Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19047 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Csak ez nem AM/FR/DH gép.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
sztem nem kell hosszukanalas váltó, rengetegen használnak konát (coiler stinky stb ) meg bighit fsr-t is rövidkanalassal és teljesen jó. nekem is rövidkanalas sora van a stinkymbe.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Majd kerül rá hosszúkanalas váltó, de csak ez volt itthon. Addig majd vigyázok.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Kész a Rocky:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Rövid a váltókanál egy fullyhoz, ami hátul 4 forgáspont elven mûxik. Ha nagyon küldöd köves terepen, letépheted a váltófület.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Kész a Rocky:

Ez kié? Biztos nem a tiéd, neked ilyen vázad _nem_ lehet!! :D

Gratulálok, és kíváncsi leszek a menettapasztalataidra.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
jó a setup kár a "Rozsdás" láncért :D
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ez összességében tök ugyanúgy néz ki, mint a korábbi Yetid, Tamáska! :)
Kár volt lecserélni, mert már az is nagyon szép volt!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

csak egy igen hulladek minosegu telefonos kepet tudtam hirtelen csinalni. a fek csak fent van, de nem mukodik, a nyereg meg majd feljebb jon, a kormany szoge nincs belove, stb. amugy iszonyat igenyesen meg van csinalva, a vaz rtagal es a nyeregcso bilinccsel egyutt 2810gramm. komplett sulyt nem tudok, valahol 11kilo korul van. barom konnyu. Feltöltött kép

beidézem, kár volna, ha leesne ( a rossz képminöség ellenére is)

Nekem nayon bejön. Valami ilyesmit kerestem én is, amikor az Ibis Mojo ra:http://www.exklusiv-...rbon_shadow.jpg akadtam a Yeti 575 is feltünt az amerikai oldalakon.
Egy egzót masina. Hydroformig meg mindenféle aktuális tehnika.

A hátulja az karbon kivitelü? Aszthiszem 200gr könnyeb mint az alus verzió.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Kész a Rocky:

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Szia!

Úgy érted hogy a sima Hutchinson külsõt lehet tömítõanyaggal UST-vel használni?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Rozsdás láncot rakni egy ilyen bringára... :D
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tam: kerékszett über :) amugy nekem nem tetszik az arany a bilikékkel... mégiscsak piros kellett volna. vagy vázból fekete. mert ez a két szin valahogy nem passzol.
tubeless témában: azt hallottam, hogy az uj speci 2bliss gumit kell venni, meg a régi specialized airlock szmötyit (nem a pro-t, hanem a simát!) és felhigítani 50-50% arányban vizzel. igy nem fog kiszáradni fél év után mint a stan's, de ugyanugy tömít (higitatlanul eredetileg belsõkbe való) és akkor használhatod a gyári szallagot, ami a kerékkel jött, max a stan's szelepét használod ha ezzel nem jó. és igy könyebb leszel, mint egy 90 grammos xxlight schwalbe belsõvel.
mivel a 2bliss gumik gyakorlatilag csak a peremben különböznek a simától, igy sulyban ott vagy mintha sima kevláros speci gumit vettél volna: 550 gramm a 2.0" fast trak, a captain könyebb valamivel. (megjegyzés: állítólag hutchinson külsõkkel is megy a buli)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
Nekem nem tetszik ez a Trabikék. Vagyis inkább napszítta Zetorkék. :D Mint bringa, persze kíváló darab, gratula.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tam ez ....... inkább nem, mert letiltanak. Szép na. Dollárpapa. ;) :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
koszi :) na akkor elo a farbaval. tudom hogy mid van, de azt nem hogy melyik inkarnacioja
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Tam: isssszonyat jól néz ki, majdnem olyan szép, mint az enyém amirõl mostmár tényleg kell képet feltennem...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Fel van mentve. Mondta a bíró.:D
Gondoltam, hogy pár dolog megalkuvás - mindenki abból fõz, ami van.
A "nem túl jó fotó" miatt nem láttam, hogy tuti a nyeregcsõ, illetve, hogy a fék XT és nem XTR. Én nem cserélném XTR-re. Akkor már inkább vmi más.:)
Nyeregcsõ+nyereg ügyben én I-Beam párti lettem, és mióta új nyeregcsöve van az SDG-nek, még inkább.

És lesz Thomson nyeregcsõ bilincs.:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
van rajta par olyan dolog ami szivem szerint mas lenne, pont ilyen a shadow hatso valto is. tetszik is nagyon a karbonos XTR, de mire az kijott, ez mar itt pihent a polcomon. nem volt kedvem azzal foglalkozni hogy ezt eladjam, es megvegyem a shadowt. talan majd kesobb lecserelem. xt fek... hat nem tudom. egyelore nem mukodik, szoval nem tudom milyen, ha bejon marad, ha nem akkor csere XTR-re. konnyebb nyeregcso? ez nem elite... masterpiece. nyereg marad, nekem bejon, a hezagolokkal meg majd jatszani kell, csak azert vannak ott, mert nem akartam egybol limitre vagni a villanyakat. fel vagyok mentve ugyved ur? :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Leszek én az ördög ügyvédje.:D
A vázat és a villát nem bántom (tamaska úgy is ismeri a véleményem, a villa pedig "ideiglenes," szükség megoldás).
Amin én változtatnék:
- shadow váltó (akár XT az XTR helyett)
- XTR fék helyett XT
- könnyebb nyeregcsõ
- más nyereg (ez nagyon szubjektív, és tudom, hogy tamaskanak ez jött be)
- a hézagolókat mind a stucni alá raknám:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
specialized roval traversee` a kerek tipusa. az elso agy most 10mm-s tengelyt fogad, de van atalakito 20mm-s es 24mm-s tengelyekhez is. A hatso agy DT swiss racsnimechanika, etalon. Egyenes feju DT supercomp kullok, tubeless felnik. majd adok egy komplett alkatreszlistat, csak most fozom a vacsorat :)

RAUH-Welt
B E G R I F F