Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Micsoda változások!:-)Kérdésemre megvan a válasz!Villa Sherman?1 1/8-as nyakú?
Magellan-os

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ime a 2014es szezonra kész bringám, köszönhetõ az új szponzoroknak!

Feltöltött kép

Bikefun/Merida
Manitou
Hayes
DtSwiss
XLC
Shimano

A villa saját, aki kiváncsi kipróbálhatja
  • Adriano likes this

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
végre jó kezekbe került az a pyxis...

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
igen nekem is gyanus volt azert kerdeztem ra.
ez a repulos dolog jol hangzik.netalantan van valami kapcsolatod a repuleshez?
ha van idod privatban is valaszolhatsz hogy ne offoljuk a temat.

eleg repcsi buzi vagyok kesobb szeretnek az iparban elhelyezkedni de addig meg suli.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Spec maró, nem kromofág, repülõgép iparból. A sima 2K-s festéket hamarabb oldja. A szintert sokáig kellett ecsetelni, mert magába szívta, de mikor átitta akkor a képen látható módon ledobta egybefüggõ nagy darabokban.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
a szintert is a kromofag viszi?

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Köszi, a maró volt frankó nem én. :D Egy Magellan Pyxis.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
szep a papucsa.
te meg ugyes vagy.
lehet tudni milyen marka?

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Kicsit OFF, mert ezzel nem lehet még nyomulni, de majd egyszer az is elkövetkezik....:D

Pár óra marakodás....
Feltöltött kép

Végre lejött a fekete szinter, de egy kicsit matt még....
Feltöltött kép

3600-as 4000-es polír papír és már fénylik is....:D
Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Koszi az infokat :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Ez jol hangzik, nem nagyon vonzoak az olcsobb centerlockos kerekek, bar tomegben nem rosszak az arukhoz kepest (mt35, 55). Tarcsak milyenek voltak pontosan?

G2-es Avidok, 160as elõl, 140es hátul.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Ez jol hangzik, nem nagyon vonzoak az olcsobb centerlockos kerekek, bar tomegben nem rosszak az arukhoz kepest (mt35, 55). Tarcsak milyenek voltak pontosan?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Ejj, en 185 - meg ez is tul rovid? :( amugy hidros feket terveztem, de fenntartasaim vannak a geoval kapcsolatban. Milyen tarcsat hasznaltal? Nem rajongok a centerlockert, es talaltam olyan fotot, ahol mmre volt a 6 csavaros csavarja a villasaru felett.

Novatec 6csavaros agyakkal nem volt gond, hogy nem fértek volna el a csavarfejek, úgy sem, ha hátul koppra betoltam a kereket.

Kisherceg: Alapvetõen a singlespeed.nl-rõl gondoltam rendelni, de azok sokszor baromi lassan válaszolnak és nem akartam belefutni egy olyanba, hogy elutalom a pénzt aztán 1 hét múlva írnak, hogy majd csak fél év múlva lesz készleten a cucc. Árban kb. ugyanannyira jött ki.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

XL-es volt, 188 vagyok. A stopli helyzete is számít, ha nem koppra elõl használnám, nem lenne gond a hátsófékkel, hanem az elsõkereket rugdosnám nagyobb valószínûséggel éles-lassú kanyarodásnál. :D

Egyenes kormánnyal mehet rá hidrós fék is, azok talán kevésbé lógnak ki oldalra.

Ejj, en 185 - meg ez is tul rovid? :( amugy hidros feket terveztem, de fenntartasaim vannak a geoval kapcsolatban. Milyen tarcsat hasznaltal? Nem rajongok a centerlockert, es talaltam olyan fotot, ahol mmre volt a 6 csavaros csavarja a villasaru felett.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Hihetetlen, de Singular Cycles :D

Írtam a fickónak, hogy van-e esetleg még egy elfekvõ darab XL-es, és volt. Másnap utaltam a pénzt és 1 hét múlva meg is jött a vázszett, csak még a fejcsõmadarat kell valahogy kikönyörögni hozzá, mert az lemaradt, de elvileg jár minden vázhoz.

hihetetlenül köszi!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

milyen magas vagy? en is az ononet nezem (nem cxre, varosi rombolonak egyenes kormannyal), de 170es alfineal epitenem. gondolom az xlt vetted, a cipomeret stimmel :)

XL-es volt, 188 vagyok. A stopli helyzete is számít, ha nem koppra elõl használnám, nem lenne gond a hátsófékkel, hanem az elsõkereket rugdosnám nagyobb valószínûséggel éles-lassú kanyarodásnál. :D

Egyenes kormánnyal mehet rá hidrós fék is, azok talán kevésbé lógnak ki oldalra.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Nem attól ver szét a váz, hogy 71° helyett 73° a fejcsõ, hanem hogy 5 bárra fújod a gumikat 2 helyett. ;)
Volt Pompetamine-on, azért adtam el, mert 180as hajtókarral, 46os cipõvel, totál elõretolt stoplikkal beleért a cipõ a BB7 állítócsavarjába. Nekem tárcsás CX gépbõl csak támvillára szerelt fék jöhet szóba ezek után. A Genesis Day One-ból meg nincs külön vázszett, ezt néztem már jóideje.

milyen magas vagy? en is az ononet nezem (nem cxre, varosi rombolonak egyenes kormannyal), de 170es alfineal epitenem. gondolom az xlt vetted, a cipomeret stimmel :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Gondolom majd irsz a hosszab tavu tapasztalatokrol a lactanyer ugyben.leesik nem esik erezheto e stb :)

Igen en is neztem az on one t de nem szimpatikus a geoja.olyan turazosabb nekem meg sport celra kellene.aztan lehet sportosabb vazon meg eltorne az osszes csontom egy cx terepezes soran.meg olvasva Jani cikket az imbredrol nem nyugoz le az on one kidolgozas.
Inkabb hasznaltban gondolkodom pompino arban.
Pl Zezo cx-a nagyon bejon geora.ha olvassa a hsz-t irhatna rola par sort mert eddig nem nagyon olvastam tole hosszabb tapasztalatokrol.

Nem attól ver szét a váz, hogy 71° helyett 73° a fejcsõ, hanem hogy 5 bárra fújod a gumikat 2 helyett. ;)
Volt Pompetamine-on, azért adtam el, mert 180as hajtókarral, 46os cipõvel, totál elõretolt stoplikkal beleért a cipõ a BB7 állítócsavarjába. Nekem tárcsás CX gépbõl csak támvillára szerelt fék jöhet szóba ezek után. A Genesis Day One-ból meg nincs külön vázszett, ezt néztem már jóideje.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

A singularnak elárulod a beszerzési forrását?

Hihetetlen, de www.singularcycles.com :D

Írtam a fickónak, hogy van-e esetleg még egy elfekvõ darab XL-es, és volt. Másnap utaltam a pénzt és 1 hét múlva meg is jött a vázszett, csak még a fejcsõmadarat kell valahogy kikönyörögni hozzá, mert az lemaradt, de elvileg jár minden vázhoz.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
A singularnak elárulod a beszerzési forrását?