Sala, olvass:) a canyon nem Gabe-é.Gabe dögöljé meg
. Neked hogy vált be a hammerschmidt? bokacsontodat nem kurtad még oda párszor? Neked is nehéz tekerni?
lefty meg perverz egy dolog, de lesz egyszer nekem is.
Sala, olvass:) a canyon nem Gabe-é.Gabe dögöljé meg
. Neked hogy vált be a hammerschmidt? bokacsontodat nem kurtad még oda párszor? Neked is nehéz tekerni?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Koszi a valaszokat, ma is okosabb lettem.
OFF. Megmondjátok nekem hogy ezek az 'egyvállas' villák azon kívül hogy könnyebbek miben jobbak a normálnál?
Mostanában elég sok gépben láttam de nem jövök rá...
OFF. Megmondjátok nekem hogy ezek az 'egyvállas' villák azon kívül hogy könnyebbek miben jobbak a normálnál?
Mostanában elég sok gépben láttam de nem jövök rá...
Itt a beígért Canyon. Elvileg gyári a kormányt kivéve. A képek mobillal készültek, szóval nem világmegváltó minõség.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Gondolom hogy a leérkezõnek a 'tetejéhez' odavágja a bringát.
Szoktam látni J.-hegy körül egy DH-s srácot, aki idei Nerve AM-mel megy a többi DH-sal, fullface sisakban, protektorokkal stb. Az a Talas villa a 32-es becsúszókkal sem éppen erre a felhasználásra készült és a váz sem az az endurós szint (bár elég masszívnak tûnik), szóval felbukkanhat még a neten hasonló videó vagy fotók eltört Nerve AM vázról... Az állítható nyeregcsöves verziója van, ami ~2500 EUR. Ennyibõl kijött volna egy Strive ES7.0 állítható nyeregcsõvel vagy egy pár ajróval többért egy Torque TrailFlow, nem értem, miért kell DH-pályákon veszélyeztetni az ember testi épségét egy AM géppel...
A Canyon Nerve törés :
"Passiert ist des an einer unscheinbaren stelle. War im Prinzip nur eine wegdurchfahrt mit paar wurzeln"
Nem kell azért elitélni valakit, mert "széles" nadrágban teker, vagy valami védöt visel valahol.
Még akkor sem, ha Fullface mögött teker.