem, lehetséges olyat beállítani, mert elég nagyokat ugrik, amikor állítom... :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

https://lh4.googleus...12/IMG_3220.JPG

Öreg türkiz Peugeot, Simplex 2x5 váltószett, Maillard racsni (14-26 tán), Shimano Biopace 52-42 hajtómû, a régi Atom agyakra fûzött óccsó Schwinn trekking felni és 28mm széles noname eléggé mintás gumik. Selle Italia ülés, Cannondale fékek Shimano pofákkal, Saccon fékkarok, kötelezõ extrák (csengõ, lámpák, stb.) Tudom, kicsit vegyigyümi, de nekem tetszik. :)

Tervben van a gumik 25mm-es slickekre cserélése (Schwalbe Lugano, vagy ilyesmi), kulacs applikáció (még nem tudom, hogyan és hova), ill. ha meglesz a cipõm, akkor a polcon pihenõ SPD pedált is felrakom.

szép bringa. de nem csúszol le róla fejjel elõre? kicsit lefelé áll a nyereg :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

nem vagyok sietõs. :) sík aszfalton 27-28 as utazó tempó a kényelmes (2,25-ös traktorgumik, max 2,5 bar de inkább kevesebb, elõl 13, hátul 14 centi, meg kb 14 kiló a bringa) az meg nekem elég. de nem rázza ki a vesekövemet, nem fáj a derekam , stb. az + nekem fontosabb mint a suhanás. :)

én meg most az 1,5-ös gumi 1,75-re cserélése után érzem azt, hogy eljött a kényelem kánaánja :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
asztaltra nekem se kellene sose ossztelos - van meg par modja a csillapitasnak. de meg terepen is elkenyelmesit, ha nem hasznalja ki az ember :) nekem egy helyen hianyzik - nem lefele es nem is felfele, hanem ha ilyen traktornyomvaju szintu, zsombekos terepen kell hozzan menni. ott egy merevvel sose fogsz olyan utemben tekerni, mert kiesel a ritmusbol.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

mondjuk aszfaltra egy bazi ballonos aszfalt gumit el tudok képzelni full merev géppel, de az össztelós nekem nagyon meredeken hangzik

nem vesz le sokat a hajtáshatékonyságból a nagy súly, meg a hintázás? azért kérdem mert kevés tapasztalatom telós géppel (valami RS, meg M. Skareb), de amikor mentem velük iszonyat sok energiát lefogtak, konkrétan minden pedál tekeréskor egy jó adag arra ment el, hogy bólogasson az eleje

nem vagyok sietõs. :) sík aszfalton 27-28 as utazó tempó a kényelmes (2,25-ös traktorgumik, max 2,5 bar de inkább kevesebb, elõl 13, hátul 14 centi, meg kb 14 kiló a bringa) az meg nekem elég. de nem rázza ki a vesekövemet, nem fáj a derekam , stb. az + nekem fontosabb mint a suhanás. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

JZoltan

JZoltan

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
https://lh4.googleus...12/IMG_3220.JPG

Öreg türkiz Peugeot, Simplex 2x5 váltószett, Maillard racsni (14-26 tán), Shimano Biopace 52-42 hajtómû, a régi Atom agyakra fûzött óccsó Schwinn trekking felni és 28mm széles noname eléggé mintás gumik. Selle Italia ülés, Cannondale fékek Shimano pofákkal, Saccon fékkarok, kötelezõ extrák (csengõ, lámpák, stb.) Tudom, kicsit vegyigyümi, de nekem tetszik. :)

Tervben van a gumik 25mm-es slickekre cserélése (Schwalbe Lugano, vagy ilyesmi), kulacs applikáció (még nem tudom, hogyan és hova), ill. ha meglesz a cipõm, akkor a polcon pihenõ SPD pedált is felrakom.