Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Posted 2013. September 03. - 09:49
Posted 2013. September 02. - 20:35
Bikefun/Merida
Manitou
Hayes
DtSwiss
XLC
Shimano
A villa saját, aki kiváncsi kipróbálhatja
- Adriano likes this
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2013. August 21. - 20:37
ez a repulos dolog jol hangzik.netalantan van valami kapcsolatod a repuleshez?
ha van idod privatban is valaszolhatsz hogy ne offoljuk a temat.
eleg repcsi buzi vagyok kesobb szeretnek az iparban elhelyezkedni de addig meg suli.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Posted 2013. August 21. - 20:26
Posted 2013. August 21. - 17:42
Posted 2013. August 21. - 17:40
Posted 2013. August 21. - 17:37
te meg ugyes vagy.
lehet tudni milyen marka?
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Posted 2013. August 21. - 17:11
Pár óra marakodás....
Végre lejött a fekete szinter, de egy kicsit matt még....
3600-as 4000-es polír papír és már fénylik is....
Posted 2013. August 20. - 21:41
Posted 2013. August 20. - 16:31
Ez jol hangzik, nem nagyon vonzoak az olcsobb centerlockos kerekek, bar tomegben nem rosszak az arukhoz kepest (mt35, 55). Tarcsak milyenek voltak pontosan?
G2-es Avidok, 160as elõl, 140es hátul.
Posted 2013. August 20. - 10:48
Posted 2013. August 20. - 08:32
Ejj, en 185 - meg ez is tul rovid? amugy hidros feket terveztem, de fenntartasaim vannak a geoval kapcsolatban. Milyen tarcsat hasznaltal? Nem rajongok a centerlockert, es talaltam olyan fotot, ahol mmre volt a 6 csavaros csavarja a villasaru felett.
Novatec 6csavaros agyakkal nem volt gond, hogy nem fértek volna el a csavarfejek, úgy sem, ha hátul koppra betoltam a kereket.
Kisherceg: Alapvetõen a singlespeed.nl-rõl gondoltam rendelni, de azok sokszor baromi lassan válaszolnak és nem akartam belefutni egy olyanba, hogy elutalom a pénzt aztán 1 hét múlva írnak, hogy majd csak fél év múlva lesz készleten a cucc. Árban kb. ugyanannyira jött ki.
Posted 2013. August 20. - 06:50
XL-es volt, 188 vagyok. A stopli helyzete is számít, ha nem koppra elõl használnám, nem lenne gond a hátsófékkel, hanem az elsõkereket rugdosnám nagyobb valószínûséggel éles-lassú kanyarodásnál.
Egyenes kormánnyal mehet rá hidrós fék is, azok talán kevésbé lógnak ki oldalra.
Ejj, en 185 - meg ez is tul rovid? amugy hidros feket terveztem, de fenntartasaim vannak a geoval kapcsolatban. Milyen tarcsat hasznaltal? Nem rajongok a centerlockert, es talaltam olyan fotot, ahol mmre volt a 6 csavaros csavarja a villasaru felett.
Posted 2013. August 19. - 22:58
Hihetetlen, de Singular Cycles
Írtam a fickónak, hogy van-e esetleg még egy elfekvõ darab XL-es, és volt. Másnap utaltam a pénzt és 1 hét múlva meg is jött a vázszett, csak még a fejcsõmadarat kell valahogy kikönyörögni hozzá, mert az lemaradt, de elvileg jár minden vázhoz.
hihetetlenül köszi!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2013. August 19. - 22:56
milyen magas vagy? en is az ononet nezem (nem cxre, varosi rombolonak egyenes kormannyal), de 170es alfineal epitenem. gondolom az xlt vetted, a cipomeret stimmel
XL-es volt, 188 vagyok. A stopli helyzete is számít, ha nem koppra elõl használnám, nem lenne gond a hátsófékkel, hanem az elsõkereket rugdosnám nagyobb valószínûséggel éles-lassú kanyarodásnál.
Egyenes kormánnyal mehet rá hidrós fék is, azok talán kevésbé lógnak ki oldalra.
Posted 2013. August 19. - 22:48
Nem attól ver szét a váz, hogy 71° helyett 73° a fejcsõ, hanem hogy 5 bárra fújod a gumikat 2 helyett.
Volt Pompetamine-on, azért adtam el, mert 180as hajtókarral, 46os cipõvel, totál elõretolt stoplikkal beleért a cipõ a BB7 állítócsavarjába. Nekem tárcsás CX gépbõl csak támvillára szerelt fék jöhet szóba ezek után. A Genesis Day One-ból meg nincs külön vázszett, ezt néztem már jóideje.
milyen magas vagy? en is az ononet nezem (nem cxre, varosi rombolonak egyenes kormannyal), de 170es alfineal epitenem. gondolom az xlt vetted, a cipomeret stimmel
Posted 2013. August 19. - 22:24
Gondolom majd irsz a hosszab tavu tapasztalatokrol a lactanyer ugyben.leesik nem esik erezheto e stb
Igen en is neztem az on one t de nem szimpatikus a geoja.olyan turazosabb nekem meg sport celra kellene.aztan lehet sportosabb vazon meg eltorne az osszes csontom egy cx terepezes soran.meg olvasva Jani cikket az imbredrol nem nyugoz le az on one kidolgozas.
Inkabb hasznaltban gondolkodom pompino arban.
Pl Zezo cx-a nagyon bejon geora.ha olvassa a hsz-t irhatna rola par sort mert eddig nem nagyon olvastam tole hosszabb tapasztalatokrol.
Nem attól ver szét a váz, hogy 71° helyett 73° a fejcsõ, hanem hogy 5 bárra fújod a gumikat 2 helyett.
Volt Pompetamine-on, azért adtam el, mert 180as hajtókarral, 46os cipõvel, totál elõretolt stoplikkal beleért a cipõ a BB7 állítócsavarjába. Nekem tárcsás CX gépbõl csak támvillára szerelt fék jöhet szóba ezek után. A Genesis Day One-ból meg nincs külön vázszett, ezt néztem már jóideje.
Posted 2013. August 19. - 22:17
A singularnak elárulod a beszerzési forrását?
Hihetetlen, de www.singularcycles.com
Írtam a fickónak, hogy van-e esetleg még egy elfekvõ darab XL-es, és volt. Másnap utaltam a pénzt és 1 hét múlva meg is jött a vázszett, csak még a fejcsõmadarat kell valahogy kikönyörögni hozzá, mert az lemaradt, de elvileg jár minden vázhoz.