Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19039 replies to this topic

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

"Designed & made in Hungary - Sopron" vagy "Designed & made by Yasec"

Akkor az én verzióm olyan 5-6 éve "jáccott". (Én csak olyat tudok olvasgatni hogyaszongya: "Hand welded by Mora Inc. Aviation Division - Czech Republic" :D)
"In idem flumen bis non descendimus"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Igen valami ilyesmi, de ahol én ülök onnan ez nem látszik.
:D :D :D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
"Designed & made in Hungary - Sopron" vagy "Designed & made by Yasec"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Ha hazamegyek megnézem. :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Viszont egy szóval sem mondja, hogy Õ készíti:

"Sikerült Dedacciai-al megegyezni, hogy az általuk készített full-karbon vázakat a saját márkanevünk alatt hozhatjuk forgalomba."

Figyelek ám...

...csak a többiek nem. A Yasec által készített vázakon "ott szokik lenni" az "Engineered in Hungary" matrica - jól írom?
"In idem flumen bis non descendimus"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nem volt semmi rosszallás a kérdésemben.
csak ösmerõs volt a csõszett, oszt' gondoltam megkérdem az okosakat...

Hozénál nem akarom elvágni magam, mert akkor ugrott a lányának a keze örökre :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Viszont egy szóval sem mondja, hogy Õ készíti:

"Sikerült Dedacciai-al megegyezni, hogy az általuk készített full-karbon vázakat a saját márkanevünk alatt hozhatjuk forgalomba."

Figyelek ám...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

attól még outi karbon dedát árul Yasec matricával a Mester.:)

Szerinted én nem tudom?:chin:
Szép kis drusza vagy...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Hozénak milyen bringája is van...?
:cegly:

attól még outi karbon dedát árul Yasec matricával a Mester.:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

disznek szánom :) amugy all-mountain az igazi fajtából. 13 kiló alatt ugye minden bicikli all mountain ami többet mozog mint 120mm.

Ha már "all mountain", akkor nekem az õ véleménye a mérvadó:

"I think there IS a difference between trail and all mountain. Just as there is a difference between the Spot and RFX, don't know if anyone cares but it does influence the way I design. The Spot is mostly a pad free ride. Sure lots of guys pad up on the 5 Spot over the years, but most never have. I rarely run a seat QR on it, I can usually get plenty far off the back for 160 rotors and 2.3s to control the 5 Spot. Seat about level with the bars and lot and lots of climbing at or near AT pace is something that is fine. On a good day a Spot rider can match the Flux rider for a good part of the climb. The RFX IS all mountain.
Pads galore, drop the seat, floppier shoes, return to hit a flailed section over and over. To ride it is to own the section. Sure climbs are part of the deal, and lots of vert is OK, but when someone on a Spot or a 575 clicks it up a gear, the All Mountain rider says,,,, dude my bike is 33 lbs, later. Of course later said AM rider smokes the afore mentioned trail bike on the descent. and of course a smart Spot or 575 type rider lets the AM rider go with the seat dropped to the frame, pads scraping the foliage and bigger stickier brakes tires and shoes to take care of the rider."

David Turner

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

off
miért is? :chin:
on

Hozénak milyen bringája is van...?
:cegly:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Szerintem Bandi most sétálj el ahhoz a sírgödörhöz, melyet a múlt héten ástál, és feküdj bele! Hozé válláról levesszük a terhet; majd mi rádhányjuk a földet.:D

off
miért is? :chin:
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,702 posts
eléggé jó a felhozatal mostanában, a Kona, meg a Stereo különösen tetszik :)

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Szóhoz sem jutok! grats mindkettõtöknek;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob!

A gépet nagyjából mire szánod? Mármint stílus/ág tekintetében.

disznek szánom :) amugy all-mountain az igazi fajtából. 13 kiló alatt ugye minden bicikli all mountain ami többet mozog mint 120mm.

Rob respekt.

Cool a masinad. A stereora van az a finom "mini" sarhanyo ami nekem nagyon bejön.
A ralph szerintem hamar kifarad egy ilyen All Mountainal meg 120-as al az emelkedön csoszni fog hatul.

köszi :prosze:
tudom, hogy van olyan sárvédõ, de nekem túl nagy. majd szerzek egyet, és szétnyirbálom. RR meg akciósan jött, naggyooon akciósan, igy egyenlõre teljesen mindegy mennyit birnak :) majd ha elkopik, elgondolkozom azon, hogy mit kellene venni. azt hiszem specialized külsõt veszek rá.

szerk: még egy kép :)
Posted Image

katt rá hogy nagyban lásd

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Rob respekt.

Cool a masinad. A stereora van az a finom "mini" sarhanyo ami nekem nagyon bejön.
A ralph szerintem hamar kifarad egy ilyen All Mountainal meg 120-as al az emelkedön csoszni fog hatul.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Rob!

A gépet nagyjából mire szánod? Mármint stílus/ág tekintetében.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
vááááááááá SzabcsiPro ez nem gyenge. habár ha egyenes lenne a felsöcsö akkor még szebb lenne de igy is :clap:
maggi meg ne lássa mert: :koniobijc

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

aztán ez mennyire merev?

hozzá van csavarozva a vázhoz, kb annyira merev mint az alulbilincsesek.

odi lock on: http://www.odigrips....tb_rogue_lo.htm
nyeregbilincs speciális, mert a nyeregcsõ 34,9-es. igen, a csõ. ezért is kell e-type elsõváltó mert nincs akkora bilincs mint amekkora a nyeregvázcsõ. igy speciális syntace bilincs van fenn, ami kifejezetten ehhez a vázhoz készül.

gakos: kb 12,5-13 kiló lehet, a váz 2950 gramm taggal, a villa 1830 gramm, a hátsókerék 1750 fogaskeréksorral sok mindent meg lusta voltam lemérni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts

ilyen vázat matricáz YASEC is, nem?!

aha, ezt is.
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com