Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19091 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
okos a sárvédõrögzités.......

Tam: tedd a kicsi kezeidet szívedre... itthoni áron te se vetted volna meg... :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kene mi? :D hat azt elhiszem. Nemtom otthon mennyibe kerul egy ilyen, de szerintem megeri megvenni. most komolyan
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
jöhet:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akkor itt van egy par normalisabb kep. Meg mindig telefonos, de legalabb a reggeli napsutesben keszultek, szal kicsit jobban latszik a lenyeg.

Felkerultek a modositasok, Continental Ultra Gatorskin 23mm gumik, a jol bevalt U.S.E. Alien karbon nyeregcso plusz SI Flite kombo, Smart lampak, SKS raceguads sarvedok. Ja a pedal se original [mivel nem volt rajta semmi] az egy alap shimano M520 spd. Es raktam ra kulacstartot is.

Imadom. Nehezebb mint az OCR volt, de sokkal kenyelmesebb. Es hangtalan :)

az agyakat majd atfuzom valami huzott kullokkel Mavic Open Pro felnikre, mert ezekrol a Sun-okrol valami felelmetes szenvedes leszedni a gumit. Igazi huvelykujj-gyilkos. Meg nehezek is :)

na kepek

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
nem jeleníti meg a képet:(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
56-57?:)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
szépeséges:D
60-as jólett volna
nekem:)

apám imádná ezt a gépet õ ilyen single-speed bzi

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
csak hogy ne mindenki ilyet írjon:
nemkéne. ;)

amúgy az 54es pont jó nekem szal szólj ha nem tetszik :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
elfogadnám... 4.nek. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
most tudod, hogy utállak?!:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Konás: a 7es soron pont ugyanolyan messze vannak egymástól a fogaskerekek mint a 8as soron. ;) Volt 7es Sram 5.0 hátsóagyam és ott a kazettatest rövidebb mint a 8/9-es rendszereknél.

igen? nem úgy van, hogy a 6os és 7es rendszernél ugyanakkor a távolság?
én így emlékszem. mindegy...

Meg azért nem annyira mindegy, hogy a váltó mennyire követi le a fokozatok ívét, ami nem ugyanaz egy 6-os, és egy 8-as esetében. Nagy változást nem veszel észre egy alap rendszernél, de a pontosság kedvéért...ezért is nem tecc a Shadow, mert egyenes vonalon mozog, nem görbe íven.

jaja, ez igaz. de mondjuk van a MegaRange, ott 34-es a legnagyobb fogaskerék a 6os rendszeren.
elváltani elváltja így is, úgy is, de lehet nem a legegészségesebb...

tamaska
nõljön köröm a p....re :D
csini ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
irigy vagyok de nagyon....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Beleptem a Konaklubba. Raadasul nem is akarmivel :)

majd jonnek meg ra a kotelezo modositasok [nyereg, gumik, sarvedo, lampak, stb] de az alapgepen nem valtoztatok. Lehetne rajta konnyiteni boven, de egyelore igy marad. Ha beorulok majd jon a Campa Record palyaszett.

ja holnap jon valami ertelmes kep is

szoval Kona paddy wagon 2007 54cm

http://img509.images...image022nt9.jpg

RAUH-Welt
B E G R I F F

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

nem is tudtam hogy a sis hátsóváltó képes 8-as sebességre. vagy csak le van butitva a 8-as soron 7-esre?

8as sor (Shimano), 8as Sachs markolatváltó és 9es sram lánc. Az egyetlen gond amit thommey is írt, így a mostani sorral ami 11-30as kiosztású elõjön az a "probléma" hogy a 30as fogaskereket használva túl közel van a felsõ váltógörgõ hozzá, így még elmegy de zakatol. Ha ez a sor elkopik akkor megy fel rá egy Sram 3.0 sor 11-28as fogkiosztással, azzal gond nélkül mûködik a váltó.
(Ha megadja magát a váltó, akkor sincs gond mert már betáraztam egy majdnem karcmentes STX-RC-t amivel az össz. probléma hogy nem középkanalas.)

Konás: a 7es soron pont ugyanolyan messze vannak egymástól a fogaskerekek mint a 8as soron. ;) Volt 7es Sram 5.0 hátsóagyam és ott a kazettatest rövidebb mint a 8/9-es rendszereknél.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

miért ne vinné?
a 6 v. 7es soron távolabb vannak a fogaskerekek egymástól, mint a 8ason, így a két végpont nagyjából egyforma távolságra van, ezért könnyedén viszi.
egyedüli kitétel a megfelelõ váltókar, oszt' kész...

Meg azért nem annyira mindegy, hogy a váltó mennyire követi le a fokozatok ívét, ami nem ugyanaz egy 6-os, és egy 8-as esetében. Nagy változást nem veszel észre egy alap rendszernél, de a pontosság kedvéért...ezért is nem tecc a Shadow, mert egyenes vonalon mozog, nem görbe íven.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

nem is tudtam hogy a sis hátsóváltó képes 8-as sebességre. vagy csak le van butitva a 8-as soron 7-esre?

miért ne vinné?
a 6 v. 7es soron távolabb vannak a fogaskerekek egymástól, mint a 8ason, így a két végpont nagyjából egyforma távolságra van, ezért könnyedén viszi.
egyedüli kitétel a megfelelõ váltókar, oszt' kész...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

mukodik xtr nyereggel?

persze.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Én most ezzel nyomulok kb. tavaszig:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
srácok, én nem vagyok nagy fórum szabályzat szakértõ, de amit itt beszélgettek, az nem inkább a milyen bringát vegyek?-be kellene, hogy írodjon?