Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19039 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
nem kicsi az a váz?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ma is szerelgettem egy kicsit, mostmár lassan készen vannak a vasaim. a monti 3 éve épül, a jövõ évi lesz a negyedik. a rohangálós meg hirtelen jött ötlet volt fél éve, de szerencsére majdnem minden alkatrész volt a fiókban, illetve találtam jó vázat is az aprón...

a monti kapott új stucnit meg kormányt, Pro PLT mindkettõ. tavaszra hátra is 240s-XC717 kerék, télre jó ez. explorer lesz majd fent, de egyenlõre jó ez a gumi. (drótos hutchinson rock, 1.95ös) kap még egy ezüstszínû pro szarvat, mint a kormány meg a stucni. (kicsit furcsa ez az alacsonyabb üléspozíció, meg olyan furcsán rövidnek hat a bringa orra..pedig 100as a stucni) pöckölõs 07-es XT váltókar, avid sd7es fékkar, 07-es XT hátsó váltó, meg egy lx sor, illetve lánc (lehet xt lesz, $$$).

városi: egységesítettem a gumikat, sportcontact 1.6 elöl-hátul. amint kinyit a bringabolt, beköttetem a hátsó féket is, illetve rendesen az elsõt (ez ilyen sufnituning, hogy a boltig le tudjak gurulni). sárvédõ, fényvisszaverõ matricákat villogó elölhátul. a pedál még mindig nem jött ki :D, de ha más nem, akkor szétbontom majd, lapolásnál befogjuk egy jó bika satuba, aztán kihajtjuk...de elõbb a bringaboltos hadd próbálkozzon a rendes pedálkulcsával. :)..szóval egy ilyen taposópedál lesz majd fent.

képek:

http://kepfeltolto.hu/i/?17704

http://kepfeltolto.hu/i/?17705

http://kepfeltolto.hu/i/?17706

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

repasibalint: Királlllly az avatarod ;)

Köszi szépen:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Városi latyakbantekerés, b+. Ez ütött.

Amúgy Rémhörin kívül ki milyen bringával nyomul?

AM06 :)

repasibalint: Királlllly az avatarod ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
Most lett megint üzemképes a Mongoose-om.Az acera váltót és váltókart lecseréltem LX hátsóváltóra és sram attack trigger váltókarra.Kipucoltam rendesibõl a teleszkópot(Mozo vibeR)eddig 2 cm-t se mozgott most meg már majdnem visszaüt.Ja,és az Sram elsõváltót muszály voltam lecserélni mert már egyszerûen tönkrement.acera lett az utódja(erre nem vagyok annyira büszke)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Monsterhumster szakadjon rád valami!:D
Tényleg szép. Nekem slick-el is tetszik. Sok defekt és láncszakadásmentes pár ezer km-t! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

azt tudtam h vmi bikemagtól kapott bicó de nemtudtamh kötelezõ 8k-t letekerni és ha csak városi latyakbantekerés, akkor meg pazarlás ilyen bicóval
bikemag címoldalra meg kb havonta nézek ki
azt meg nem gondoltam h ilyen gyorsan elkopik a terepgumi. már kérdezni se szabad?

Városi latyakbantekerés, b+. Ez ütött.

Amúgy Rémhörin kívül ki milyen bringával nyomul?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

azt tudtam h vmi bikemagtól kapott bicó de nemtudtamh kötelezõ 8k-t letekerni és ha csak városi latyakbantekerés, akkor meg pazarlás ilyen bicóval
azt meg nem gondoltam h ilyen gyorsan elkopik a terepgumi. már kérdezni se szabad?

Szabad kérdezni, csak elötte nem ártana picit gondolkodni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Hát, elõször is le kell légteleníteni, mivel kicsit puha a nyomáspont, amúgy hidegben jól fog, az az érdekes jelenség viszont elõjött, hogy a fékkart kb. teljesen be lehet húzni, majd elkezd keményedni. 2-3 húzás alatt.

Ezt úgy hívják, hogy levegõs fék :)

edit; fenébe, h fentrõl haladok lefelé az olvasással :P

Btw. milyen magas az a villa?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Az a magasító nem a vázba van beütve? És abba van benyomva az kcs. alsó csészéje?

Nem.

Jah én is gondoltam arra h. levegõs, de nem voltam benne biztos... Nah mind1, hétvégén megoldjuk gyorsan :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Rémhöri! Levegõs a fék fix! Akkor van ez a jelenség hogy 2-3 húzás után felkeményedik!

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Az a magasító nem a vázba van beütve? És abba van benyomva az kcs. alsó csészéje?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Pff. Hát tjah, az a headshock "becsúszója"... :x

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Hogy jött a Cannondale az alátét-dologhoz?

errõl a magasításról nekem mindig a cannondale jut eszembe (tudom hogy rugóstag, de akkoris)
Feltöltött kép

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hogy jött a Cannondale az alátét-dologhoz? Meg sztem eleve a legokosabb megoldás az alátét, jobb, mint esetleg túl magas merevvillát gyártani, annál meg végképp, hogy 60 mm-es telókhoz kalibrálják a vázakat... :x

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Hát, elõször is le kell légteleníteni, mivel kicsit puha a nyomáspont, amúgy hidegben jól fog, az az érdekes jelenség viszont elõjött, hogy a fékkart kb. teljesen be lehet húzni, majd elkezd keményedni. 2-3 húzás alatt. Mintha a pofákat szétfeszítettem volna, persze menetközben ilyet nem teszek :D Nemtom, ezt még kigondolom mitõl van :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,102 posts

Kisherceg
mit akarsz Te alátétezni?
nincs téve semmi a villanyakra a kormánycsapágy alá.
magának a villának a kialakításáról van szó...

Rémhörcsög[/B]]
Igen, az egy X-mission gyûrû, a váll és a k.csapágy csésze közé kell, magasítja a villát ugye, elég hasznos, mert így közel olyan, mintha teló lenne benne.

akkor most én nem értem? :)

Rémhörcsög[/B]]Meert a villa nem is merida

oksa. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Meert a villa nem is merida :) Hanem vmi Promittoménmi. Az eredeti gyártója, ha jól tudom. A nagy Workshop magazin elsõ belsõ oldalán van az eredeti :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
edit
nebassz, tényleg van valami alátét. akkor semmi

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu