1 db. és comról ment. Ámerikábúl.
árát majd ha akarja, mondja. de jó áron volt
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
remélem tavaszra lesz belõle egy faja gép
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
pedig egészen addig amíg ki nem bontottam a csomagot és meg nem pillantottam bennem volt, hogy esetleg a meridát tartom meg, ezt meg jópénzért továbbadom....de aztán rámkacsintott és már éreztem.... n00 fucking way
köszi mindenkinek, remélem tavaszra lesz belõle egy faja gép
a színén kívül hibátlan.
örülök, hogy nem vagy márkahû
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
csak má megin berúgott, b..sza meg, és rossz cimre vitteA deres szakállú, õsz, kedves Mikulás postásruhában jött és meghozta az ajándékot. Úgy néz ki idén jó voltam
Szevasztok! Kész lett az új bringám..
http://pix.bikemag.h...197115&cat=2834
nem, ezt már sajna rég eladtamLL, szép az a sárga is, de Biketiggernek ez a Coilere nagyon (nagyon) tetszik!
(ez az a bringa, amire azt mondtad, hogy lehet, hogy eladod?)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
nézd csak milyen szépen ki lehet húzni azt a nyerget....konás: ha hosszabban tekerek, akkor feljebb csúszik a nyereg (de olyankor iszonyat fura.. elég magasan van az írányitópult, de ehm.. olyat legutóbb oútin éreztem, mint ezen kihúzott nyereggel), lejjeb még nem volt példa rá. mondjuk még nem fedeztem fel a benne lévõ tartalékokat
RAUH-Welt
B E G R I F F