Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19047 hozzászólás a témában

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.566 hozzászólás
Elnézést a kripli beltéri képek miatt, de ma reggel lett volna idõm bringázás közben fotózni, az esõ azonban közbeszólt.

Kapott a bringa új kerekeket, így ezzel ezen bringa jelen formában történõ fejlesztése véget is ért. Jövõre valami új váz + telo combo kellene. Persze maradok a Cannondale márkánál, és szerintem a Fatty-nél is (vagy Yasec + Fatty).

Egy kis alkatrészlista:
Váz: Cannondale F600 Furio
Villa: Fatty Ultra DL 80 mm
Kerekek: Mavic Crossmax ST Disc 6 csavaros tárcsarögzítéssel
Fékek: Formula ORO K24 160/160 mm-es tárcsákkal
Váltók: Shimano XTR
Váltókarok: Shimano XTR
Hajtókar: Shimano XT
Sor: Shimano XT
Lánc: Shimano XTR\Dura-Ace
Pedál: Shimano PD-M540
Nyereg, kormány, nyeregcsõ, markolat: Ritchey WCS
Kormányszár: Cannondale (újabb szériás, nem a gyári)

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
sokkot kaptam:D:D húdedúrva:P:D

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

A kormányzást mutasd meg majd közelebbrõl is!

A kép:Feltöltött kép

A kormányzás bontható, annak ellenére, hogy nem úgy néz ki.
KisPolski 126os kormány összekötõbõl lett.

Lordom: köszönöm az elismerõ szavakat... ;)

Szeretem, ha nem túl szokványos a keró alattam.

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nagy a lemaradásom...:)sokat kellett visszaolvasni

szép masinák...:)

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Nekem csak 1 van, az meg marad emlékbe!:)
1x valahol csak lesz 1 eladó! Figyelni kell!:)
Hogy nem fogok belõle gyártani, az tuti!;)

gyõrben van egy eladó , a yasec topicban van róla kép is-> care-o-bike

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás

maestro, még mindig nincs egy crankenstein hajtókarod eladóba? :)

Nekem csak 1 van, az meg marad emlékbe!:)
1x valahol csak lesz 1 eladó! Figyelni kell!:)
Hogy nem fogok belõle gyártani, az tuti!;)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Ez a városi brinyóm, régóta keresek egy merevvillás cromo gépet olcsón, most vettem egyet ami pont megfelel az elképzeléseimnek. Annak ellenére, hogy a komplett bringa kevesebbe került mint a versenymontimon a nyereg, nagyon egyben van a gép, érdemes megfigyelni az olyan finomságokat, mint a jó patinásra koptatott titán pálcás flite nyereg, vagy a 2-3 generációval ezelõtti xt holmik :)

http://mtb.uw.hu/bulltek2.jpg
http://mtb.uw.hu/bulltek1.jpg

jéé, tegnap láttalak fogasnál. szép az a bringa, nekem is fáj ilyenre a fogam, fõleg a hajtókarra :D egyik legszebb az összes közül.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Hú, ggx, nagyon szép ez a bicaj! Nagyon bejövõs!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

nemtudom, de ahogy változik az idõjárás 2 centit összemegy és kitágul:D

tényleg elég nagy hibaszázalékkal készülhetnek ezek a vázak :o

komolyan érdekel, hogy mi az hogy 54-56 .)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Idén valamit összehegesztek magamnak, de (már nem csodálkozom rajta...) a kiállítást nyilván lekéste!:)
Most lõttem neki fékeket az Ebay-ról (Hope M4), amúgy Sram váltót dobok rá, talán fel bírok rá faragni egy Campagnolo hajtókart az újabb fajtából.
Pace villa a megszokás kedvéért:)
Van még saját tárcsafékes agyam valahol, azt befûzöm egyenes küllõkkel egy Bontrager asszimertikus felnibe.
Frigyesmestertõl "kukáztam" két könnyû Panaracer gummát is hozzá.:)
HoCsától szerváltam XTR elsõváltót, amit néhány társával együtt már nullkilóméteresen összeforrasztottam.:) (állítólag törnek:( )
Aztán a többiben még nem tudom biztosan hogy mi lesz, lehet hogy Hope korm.csapi+stucni, meg van egy rohadt hosszú Deda Elementi nyeregcsövem, valami kísérleti darab (aluból van, de karbon felirattal rendelkezik:D:D:D), lehet azt tolom bele, de asszem az se könnyû...
Wippermann lánc, mit hagytam ki?
Ja, pedál: nem tudom. Majd dobok rá valami mûanyagot, ha esetleg valami hibát követek el, senki se vegye észre, mert majd mindenki a mûanyag pedáltól fog elájulni!:)

