majd az a hulladék speci is transzformálódik, mint a niki :-)
+ +
Nem úgy volt, hogy E-bay-rõl lesz a babakocsi ?
majd az a hulladék speci is transzformálódik, mint a niki :-)
+ +
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
nem mindig, csak pont jókorafrancba!
me mindíg tévézel
most téged is le kell hogy fizesselek
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
basszus az spd-t elfelejtettem felrakni, pedig csak akkor lehetnék igazán individum
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
akkor ezért láttlak a multkor is ruha nélkül egy filmben?
akkor ezért láttlak a multkor is ruha nélkül egy filmben?Na meg nincs egy rongyom amit felvehetnék...:D
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nincs olyan, hogy szponzorált, ez a saját gépem
megér 5500 pénzt ez a Zoggie karbon kormány...
albertfish: kicsit felidegesítselek?
olvasd el a számozást és sírj
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
lcs: ja ha szponzorált akkor 2x baszódj meg :D
én most cserélem vissza a dawg-on a 64 centi széles rf hajlított karbont, 60 centi széles egyenesre....../vagy elfûrészelem a rf-t és +tuningolom szarvhoz/Kösz!
Nekem is sok fejtörést okozott, hogy egyenes kormány legyen szarvval, vagy hajlított...de mivel mindenhol hajlítottat láttam össztelósokon, gondoltam megér 5500 pénzt ez a Zoggie karbon kormány...meg a régi WCS egyenes kormány egyértelmûen keskeny volt a maga 560-as hosszával, még szarv nélkül is...
Meglátom, legfeljebb lekerül...egyenlõre azt hiszen, jó ez, fõleg lefelé zúzáskor.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Kösz!Na ez már sokkal közelebb áll hozzám! Nagyon szép lett Dagi!
Nekem egyedül a kormány szúrja a szemem, meg számomra az egyenes kénylmesebb. De nem vagyunk egy formák.
GRATULA
szép darab.....gratAkkor már én is...két hete állt össze a gép:
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
váz+rugóstag Merida Mission Carbon '05 2594
kormánycsapágy Ritchey Zero Logic PRO 145
teleszkóp Rock Shox REBA Race '05 1646
kormányszár Pro XLT 100mm -10fok 132
hézagolók karbon 2x10mm 8
kormány Zoggie karbon 194
markolat Ritchey WCS szivacs 42
hajtómû Shimano XT '04 778
középcsapágy integrált 106
pedál Welgo 366
elsõ váltó Shimano LX 134
hátsó váltó Shimano XT 246
váltókarok Shimano STX-RC 3x8 306
bovdenek+házak Shimano XTR 80
fogaskoszorú Shimano XT 11-30 250
lánc SRAM PC-48 304
elsõ agy Zoggie 32L 126
hátsó agy American Classic 32L 262
gyorszárak Author 128
küllõk DT Revolution 2.0/1.5/2.0 284
küllõanyák DT alu 23
felnik Sun DS2+XC 922
belsõvédõ szallag Schwalbe 48
belsõk Schwalbe 14 254
külsõk Michelin Wildgripper 1.95 1110
fékek Shimano XT 4 dugattyús 597
féktárcsák Hope Mono Mini 160/140mm215
nyeregcsõ Ritchey PRO 31,6x350mm 280
nyereg Velo Carbon 196
nyeregcsõ-bilincs Merida 40
kulacstartó Minoura Dura-Cage 40
kilométeróra Cateye Enduro 8 28
Összesen: 11884g
Most éppen Conti Explorer van fent, grammra nem tudom a súlyát, de kb annyi, mint a Misi.