Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Posted 2007. May 14. - 21:38
Posted 2007. May 14. - 21:34
Ahhoz képest hogy sokan nem nagyon hittek benne sztem nagyon jó gép lett, és a saját szájam íze szerint . Asszem a legjobb ami eszembe jut rá mikor hajtom az örömbringázás
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. May 14. - 20:37
Posted 2007. May 14. - 15:21
[nem, tobb kepzavart nem kivanok beleirni egyetlen mondatba, igy is eleg erthetetlen lett ]
szoval ON
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. May 14. - 14:10
OFF
Megjegyzem én voltam
Sõt!
Én eddig az összesen voltam, és ezt rajtam kívül csak te mondhatod el magadról.
OFF emelni kell az adagot:D
Posted 2007. May 14. - 14:08
Megjegyzem én voltam
Sõt!
Én eddig az összesen voltam, és ezt rajtam kívül csak te mondhatod el magadról.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. May 14. - 14:05
Posted 2007. May 14. - 13:58
Posted 2007. May 14. - 13:11
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. May 14. - 13:06
Ha porozusabb attól még miért nehezebb kibökni? Annyival nem ritkább az anyag hogy lukra menjen egy tüske,nem? [MJani: szerintem is, de hát meg se szólalhatok mert minden vélemény vagy tippem hülyeség amit sok bölcs ember mond(nem mondom azt az egynéhány embert aki szinte mindenbe beleköt nálam; nem Tiger nem vagy benne), úgyhogy biztos így van.] De lehet hogy sok marketing cuccot olvastam a Michelinnél és bemagyarázom magamnak és õk is hülyeséget írnak a termékükre. Tiger, hivatalosan:'Leírás:
A latex könnyebb, rugalmasabb a butylnál, kissé porózus, ezáltal gyakrabban kell pumpálni, de sokkal nehezebb vele mind szúrásos, mind felütéses defektet kapni, ezáltal ideális társ XC, maraton versenyekre.' kép
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. May 14. - 10:25
Én is ilyen belsõt használok (Michelin Latex) pár hete, de nem lettem gyorsabb, és nem érzem, hogy jobban tompítana, vagy csillapítaná a rezgéseket...
csatlakozom a fenti idézet létrehozojának véleményéhez!
a latexet inkább a szúrásos defektek ellen használják, mert porozusabb (vagy nemtom mi a pontos kifejezés erre) anyagból van, és nehezebb kibökni...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. May 14. - 10:22
érzésre megmondod hogy több mint 300 fok volt a féktárcsád -ami ennek ellenére nem színezödött el- és egy fulliban érzed a belsõk közti különbséget...ehhez már tényleg különleges képességek kellenek...
/én pl azt sem érzem hogy van e belsõ az elsõ kerekemben vagy nincs/
tudtommal egyébként a jobb defektállóság meg a súly a latex belsõ elõnyei.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. May 14. - 10:07
A dolog úgy nézett ki, hogy outis csomagos túra közben javasoltam a Zasszonynak, menjünk inkább az erdõben, tök jó utak vannak. Naná, hogy egy óra múlva, kb. még 70 km-re a céltól, kaptam egy defektet... Zalában, vasárnap délben ez kínos dolog... Az volt a történet, hogy Dóri sétált tovább, tolva a defektes outit, én meg az õ kerójával indultam a másik irányba. A harmadik falu után akadt egy bolt, ahol tartottak belsõt, és rövid unszolás után ki is nyitottak, aztán 700*23-as külsõhöz végül lett egy 28' 1.5-2.0 made in USSR autószelepes belsõm... Sprint vissza, a presta szelep helyét a bicskával kicsit megnöveltem a felniben, majd begyömöszöltem a friss szerzeményt, ami talán jó is lett volna, de a szelepnél lett egy hatalmas dudor, ott már nagyon nem akarta felvenni a körformát, és azért elég kényelmetlen volt a hátra lévõ táv úgy, hogy minden fordulat egy nagy ütést jelentett a kényes felemnél
Posted 2007. May 14. - 09:46
Edit: a defektvédelemrõl nem ejtettem egy szót sem.
Annak van értelme.
Posted 2007. May 14. - 09:43
OFF
Mondd, hogy csak viccelsz!
Mond hogy poénból fárasztasz, mond hogy hülye a Michelin is, mond hogy hülye a többi népség aki ilyen belsõt használ...
De a kedvedért berakom majd a trekbe is a kerekeket és mégnézem abban is jó? Bár aki csak belsõt cserél és hasonlót ír biztos az is hülye :chin: Meg a jobb defektvédelem is kamu, meg akik szerint a komolyabb maratonozók ezt használnak azok is kamuznak? :chin: A jobb defektvédelmet meg tudnod kéne hogy mitõl van... jó vagy elméleti fizikából...
Posted 2007. May 13. - 23:42
Posted 2007. May 13. - 23:20
Képzeld azt olvasom ki a sorokból, hogy Pite érzi maga alatt, hogy milyen belsõ van a gumijában.
De ezt meg nem akarom elhinni.