maestro, még mindig nincs egy crankenstein hajtókarod eladóba? :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
fejcsöve mint egy kémény :D (olyan hosszu)
egyébként szép bicó. nekem tetszik. én se vagyok semmi csicsa hive. (lásd van egy szürke meg egy ezüst-fekete bicajom :))

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Idén valamit összehegesztek magamnak, de (már nem csodálkozom rajta...) a kiállítást nyilván lekéste!:)
Most lõttem neki fékeket az Ebay-ról (Hope M4), amúgy Sram váltót dobok rá, talán fel bírok rá faragni egy Campagnolo hajtókart az újabb fajtából.
Pace villa a megszokás kedvéért:)
Van még saját tárcsafékes agyam valahol, azt befûzöm egyenes küllõkkel egy Bontrager asszimertikus felnibe.
Frigyesmestertõl "kukáztam" két könnyû Panaracer gummát is hozzá.:)
HoCsától szerváltam XTR elsõváltót, amit néhány társával együtt már nullkilóméteresen összeforrasztottam.:) (állítólag törnek:( )
Aztán a többiben még nem tudom biztosan hogy mi lesz, lehet hogy Hope korm.csapi+stucni, meg van egy rohadt hosszú Deda Elementi nyeregcsövem, valami kísérleti darab (aluból van, de karbon felirattal rendelkezik:D:D:D), lehet azt tolom bele, de asszem az se könnyû...
Wippermann lánc, mit hagytam ki?
Ja, pedál: nem tudom. Majd dobok rá valami mûanyagot, ha esetleg valami hibát követek el, senki se vegye észre, mert majd mindenki a mûanyag pedáltól fog elájulni!:):)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
olyasmi korúra tippelném én is, a méret meg tényleg elég nagy, de ez csak szerencse nekem, mert a 190centihez ideális :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ránézésre '97-98-as. kicsit nagy is (lehet vagy 22") de tetszik :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

Szép ! Hagyományos kerek csövek semmi flanc. Ez a flite nyereg meg egy fogalom! Nem tudom nekem mindig az ilyen bicók tetszettek. Becsüld meg még ha olcsón is vetted. Gratulálok hozzá!
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Ez a városi brinyóm, régóta keresek egy merevvillás cromo gépet olcsón, most vettem egyet ami pont megfelel az elképzeléseimnek. Annak ellenére, hogy a komplett bringa kevesebbe került mint a versenymontimon a nyereg, nagyon egyben van a gép, érdemes megfigyelni az olyan finomságokat, mint a jó patinásra koptatott titán pálcás flite nyereg, vagy a 2-3 generációval ezelõtti xt holmik :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

mazochista! :)

Inkább alacsony költségvetésû.

Tigger, a vázat mérõszalaggal mértem. Nekem nem gond, mert ekkorát akartam- elõször 21-est kértem, de megnyugtattak, ez is elég nagy. Igazuk volt.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

apró megjegyzés a gumitopikosoknak: itt jól látszik az egyik fotón, hogy kicsit el van csúszva a felirat...

Az nem véletlen ;)

[highlight] The bike way of life [/highlight]

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
henger, komoly. és egyetértek Andrissal, mazoschista. :)

apró megjegyzés a gumitopikosoknak: itt jól látszik az egyik fotón, hogy kicsit el van csúszva a felirat...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Henger
mazochista! :)
amúgy jónak tûnik

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu