Akkor az én verzióm olyan 5-6 éve "jáccott". (Én csak olyat tudok olvasgatni hogyaszongya: "Hand welded by Mora Inc. Aviation Division - Czech Republic""Designed & made in Hungary - Sopron" vagy "Designed & made by Yasec"

Akkor az én verzióm olyan 5-6 éve "jáccott". (Én csak olyat tudok olvasgatni hogyaszongya: "Hand welded by Mora Inc. Aviation Division - Czech Republic""Designed & made in Hungary - Sopron" vagy "Designed & made by Yasec"
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
...csak a többiek nem. A Yasec által készített vázakon "ott szokik lenni" az "Engineered in Hungary" matrica - jól írom?Viszont egy szóval sem mondja, hogy Õ készíti:
"Sikerült Dedacciai-al megegyezni, hogy az általuk készített full-karbon vázakat a saját márkanevünk alatt hozhatjuk forgalomba."
Figyelek ám...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Szerinted én nem tudom?:chin:attól még outi karbon dedát árul Yasec matricával a Mester.
attól még outi karbon dedát árul Yasec matricával a Mester.Hozénak milyen bringája is van...?
:cegly:
Ha már "all mountain", akkor nekem az õ véleménye a mérvadó:disznek szánom
amugy all-mountain az igazi fajtából. 13 kiló alatt ugye minden bicikli all mountain ami többet mozog mint 120mm.
offSzerintem Bandi most sétálj el ahhoz a sírgödörhöz, melyet a múlt héten ástál, és feküdj bele! Hozé válláról levesszük a terhet; majd mi rádhányjuk a földet.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
disznek szánomRob!
A gépet nagyjából mire szánod? Mármint stílus/ág tekintetében.
köszi :prosze:Rob respekt.
Cool a masinad. A stereora van az a finom "mini" sarhanyo ami nekem nagyon bejön.
A ralph szerintem hamar kifarad egy ilyen All Mountainal meg 120-as al az emelkedön csoszni fog hatul.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
hozzá van csavarozva a vázhoz, kb annyira merev mint az alulbilincsesek.aztán ez mennyire merev?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ilyen vázat matricáz YASEC is, nem?!