Fain a belsõ, pontos összehasonlítási alapom nincs; de mikor keményre van fújva a teló/tag akkor is a kis gyökerek/repedéseket jobban elnyeli; defektállóság passz...
Mondd, hogy csak viccelsz!
Fain a belsõ, pontos összehasonlítási alapom nincs; de mikor keményre van fújva a teló/tag akkor is a kis gyökerek/repedéseket jobban elnyeli; defektállóság passz...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Én ma vettem náluk 190 grammos nyerget, és mire hazaértem vele 210 g lett.
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Konásandrás, milyen márkájú latexet használsz (mert valaki nem tudta megragasztani a panaracert)?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Fain a belsõ, pontos összehasonlítási alapom nincs; de mikor keményre van fújva a teló/tag akkor is a kis gyökerek/repedéseket jobban elnyeli; defektállóság passz, remélem igaz amit írnak, fújni 1-2 hetente kell kb. (Leszámítva Budamaratont, mikor pár nap után kellett, de az elsõ fújás volt, azóta 1× fújtam még...) Szal úgynéz ki hogy zsír .
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A sebesség mindent megold.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
@Szigi; sikerült eladni a Pike-ot? Hogy mozog a Shiver?