Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19063 hozzászólás a témában

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
szerintem nem rossz gép csak az a csengõ...meg nem is szeretem az XC bicajokat:)jah és ha a rég judy helyett egy újat szeretnél akkor írj privit:);)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Üdv mindenkinek!Én egy full gyári cucokkal szerelt 2002'-es 16 vagy 17" TREK 4500,RS Judy TT elsõ teló,Shimano Alivio váltó szett,ST-EF 29 fékváltokarok,Bontrager Johns kiegészitõk stb bicóval nyomulok.Már több mint 4 éve nyúzom eddig kb 4800 km van már benne,ezzel járok melóba és pár helyre túrázgatni.Az álapot ne tévesszen meg senkit,azért ilyen jó álapotu mert szeretek vigyázni a dolgaimra.Jövõre ha lessz annyi zsetonom veszek rá egy LX-es szettet.Szerintetek milyen?
Íme a bike.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
a króm becsúszós már bíztatóbban néz ki,de a régi fekete becsúszósok vhogy nagyon koptak.Legalábbis amiket én láttam.De lehet h a tulaj volt a rendetlen.
Én mindenesetre marzo párti vok.
I love the feeling(pedofeeling):D

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

legutolso stadiumaban az FSR-em

elado

http://pix.bikemag.h...51/DSC00920.jpg

Hali,király a gép!!:cool2: Miért akarsz túladni rajta,és mennyibe fájna?
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

és off és utolsó: ez a stance fikázás meddig tart még??

én kb egy oldalra rá írtam már h részemrõl téma lezárva! ennyi :)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
GRat visszamenõleg mindenkinek!
Tucatbringa lett a Reign is:) mondjuk a második legszebb fully, Bottlerocket után:)

és off és utolsó: ez a stance fikázás meddig tart még?? Ha az emberek évente cserélnek kenõolajat, és wd40-el fujkálják a becsúszót, persze h nem fog jol mozogni..én megszerettem, nagyon jo kis teló sztem is, csak törõdni kell vele ennyi.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

ZolkoW ilyen bringával nyomul hegyen.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
na 2 oldal csak tele lett ezzel is..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

Nem igazán értem, hogy miért kell fikázni az adott ember jelenlegi telójánál gyengébb/olcsóbb teleszkópokat...kicsit gyerekes. Ha mindenki így tenne csak a Fox és Pace tulajdonosok maradnának :)
Nekem is Fox-om van, mégsem jutott eszembe lesz*arozni a korábbi marzocchi exr comp vagy manitou splice elite teleszkópjaimat, adott esetben jók voltak azok is.
Hogy ne legyen nagyon off, Fox teleszkópos kerékpárral nyomulok és a többi teló béééna :D bibibííí

:):) Nekem nincs foxom, és ami van az is 2001-es mûemlék, akkor az enyém mára a szar alatt van 2-vel:) És csak 13-at mozog, igaz 91 kiló vagyok, és azért keményen szoktam bánni vele, de sose koppant még le... Ha már így az elõzõekben arról volt szó, hogy 170mm az kell, a 150 az nem elég...
Nemtom ki hol bringázik, de én a himalájába nem szoktam:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
minõségrõl rövid távon nem tudok nyilatkozni...;)

mozgásilag pedig mind2 nagyon helyén van.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tiggert ne haragítsd magadra...:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Nem igazán értem, hogy miért kell fikázni az adott ember jelenlegi telójánál gyengébb/olcsóbb teleszkópokat...kicsit gyerekes. Ha mindenki így tenne csak a Fox és Pace tulajdonosok maradnának :)
Nekem is Fox-om van, mégsem jutott eszembe lesz*arozni a korábbi marzocchi exr comp vagy manitou splice elite teleszkópjaimat, adott esetben jók voltak azok is.
Hogy ne legyen nagyon off, Fox teleszkópos kerékpárral nyomulok és a többi teló béééna :D bibibííí

és akkor ha az elöbbi gondolatmenetet követjük, akkor a...

mind1 :)
;)

Azt hiszem láttam már FLOW-t is mostanában...:)
Egy static pedig még mindig meg is van.
De az utódja is, épp egy fox villa tesztelõdik a merevgépben... Különbséget pedig (kövezzetek meg) csak a tömegükben érzek.

ON

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
off
részemrõl a téma lezárva. :D
on

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

ezt hol hallottad te?! volt már alattad egy stance flow egyántalán??
akkor próbálj ki egyet és meglátod milyen ajándékot hozott a télapó. ;)

Haverom Flow-je veszett szépen mozog ;)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
amennyi bringa thez alatt/theznél megfordul, az alapján nem lepõpdnék meg, ha az 1ikben egy stance flow figyelt volna elöl...;)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

jaja, egy rakás szar;)
mindenki másnak jó, csak nálad az :)

ezt hol hallottad te?! volt már alattad egy stance flow egyántalán??
akkor próbálj ki egyet és meglátod milyen ajándékot hozott a télapó. ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Jó de azt tegyük hozzá h a Stance egy rakás szar, a Drop Off-ot én meg nem állitgatom mivel nem az enyém! ;)

jaja, egy rakás szar;)
mindenki másnak jó, csak nálad az :)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Milyen az, amikor egy teló majdnem tele van fújva? Még fér bele egy kicsi, de már nem sok? Csak mert nekem is levegõs a telóm, és nehogy egyszer véletlenül tele legyen.

Tudod megvan h mennyit lehet bele fújni, PSI-t! ;)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

a rossz telóbeállítás nem erény ;)

Jó de azt tegyük hozzá h a Stance egy rakás szar, a Drop Off-ot én meg nem állitgatom mivel nem az enyém! ;)