amugy grat :clap: ez eddig is nagyon zsir gép volt de most meg pláne
érdekelne engem hogy hogy mükszik a formula fék ! én is ilyenre tervezem cserélni vmelyik hidrás fékemet...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kérdés:
A bowdenek elég nehezen siklanak (fék). Mit javasoltok? Bowdenház csere valami Jagra teflonos fajtából, vagy komplett csere. Meglátásom szerint a bowden jó állapotban van, de lehet arról is hiányzik esetleg a teflonos cucc.
Sajna itt frekventáltan jelentkezik, mivel végig házban fut a hátsóhoz a fék bowden. Mondjuk elöl is vaczak.
Na jó nem akarok többet off lenni, csak ezt az egyet kérdeztem.
Nekem úgy tûnik, mintha a stucniban lévõ csavarok el lennének rozsdásodva! Vigyázz, hogy bele ne rohadjon!
nagyon szép :spoko:na ehunvane mai termís:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
nem rossz!
silento gumik hogy szuperálnak?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
jah, ez elég ocsmány...a hátsófékhez vezetõ bowdenház nagyon gány amugy?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu