Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
VV, neked nem többet mozog a vázad (150mm)? Mert ha igen akkor neked 20%kal keményebb rugó kell az átétel miatt és kb 20%kal keményebb a súlyod miatt.

A sebesség mindent megold.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Pár új kép... :)

Posted Image
Posted Image
Posted Image

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Ez érdekes. Igaz, nálam DHX5.0 van, viszont 600-s rugó és pont az én súlyomhoz passzol (73-75kg). Szinte semmi elõfeszítés sincs a rugón.

Nem értek hozzá, meg ez az elsõ rugós-tagom, de nekem a 61-63 kilómhoz soknak tûnik...nem hiszem, hogy kimozogja az 5"-t.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nekem is csak a második mondattal van bajom...;)
Ha esetleg oda jutsz/jutok, akkor keressük meg egymást, hátha.

Ez érdekes. Igaz, nálam DHX5.0 van, viszont 600-s rugó és pont az én súlyomhoz passzol (73-75kg). Szinte semmi elõfeszítés sincs a rugón.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ok.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Az egy nagyon jó, érzékeny tag. Az 550es rugó biztos nagyon kemény alád.

Nekem is csak a második mondattal van bajom...;)
Ha esetleg oda jutsz/jutok, akkor keressük meg egymást, hátha.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

És akkor én mit szóljak 650-es rugóval... :confused: :mad:

módosítás: bár nekem nem Vanilla RC-m van... :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Vanilla RC, 550-es rugóval, ProPedal nélküli.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Dagi, most milyen 190es fox tag van a bringádban? (Mert õsszel (október-november) tervezek új tagot venni és valamilyen acélrugós foxra gondoltam, szóval majd, ha el szeretnéd adni... :) ).

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hosszabb tag ---> magasabb középrész, több rugóút, meredekebb villaszög

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

semmennyit...marhára +lepõdtem kb 2 hete hogy már itt vannak a 08-as foxok, szóltam Balázsnak hogy kéne, másnap hozta

mondjuk az rp 3 nak az útja 2" az nem fog változni, a geot egy picit tolja, a hosszabb tag asszem alacsonyabbra kerül a középcsaopágy, és laposabb lesz a fejcsõszög,,de lehet fordítva :)

WOW! Ezek szerint fejlõdik az ország (némelyik boltja).
Szerintem pont fordítva...
Privi ment.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

És mennyit vártál a DHX-re? Az RP3-at tényleg elkérném, ha nem gond, kiváncsi vagyok. Egyrészt hogy méretileg mit csinál a vázzal a hosszabb rugóstag, meg persze mûködésileg is.
Az az érdekes, hogy még ezzel a PP nélküli rugóstaggal sem pogózik kiállva sem sokat; de ez lehet a túl kemény rugó miatt van...:chin:

Kösz! Igen, saját mérés volt még tavaly (elött?), amikor vettem...ezek szerint nem sikerültek egyformára...:D

semmennyit...marhára +lepõdtem kb 2 hete hogy már itt vannak a 08-as foxok, szóltam Balázsnak hogy kéne, másnap hozta

mondjuk az rp 3 nak az útja 2" az nem fog változni, a geot egy picit tolja, a hosszabb tag asszem alacsonyabbra kerül a középcsaopágy, és laposabb lesz a fejcsõszög,,de lehet fordítva :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

nem, x-factor /ill probike/

oda adom az rp-3-at, próbáld ki, nem fogod szeretni...

És mennyit vártál a DHX-re? Az RP3-at tényleg elkérném, ha nem gond, kiváncsi vagyok. Egyrészt hogy méretileg mit csinál a vázzal a hosszabb rugóstag, meg persze mûködésileg is.
Az az érdekes, hogy még ezzel a PP nélküli rugóstaggal sem pogózik kiállva sem sokat; de ez lehet a túl kemény rugó miatt van...:chin:

Dagi: a nyeregre te mérted ezt a tömeget? Csak, mert nekem is ez van, és nekem 210-et mutatott a mérleg.

A Turner meg csinos lett!

Kösz! Igen, saját mérés volt még tavaly (elött?), amikor vettem...ezek szerint nem sikerültek egyformára...:D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Dagi: a nyeregre te mérted ezt a tömeget? Csak, mert nekem is ez van, és nekem 210-et mutatott a mérleg.

