abban van valami, hogy az endúróra meg kell érni valamilyen szinten. én 31 vagyok régen versenyeztem mindent (cc, ds, dh). aztán vettem egy stinkyt (150 hátul, 130 elöl), ami 17 kiló, és azzal megyek mindenhova. az, hogy valaki elmegy mellettem felfelé régóta nem érdekel. a cimborák úgyis megvárnak a pilisben, mert egész napra megyünk 60-80 km-re...
igen, azért szenvedek mint a dög felfelé a nagy kevélyre, de lefelé nem félek, és a bringámat sem kell féltenem.
most éppen rakosgatom össze az új stinkym 178mm hátul, marzo 66 light eta 170mm elöl és faragok a súlyból, ahol tudok kb. 16,5 kg lesz.
kompromisszumok vannak benne, de számomra nem elfogadhatatlanok. úgyis mindig az egyéni preferencia érvényesül a végén...
Engem még a súly sem érdekel annyira... Elég combos vagyok, hát taposok. Sõt. õszintén szólva röhögnöm kell, amikor azt hallom, hogy valaki vesz 20 000-éert egy felnit, mert az x grammal könnyebb, közben az emberen lóg kb. 5 kg pacal, amit azért olcsóbban lehetne eltüntetni... Tényleg, hogy lehet, hogy annyi hájas biciklist látok?!? Én 35 elmúltam, de azért a hasizmaim szemmel láthatóak, be is b** ha nem!!! Ezen a súlyon nem könnyítenek mániákusan?!? Titáncsavar igen, diéta, nem? Balfaszok!