Kala ez igy 14,5/13 kategória lesz, és a Te vázad ha azt veszed pont ugyanilyen nehéz lesz.....a 4" úttal meg a geója is =
"mátrix okosság. van most egy bullit is tag nékül.
nem húzza le senki, csak én úgy látom hogy a határozatlan emberek döntenek az enduro mellett... mert lefelé vagy hegy nincs vagy félnek, felfelé meg a bringára kenhetik hogy nem tudnak menni.... (mint ahogy lefelé is)"
Thez bocs de ez így fa...ság...nem csak dh meg cc-race létezik......
Nem találtam tömeget a Dawgokhoz...
Gondolom,azért az +1' út a tömegben is megnyilvánul,meg,HA mindez nagyobb taggal 1ütt jár,akkor valszeg a himbakar is nehezebb ill. a tag is plusz tömeggel bír cserébe a jobb áttételi arányért...
Meg aztán legrosszabb esetben is -250gr. különbség van a 2 villa között,ha maradok a Judynál,akkor ~500gr.
Nincs nálam a papírom,amin számoltam,de ha yól emlékszem,szintén 250 gr. körül volt a különbség a kistárcsás Shimano fék és az Avidos szett között, hát még mennyit jelenthet ha nagytárcsa helyett rakod fel!
Bikertigger,azért van igazság abban amit Thez mond...Igazán drága gépeknél mûködik ez a köztes megoldás,a Cannondale Prófétáját én is elfogadnám, ugyanakkor már lassan minden enduro lesz,ami sokat mozog és 3 tányér van rajta,pedig lehet,hogy amúgy nem túl használható...
Rocsi is akárhogy fényezi a Geminit, azért a várakozások ellenére a 15/15 állás nem yött be túrára és maratonokra