A Turner meg csinos lett!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Kösz! Még kéne rá valami pedál (vagy legalább ezt be kéne festenem pirosra), rövidebb stucni, meg ugye a 2,4-es NN-ek, esetleg könnyebb nyeregcsõ.
Pont ma néztem meg alaposabban ezt az új DHX-et én is...gondolom kintrõl "jött". Én még az RP2-re is gondoltam, ha tudnék szerezni...

nem, x-factor /ill probike/

oda adom az rp-3-at, próbáld ki, nem fogod szeretni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

ajánlom a 08-as dhx-air-t
most vettem a dawgba, szintén a 200/50-es gyári helyett 200/57 est /2,25"/

a propedal bekapcs /itt már csak 2 állás van nem 15 katt/ egy szemet nem mozog feleslegesen -sokkla jobb a pp mint az rp3 ban/ de amit kell kimozgja, nyitott pp-vel mozog mint állat......kb a legjobb választás ilyen vázakba,,,,ja és a dawg kibírja a plusz rugóutat nem ver bele a linkplate a nyeregcsóbe, vuszont igy szintén 14 körül m.ozog,,,

ilyet e

Posted Image

ja és szíp lett a turner

Kösz! Még kéne rá valami pedál (vagy legalább ezt be kéne festenem pirosra), rövidebb stucni, meg ugye a 2,4-es NN-ek, esetleg könnyebb nyeregcsõ.
Pont ma néztem meg alaposabban ezt az új DHX-et én is...gondolom kintrõl "jött". Én még az RP2-re is gondoltam, ha tudnék szerezni...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Az angol ebay-rõl vettem, 5"-öt mozog, és nem könnyû, 4013g...egy levegõs taggal ez ~3600g lenne (remélem lesz is).
Sok mindent nem tudok mondani egyenlõre, mert 550-es rugó van benne, ez elég kemény. Ennek ellenére ha ráülök, úgy érzem, hogy puha, nagyon érzékeny. Furcsa a levegõs, SPV-s tag után, ez még ProPedal nélküli, de a kompresszióval nagyon durván be lehet lassítani, de azért majd lecserélem szerintem valami levegõs cuccra, de még se pénz, se konkrét elképzelés...
Majd csinálok normális képeket, meg alkatrész listát, ha van rá igény.

Hamár homár: Megfogant bennem a gondolat, hogy ha úgyis veszek rugóstagot, akkor esetleg egy 200-as, 2.25-öt mozgót vennék bele a 190-es helyett, ha elbírja a váz a nagyobb utat...így 14 centi körül mozogna, mint elöl. Vélemények?

ajánlom a 08-as dhx-air-t
most vettem a dawgba, szintén a 200/50-es gyári helyett 200/57 est /2,25"/

a propedal bekapcs /itt már csak 2 állás van nem 15 katt/ egy szemet nem mozog feleslegesen -sokkla jobb a pp mint az rp3 ban/ de amit kell kimozgja, nyitott pp-vel mozog mint állat......kb a legjobb választás ilyen vázakba,,,,ja és a dawg kibírja a plusz rugóutat nem ver bele a linkplate a nyeregcsóbe, vuszont igy szintén 14 körül m.ozog,,,

ilyet e

Posted Image

ja és szíp lett a turner

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Az angol ebay-rõl vettem, 5"-öt mozog, és nem könnyû, 4013g...egy levegõs taggal ez ~3600g lenne (remélem lesz is).
Sok mindent nem tudok mondani egyenlõre, mert 550-es rugó van benne, ez elég kemény. Ennek ellenére ha ráülök, úgy érzem, hogy puha, nagyon érzékeny. Furcsa a levegõs, SPV-s tag után, ez még ProPedal nélküli, de a kompresszióval nagyon durván be lehet lassítani, de azért majd lecserélem szerintem valami levegõs cuccra, de még se pénz, se konkrét elképzelés...
Majd csinálok normális képeket, meg alkatrész listát, ha van rá igény.

Hamár homár: Megfogant bennem a gondolat, hogy ha úgyis veszek rugóstagot, akkor esetleg egy 200-as, 2.25-öt mozgót vennék bele a 190-es helyett, ha elbírja a váz a nagyobb utat...így 14 centi körül mozogna, mint elöl. Vélemények?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

Mohus: Ha esetleg meduplázódna valahogy az állomány, egyet elvihetsz...:P

szavadon foglak!:D

Egyébként mesélj kicsit errõl a vázról. Honnan van? Mennyit mozog? Mennyi kilóra?