OFF... de a lényeg, hogy az be legyen tekerve rendesen, nem az, hogy mivel, ugye?
...
A lényeg hogy kézzel, ameddig tudod. Könnyen eltörheted a csavart ha pl imbuszkulccsal próbálozol (park tools szerszámmal)
ON
OFF... de a lényeg, hogy az be legyen tekerve rendesen, nem az, hogy mivel, ugye?
...
kösz a választ. ez az a másik mûanyag?
amúgy amikor megjött az lx, csak úgy kíváncsiságból betekertem tövig kézzel. (mondjuk utána elég nehéz volt kitekerni, elég rendesen megszorult)...igaz, nincs túl nagy kezem. de a lényeg, hogy az be legyen tekerve rendesen, nem az, hogy mivel, ugye?
Aske: köszi a választ neked is.
Elvileg -ha ugyanaz mint az Xt, márpedig emlékeim szerint igen- szóval az a mûanyag az, ami feltolja a kart a helyére... Ahhoz a mûanyaghoz viszont kell egy másik mûanyag, amivel az elõzõ mûanyagot tekered!
nem er bele a labad, nem tud. vagy ha igen, akkor azert, mert 3mal kisebb vazat vettel, mint kellett volna. bar akkor is inkabb a kerek erne hozzad.
es egy ilyen sarvedo pont megved attol, hogy az elso kerek az arcodba vagja az osszes cumot.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
off: a 2es képen látom, hogy az lx bal karjánál van valami kis fekete izé a tengelyben? az valami külön alkatrész, vagy csak simán az a fekete kis sz*r mûanyag, amivel fel kell húzni a bal hajtókart, mielõtt megszorítod? csak azért kérdezem, mert nekem most jöt meg az lxem, és nem kaptam, csak azt a mûanyagot hozzá.
Beadok akkor én is pár képet. Új fék und hajtómû. (a hátsófék madzagja a héten lesz méretre vágva) Elnézést a sáros gépért.
....
csak egy kérdés, mire használod a gépet? mért kell 1 ilyen fr gépbe 3 tányér, meg elsõ átdobó?
nekem a sárvédõ se jön be, vagy ez pl lejtõzéskor nem zavaró, h a lábadhoz ér? meg sokat úgyse számít, a bicó is meg te is koszos leszel ha sárban vagy mindegy h van sárvédõ vagy nincs
akkor meg már mindegy h 10 kiló v 50 kiló sár van rajtad:) szerintem...
RAUH-Welt
B E G R I F F
márhogy az cc-re minek?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
igen, arra gondoltam. a villogót azt még megértem, meg az elsõ lámpát is. én is szoktam a nyeregtáskában/hátizsákban hordani egyet-egyet, hogyha nem jól jönne ki a lépés és rámesteledne (ez fõleg mostanság fordul elõ, nyáron nem jellemzõ)...
nos arra gondolék, hogy biztos a zárat kifogásolta a kolléga, ami ott tekeredik a nyeregcsövön. márhogy az cc-re minek?
csak én nem értem, hogy mire gondol Zolkow?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu