Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19039 replies to this topic

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

és off és utolsó: ez a stance fikázás meddig tart még??

én kb egy oldalra rá írtam már h részemrõl téma lezárva! ennyi :)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
GRat visszamenõleg mindenkinek!
Tucatbringa lett a Reign is:) mondjuk a második legszebb fully, Bottlerocket után:)

és off és utolsó: ez a stance fikázás meddig tart még?? Ha az emberek évente cserélnek kenõolajat, és wd40-el fujkálják a becsúszót, persze h nem fog jol mozogni..én megszerettem, nagyon jo kis teló sztem is, csak törõdni kell vele ennyi.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,702 posts

ZolkoW ilyen bringával nyomul hegyen.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts
na 2 oldal csak tele lett ezzel is..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

Nem igazán értem, hogy miért kell fikázni az adott ember jelenlegi telójánál gyengébb/olcsóbb teleszkópokat...kicsit gyerekes. Ha mindenki így tenne csak a Fox és Pace tulajdonosok maradnának :)
Nekem is Fox-om van, mégsem jutott eszembe lesz*arozni a korábbi marzocchi exr comp vagy manitou splice elite teleszkópjaimat, adott esetben jók voltak azok is.
Hogy ne legyen nagyon off, Fox teleszkópos kerékpárral nyomulok és a többi teló béééna :D bibibííí

:):) Nekem nincs foxom, és ami van az is 2001-es mûemlék, akkor az enyém mára a szar alatt van 2-vel:) És csak 13-at mozog, igaz 91 kiló vagyok, és azért keményen szoktam bánni vele, de sose koppant még le... Ha már így az elõzõekben arról volt szó, hogy 170mm az kell, a 150 az nem elég...
Nemtom ki hol bringázik, de én a himalájába nem szoktam:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
minõségrõl rövid távon nem tudok nyilatkozni...;)

mozgásilag pedig mind2 nagyon helyén van.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Tiggert ne haragítsd magadra...:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Nem igazán értem, hogy miért kell fikázni az adott ember jelenlegi telójánál gyengébb/olcsóbb teleszkópokat...kicsit gyerekes. Ha mindenki így tenne csak a Fox és Pace tulajdonosok maradnának :)
Nekem is Fox-om van, mégsem jutott eszembe lesz*arozni a korábbi marzocchi exr comp vagy manitou splice elite teleszkópjaimat, adott esetben jók voltak azok is.
Hogy ne legyen nagyon off, Fox teleszkópos kerékpárral nyomulok és a többi teló béééna :D bibibííí

és akkor ha az elöbbi gondolatmenetet követjük, akkor a...

mind1 :)
;)

Azt hiszem láttam már FLOW-t is mostanában...:)
Egy static pedig még mindig meg is van.
De az utódja is, épp egy fox villa tesztelõdik a merevgépben... Különbséget pedig (kövezzetek meg) csak a tömegükben érzek.

ON

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
off
részemrõl a téma lezárva. :D
on

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

ezt hol hallottad te?! volt már alattad egy stance flow egyántalán??
akkor próbálj ki egyet és meglátod milyen ajándékot hozott a télapó. ;)

Haverom Flow-je veszett szépen mozog ;)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
amennyi bringa thez alatt/theznél megfordul, az alapján nem lepõpdnék meg, ha az 1ikben egy stance flow figyelt volna elöl...;)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

jaja, egy rakás szar;)
mindenki másnak jó, csak nálad az :)

ezt hol hallottad te?! volt már alattad egy stance flow egyántalán??
akkor próbálj ki egyet és meglátod milyen ajándékot hozott a télapó. ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Jó de azt tegyük hozzá h a Stance egy rakás szar, a Drop Off-ot én meg nem állitgatom mivel nem az enyém! ;)

jaja, egy rakás szar;)
mindenki másnak jó, csak nálad az :)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Milyen az, amikor egy teló majdnem tele van fújva? Még fér bele egy kicsi, de már nem sok? Csak mert nekem is levegõs a telóm, és nehogy egyszer véletlenül tele legyen.

Tudod megvan h mennyit lehet bele fújni, PSI-t! ;)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

a rossz telóbeállítás nem erény ;)

Jó de azt tegyük hozzá h a Stance egy rakás szar, a Drop Off-ot én meg nem állitgatom mivel nem az enyém! ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Hát képzeld Mecsek-be nem egyszer bekoppantottam haver 05-ös 150-es Drop Off-ját meg az én régi 150-es Stance Flow-mat! ;) :)

edit: ja és hozzátéve a Drop Off majdnem televolt fujva, olyan kemény volt.

a rossz telóbeállítás nem erény ;)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
lol...
ne aggódj ha véletlenül tele lesz, a fölösleges levegõ kifolyik :-<>

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Milyen az, amikor egy teló majdnem tele van fújva? Még fér bele egy kicsi, de már nem sok? Csak mert nekem is levegõs a telóm, és nehogy egyszer véletlenül tele legyen.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

miért, így van értelme, hogy hanyattesik a bicikli? megmondom õszintén, alapvetõen nem érzem értelmét, hogy ebbe a vázba egy duplavállas villát rakjanak.

nekem csak egy 80at mozgó merevfarum van, de ezzel is simán adtam már be 50 centis letörést 30al, és bizony elsõ kerékre érkeztem, -igazából meglepett a letörés- és nem koppant le...pedig alapvetõen nincs túlfújva. biztos, hogy annyira kell az a 170 ithonra? naj, nem kezdek rugóutas flamet, de ennek a villának nem érzem értelmét. tényleg ennyit számít +2 centi, amikor még az a 15 sem koppant le?

Hát képzeld Mecsek-be nem egyszer bekoppantottam haver 05-ös 150-es Drop Off-ját meg az én régi 150-es Stance Flow-mat! ;) :)