Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Gondoltam teszek be énis egy-két képet az új villával és elsõ kerékkel készen... :)

Posted Image

Posted Image

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kicsi a rugóút?

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Rugóstag cserén én is gondolkodtam, de sztem jövõre inkább vázat cserélek ha lesz elég zseton

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szép lesz Dév :)
kéne még neki egy dhx-air

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Íme a bicóm 1-2 újítással:) Kapott nagyobb (203as) tárcsát meg egy 888vf-et:)
http://pix.bikemag.h...202384&cat=3049

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Igényes vagy és kevés a pénzed mint nekem :D

Köszi a részvétet...:beer:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

CC=XC, és a duda a legkirályabb! ;)
vissza is fogom rakni a gépre, amint csináltam megfelelõ felfogatót, mert a lemezbilics egy szutyok. de a legviccesebb dolog a szembejövõ integetõ bicikliseknek visszadudálni ;)

Hali,tegnap elõvettem a Baki Ádám(MTB rider)c könyvemet (emeg itt a reklám helye)és utánna néztem pár dolognak és rátaláltam a sportág röviditésekre és mostmár azthiszem vágom a témát.:uczen:
Régen nekem is volt egy kétágu kék piros müanyag dudám tökre olyan hangja volt mint 1 autoénak.Az még az elözõ keróim valamelyikén volt rajta,az nagy buli volt a haverokkal azzal hülyültünk.:hahaha:

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás

Akkor lehet hogy én igényes vagyok?:chin: Mert én csak egy 150ezresen érzem jól magam.:angevil:

Igényes vagy és kevés a pénzed mint nekem :D

:)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

Hali köszi a választ,mivel általában városban használom a gépet és néha igénybe kell vennem a járdát is valahogy muszály jeleznem hogy jobblesz ha mindeki odéb megy.A csengõ nekemsem nagyon tetszik de sajnos nemnagyon van olyan hely a gépen ahol nem látszik.
XC gépet azért választottam mert én mint korábban valamelyik fórumon írtam ált..városban ill turára használom és nem nagyon szoktam ugrálni a géppel.De azért tetszenek a DH,FR,CC gépek is igaz még egyiket se próbáltam de biztos jóbuli.
A teloról meg majd többet a priviben.

CC=XC, és a duda a legkirályabb! ;)
vissza is fogom rakni a gépre, amint csináltam megfelelõ felfogatót, mert a lemezbilics egy szutyok. de a legviccesebb dolog a szembejövõ integetõ bicikliseknek visszadudálni ;)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Akkor lehet hogy én igényes vagyok?:chin: Mert én csak egy 150ezresen érzem jól magam.:angevil:

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Attól függ h milyen millás... egy DH gépre nem is fog felmenni, mert NEM VALÓ rá. :)

De Sala azért felnyomta még régen a Sinisterre... :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
várható volt, hogy a millásra nem megy fel..

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Sziasztok.

Én pont ma jöttem rá, hogy tök mindegy milyen bringán ülsz egy 20 ezresen vagy egy milliós darabon.

A lényeg az hogy kerékpározz, és érezd jól magad.

Ja és a milliósra nem tudom felrakni a gyerekülést :-)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Ez talán egy jobb kép.

Posted Image

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Hali,király a gép!!:cool2: Miért akarsz túladni rajta,és mennyibe fájna?

jon az uj gep, es kell az ara. amugy 1100 angol fontert elado.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

szerintem nem rossz gép csak az a csengõ...meg nem is szeretem az XC bicajokat:)jah és ha a rég judy helyett egy újat szeretnél akkor írj privit:);)

Hali köszi a választ,mivel általában városban használom a gépet és néha igénybe kell vennem a járdát is valahogy muszály jeleznem hogy jobblesz ha mindeki odéb megy.A csengõ nekemsem nagyon tetszik de sajnos nemnagyon van olyan hely a gépen ahol nem látszik.
XC gépet azért választottam mert én mint korábban valamelyik fórumon írtam ált..városban ill turára használom és nem nagyon szoktam ugrálni a géppel.De azért tetszenek a DH,FR,CC gépek is igaz még egyiket se próbáltam de biztos jóbuli.
A teloról meg majd többet a priviben.

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
szerintem nem rossz gép csak az a csengõ...meg nem is szeretem az XC bicajokat:)jah és ha a rég judy helyett egy újat szeretnél akkor írj privit:);)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Üdv mindenkinek!Én egy full gyári cucokkal szerelt 2002'-es 16 vagy 17" TREK 4500,RS Judy TT elsõ teló,Shimano Alivio váltó szett,ST-EF 29 fékváltokarok,Bontrager Johns kiegészitõk stb bicóval nyomulok.Már több mint 4 éve nyúzom eddig kb 4800 km van már benne,ezzel járok melóba és pár helyre túrázgatni.Az álapot ne tévesszen meg senkit,azért ilyen jó álapotu mert szeretek vigyázni a dolgaimra.Jövõre ha lessz annyi zsetonom veszek rá egy LX-es szettet.Szerintetek milyen?
Íme a bike.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
a króm becsúszós már bíztatóbban néz ki,de a régi fekete becsúszósok vhogy nagyon koptak.Legalábbis amiket én láttam.De lehet h a tulaj volt a rendetlen.
Én mindenesetre marzo párti vok.
I love the feeling(pedofeeling):D

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

legutolso stadiumaban az FSR-em

elado

http://pix.bikemag.h...51/DSC00920.jpg

Hali,király a gép!!:cool2: Miért akarsz túladni rajta,és mennyibe fájna?