Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19039 replies to this topic

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

A szépség nem minden. Kérdezd meg Salát, mi van benne!
Szóval hanem akarsz nyûgöt a nyakadba, eszedbe ne jusson megvenni. Ráadásul drága is.

Hmmm.
Kösz az infót.
Mit ajánlanál?
Tetszik még a Speci LoMag Pro is meg a Shimano Dx, bár ez utóbb kicsit vaskos sajnos. Vagy veszek megint A-Framet. K*rvajó kis pedál.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Asszem az Aircorp-ot.
Láttam most egyet Mariborban és szép vékony, mindamellett atom nagy a felülete amit én nagyon szeretek.

Kösz mindekinek amugy.

A szépség nem minden. Kérdezd meg Salát, mi van benne!
Szóval hanem akarsz nyûgöt a nyakadba, eszedbe ne jusson megvenni. Ráadásul drága is.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Melyik Atomlabot szeretnéd?

Asszem az Aircorp-ot.
Láttam most egyet Mariborban és szép vékony, mindamellett atom nagy a felülete amit én nagyon szeretek.

Kösz mindekinek amugy.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kala: itt kicsit latszik mirol beszelek

http://www.extrauk.c...dedimages/02438
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Új villa: 36 Van RC2 2008-as
Meg dh-ra Chunder Sworks külsõk és E13 láncterelõ 40 fogas e13 tányérral.
Nagyjából kész a gép.
A kormányszár egy kicsit hosszú, ahelyett tervezek egy 50milis Thomsont, meg a pedált szeretném Atomlabra cserélni aztán kész is.
Bár ugy néz ki meghalt a hátsóváltóm is :(

Jövõre meg a CC gépet akarom tuningolni.

Feltöltött kép

Melyik Atomlabot szeretnéd?

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Nagyjából kész a gép.

szép egy dög!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Tamás, csinálnál egy képet a túloldalról, hogy hogyan van megoldva a középrész? Mint az IDrive XC, vagy elsõ háromszög, köztes tag a monoval, és hátsó háromszög?

csinalok. de amugy az utobbi tipp volt a helyes. kulon all az elso es a hatso haromszog, es a ketto kozott van feluton a monoblokk egy ilyen fekete kimart alu bumerangban. Mondjuk emiatt en speciel semmi furcsasagot nem vettem eszre, tok jol mukodik. A villa viszont hulladek.

Nagyjából kész a gép.
A kormányszár egy kicsit hosszú, ahelyett tervezek egy 50milis Thomsont, meg a pedált szeretném Atomlabra cserélni aztán kész is.

naggyon szep! foxi :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Nagyjából kész a gép.

Feltöltött kép

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
http://forum.bikemag...read.php?t=2210

Itt próbáld meg megkérdezni, mert ez nem az a topik.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Üdv!
Csak egy kérdés: Mennyiért lehetne eladni a biciklimet?
Polaris 06, Tora 06 318, hayes nine(shimano tárcsák), mavic xm 321, truvativ kiegészítõk (xr), truvativ stylo 06 hajtómû, sram x7-x9-x9v.kar , xt agyak, dt küllõk...stb. kb 2000 km-el... köszi a válaszokat...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
rob, akkor mind1, azért köszi:)
nyimi, thx! A váz két hónapja még csak nekem is egy álom volt:).

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

Na elkészült:)
Cserélni nem nagyon tervezek semmit, max ha könnyíteni, vagy ,,kékíteni" (markolat, pedál ilyesmik) akarom a bringát.
Az egyetlen amit sajnálok, h 15-ös, nem 14-es, bár ígyis sokkal jobb az UMF-nél.

további képek:
http://kep.tar.hu/hardee/50513989#2

Ez a bringa egy álom, gratulálok hozzá!!! Ha egyszer dirt-re szánom a fejem, akkor csak is ilyet!!!

Cukkkkkkorborsóóó :F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Ha nem lenne olyan nehéz szegény, lehet h érdekelne..:/
nem is a magasság, ami zavar picit, hanem a 15-ös 1"-al hosszabb mint a 14-es. Így jóval hosszabb mint a Hardy, de mivel a hátulja meg rövidebb, ezért szerencsére nem okozott gondot.

623 gramm a pár, saját mérés. (gyári adat 685 gramm)
de tegnap feltettem az apróba, és 3 óra mulva már el is kelt :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts

van egy tökjó azonic a-frame pedálom, ha érdekel :D bár nem kék :(
amugy nagyon szép. és ne foglalkozz azzal, hogy 14" vagy 15" egy valag gyártó tök máshogy számozza a modelljeit. azt nézd, hogy az a méret, ami van, az passzol-e vagy sem, lényegtelen, hogy mekkora szám van ráirva.

Ha nem lenne olyan nehéz szegény, lehet h érdekelne..:/
nem is a magasság, ami zavar picit, hanem a 15-ös 1"-al hosszabb mint a 14-es. Így jóval hosszabb mint a Hardy, de mivel a hátulja meg rövidebb, ezért szerencsére nem okozott gondot.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,070 posts

Na elkészült:)
Cserélni nem nagyon tervezek semmit, max ha könnyíteni, vagy ,,kékíteni" (markolat, pedál ilyesmik) akarom a bringát.
Az egyetlen amit sajnálok, h 15-ös, nem 14-es, bár ígyis sokkal jobb az UMF-nél.

további képek:
http://kep.tar.hu/hardee/50513989#2

jó. "óriás", mi más lehet mint jó? :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

taplótélapó

taplótélapó

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok,
az én gépem sajnos utol sem éri a tieteket, egy gyári magellán crux lx-em van, '05-ös, spd pedállal. de a célnak megfelel...
A patkányok honfoglalása - 1920 jun. 4.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

köszi!
2rugó volt jó?:D Amúgy igazad van cserélem, mer törnek le róla a ,,szegecsek", nameg nem is tapad annyira.

A lánc meg pont jó így, nem esik le soha, és a vázba is épphogy beleér, azért raktam fel a védõt.

van egy tökjó azonic a-frame pedálom, ha érdekel :D bár nem kék :(
amugy nagyon szép. és ne foglalkozz azzal, hogy 14" vagy 15" egy valag gyártó tök máshogy számozza a modelljeit. azt nézd, hogy az a méret, ami van, az passzol-e vagy sem, lényegtelen, hogy mekkora szám van ráirva.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Tamás, csinálnál egy képet a túloldalról, hogy hogyan van megoldva a középrész? Mint az IDrive XC, vagy elsõ háromszög, köztes tag a monoval, és hátsó háromszög?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
köszi!
2rugó volt jó?:D Amúgy igazad van cserélem, mer törnek le róla a ,,szegecsek", nameg nem is tapad annyira.

A lánc meg pont jó így, nem esik le soha, és a vázba is épphogy beleér, azért raktam fel a védõt.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
grat! naon szép lett, bár egy pedált nem ártana sztem cserélni, kár az stp-t egy 1 rugós b+-al égetni