Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Posted 2006. July 31. - 12:48
Posted 2006. July 31. - 10:56
Posted 2006. July 31. - 09:35
tényleg, szerintetek milyen pedál megoldás jöhetne szóba a bicajára? Sajnos a sima keretes acél pedálról nagyon könnyen lecsúszkált a lába, de az SPD meg nagy falat lenne még neki. Láttam ilyen egyszerûbb klipszet, amin nincs pánt csak egy kis mûanyag cipõorr támasz, használható megoldás ez?
szöges medvetalp, annál jobb sztem nincs
elsõnek barátnõm is kloffolta a lábát minden pedállal, és az SPD-nek meg a gondolatát nem szereti egyelõre, viszont kipróbálta a 3 fõ fajtát a taposóból, mûanyagot, a kicsi karmos fémet meg a szegecseset, és egyértelmûen az utóbbi jött be neki
klipsz sztem nem jó ötlet, sokkal bizonytalanabb módszer, mint az SPD, de legalább kevésbé hasznos, a mûanyag meg kicsit kevésbé zárt, de ennyivel kevésbé hatékony is
Posted 2006. July 31. - 09:09
Posted 2006. July 31. - 08:56
Posted 2006. July 30. - 23:14
Viszont szombaton sikerült egy szép zúzódást szereznie a sípcsontjára a pedáltól:(, szóval lehet, egyenlõre kap rá egy szöges platform pedált....
ez így durva
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. July 30. - 23:08
a gép tényleg sír egy spd pedálért, csak a gazdája nem:) Most próbálom a hölgyet beleszoktatni a hegyen tekerés örömeibe, és bár nagyon ügyes és bátor is, de még korai lenne spd-be kötni a lábát. Viszont szombaton sikerült egy szép zúzódást szereznie a sípcsontjára a pedáltól:(, szóval lehet, egyenlõre kap rá egy szöges platform pedált, amirõl nem csúszik le könnyen a lába. Jahhh és a gyári STX-RC pofák rémesek, kell szereznem valami jó csapos pofát, ami rendesen harap a ritchey felniken...
Posted 2006. July 30. - 18:15
Posted 2006. July 30. - 16:07
te milyen bringaval nyomulsz kedves szakallas metal Kristof?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. July 30. - 12:31
ha eloveszunk egy kellys arlistat pl
Nem beszélve a klubtagságról...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. July 30. - 11:59
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. July 30. - 11:00
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
Posted 2006. July 30. - 09:44
Posted 2006. July 30. - 00:30
láttam páran bemutattátok a gépet, amit a barátnõtöknek építettetek, sõt még a gazdit is. Mivel elkészült a kedvesem bicaja, sõt ma fel is avatta, gondoltam megmutatom én is, mit sikerült összehozni.
A képen látható
a bicaj:
Merida Matts Speed 16" váz
RS Pilot XC teló
XT- Sapim - Ritchey Pro kerekek
Z-max és WTB EpicWolf külsõk
FSA Orbit XL fejcsapágy
XT h., LX e. váltók
Specialized Strongarm II. hajtómû
SRAM 5.0 fogsor + lánc
STX RC fékek
Deore fékváktókarok
Ike kiegészítõk
WTB Speed She nyereg
és a gazdija, mert "bringás lányok pedig vannak":)
kicsit a saját verdát is tuningoltam. Kapott egy 180mm-es tárcsát elõre és Truvativ Team stucnit + üléscsövet
Posted 2006. July 29. - 13:33
Posted 2006. July 29. - 13:32
Posted 2006. July 28. - 16:05
amig nem az a címe a topic-nak, hogy kinek mennyibe került az uj biciklije, addig nem lesz szó többet pénzrõl.
értettem?
értetted?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. July 28. - 13:33
Elõre, javasolt, ha nem vagy biztos a dolgodban, de utólag ilyet sosem szabad megkérdezni. A kérdés az, hogy NEKED megérte e? Ha örömöd leled benne, ha elégedett vagy vele, akkor természetesen igen, ha nem, nem. Az ilyen kérdésekkel, csak a saját örömödet ronthatod el. Használd egészséggel és tekerj vele sokat.
Azt hiszem ez a helyes szemlélet!
A bringázásnak nem a pénzrõl kell szólnia szvsz.
Az a sznob autós társadalomnak való. Tisztelet a kivételnek.
A tied milyen?Milyen a fully feeling?
Kezd nagyon tetszeni. Vettem új csapágyakat a felfüggesztésbe, egyenlõre csak 2-t mert hónap vége van oszt na mégis.
Eddigi Bikemag-ban tesztelt Specialized-ek esetében mindig leírták, hogy nagyon hamar meg lehet szokni õket. Azt gondoltam hogy ez marketing vaker.
De esküszöm tényleg igy van. Mintha rám szabták volna. Tökéletes a geomtria, és még állítható is.
El vagyok ragadtatva tõle, és ezzel nem túloztam egy kicsit sem.
A levegõs tag is meglepett. Pozitívan csalódtam benne.
Nincs benne lock, de ha totál becsillapítom meg rövidebbre állítom a rugóutat, akkor szinte olyan mintha merev lenne.
Semmi mást nemtudok elmondani. Ki is kapcsolom magam.
Hétvégén tesztelem a Bükkben. Juhééé
Bike Is Life