Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Hússzú kanálostot néztem, az óccsóbb...:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

no akkor énis had...:)
http://dolog.uw.hu/demo7-02.jpg
http://dolog.uw.hu/demo7-03.jpg
http://dolog.uw.hu/demo7-04.jpg
http://dolog.uw.hu/demo7-06.jpg
http://dolog.uw.hu/demo7-07.jpg

Van hozzá szoknya és bõrduda is? ;)
Szép gép, nem értek hozzá, egyszer azért meglesem.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Pite: Milyen az új XT hátsóváltó.....?
úgy les ki nekem is ezilyen lesz, kíváncsi lennék a tapasznyalataidra...:)

:)
'Rövid' kanalast vagy hosszút? A 'rövid' csak 32es nagyfoggal megy el... Tetszik hogy ehhez alapból adják a gumit hogy ne csattogjon a villán. :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Kisregényt kérsz?:)
nemár......

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Pite: Milyen az új XT hátsóváltó.....?
úgy les ki nekem is ezilyen lesz, kíváncsi lennék a tapasznyalataidra...:)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Szép cangák, fõleg Thez norvégmintás libakergetõje guszta!;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Nekem csak picit bánti a szemem a nagyszarv azon a szépséges Scott-on....

WCS erdo hajlított szintén; sõt, az nem ilyen hirtelen törik, szal kevésbé szép, a sima egyenes szarvat meg lehet hogy csak nem szoktam meg de azon kerestem a másik fogást egy idõ után - Treken is hajlított volt. Szal azt is próbáltam; még ránézek majd, de ha nem érzem majd kényelmesnek akkor marad ez. Amúgy kiszûrtem ám a postodból a lényeget :D

MJani: egyébként sok különbség nem hiszem hogy a BBB/Acor között lehet; az meg 1-2 óráig még okés, de nem hosszabb távon. Meg kicsit viccesen is nézett ki rajta az a pici nyereg :D.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
BBB-bõl van fehér és fekete ugyanabból a típusból és azok sem egyformák ha ráülsz, próbáltam mindkettõt, egyszerûen csak más széria.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ültem mindkettõn és nem valami egyformák....:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerinted nem ugyanott ugyanabból az anyagból gyártják (csak a pálca anyaga és a borítás más)? :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ránézésre igen....;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az acor és a bbb nyereg majdnem ugyanaz.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem csak picit bánti a szemem a nagyszarv azon a szépséges Scott-on....
összetelósra, pláne hajlított kormányra nem illik rája az a hosszú szarvacska...valami rövidebb, diszkrétebb szarv jobban mutatna (mondjuk egy PRO vagy egy WCS )
nyeregnél meg ha az kényelmes akkor értelemszerû hogy marad....;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nyeregtémában SOK kört futottam, egy 190 grammosban még most is áll a pénzem (nem kell vkinek Acor könnyû nyereg?), ez is benn van 270gr-ban és egész napos tekerésekhez is jó. Nem vitrinrider vagyok, fél napot is ülök bringán; és nagyon nem mindegy hogy min. Egyébként mire gondoltál konkrétan? (BBB-t egyébként pont nem tudnak itt semmiféle cuccot BBBbõl hozni) 270 grammos XO Trans AM nyergemet aki kritizálja hogy nehéz :chin: (20K-ért nem veszek nyerget) BBB anatomic race is 268gr, Anatomic Designom meg van egy 10Km-t használt eladó mint említettem, megveheted ha neked tetszik; én már próbáltam (Acor felirattal).

Szarvnak egyébként az a baja sokak szemében hogy hihetleten nehéz(135gr :) ), vagy hogy 2 fogás is van rajta? Vagy a sznobok szemét bántja a Zoggie felirat? ;) Mert az hogy xar az még kevés infó... bár BM-en akik látták azt mondták hogy élõbe jó :D . Egyébként a vékony markolat (lapát kezem van) miatt is kell a 2 fogásos szarv, meg amúgy is úszástól teniszig soxor hajlamos a tenyerem görcsölésre.

VV: Ha értelmes kritikát kapok hogy miért rossz és értelmes hasonló árú alternatívát akor nem zárkzok el; csere is lehetséges; de hiányos kritikával sokra ne megyek :prosze: Bár nagyobb dologba ne nagyon tudjanak rajta belekötni :) (Nem, ez nem felhívás!)
Mjani: Igen, gyk ua, csak papíron 30gr-al könyebb az Acor, gyakorlatilag nincs 20se.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A nyereg meg a szarv a "hepje." Szerintem ne piszkáld vele.:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Pite: Vedd le gyorsan azt a szar(va)t , meg mehet rá egy könnyebb nyereg, mondjuk egy szép BBB az nem is vészes árú, kényelmes meg szép is...:D

Thez: a tiéd is elég szexi....;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
off: Grim: Ott is, de fõleg hwsw, ph, hwoc, hwt.

VR: Jó' van, enyém nem is tetszik :P :D

Egyébként várom a kritikákat is, így hogy végre egyben van így már inkább lehet (korrekten) mint anno 1-1 alkatrészt 1-1 topicban... Ne kíméljetek! (Tudom, most jön a szarv :D)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Pityusz, Krokodilus, Thez, mind3 gyönyörû, kénének:)

Pityusz, én magamnak SS-re csinálnám, többi cucc fasza:)

Thez, ez most a ~4. bringád, v egykettõt kiselejteztél?:)
Amúgy minden jó rajta, a színe is, nekem egyedül az új demo formája nem tetszik, de ez legyen az én bajom..élõben már lehet más lenne a véleményem.

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
de attolmeg a kozepresztol a nyeregcso teteig akkor is 18" van :):)
max hosszabb a vaz :)

Bar ezelott egy 15.5 es scrapem volt :) es az se volt kicsi

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
A vázak geomátrájától nagyban függ hogy milyen magas az átlépési magasság. Pl ez közel sem olyan hosszú,mint egy 18 as kona, mert teljesen más rendszer, és felépítés...

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik: