Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19047 replies to this topic

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
gyúúúú :D nemrossz.
ez amolyan "kisbicó" a másik szörnyeteg mellé? vagy azt lecseréled?

ja és jobb kép rulz :cool:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
wáwáwáwáwáwá :
:D
Feltöltött kép

Alkatrész lista:

váz:Specialized Sx trail 08
villa: manitou travis single 150
kormánycsap.: fsa pig
elsõagy: b+ arany elox
hátsóagy: chris king(wáwáwáwáwá) arany
fekete küllõk
arany elox küllõanya
ds28 felnik
Syncros karbon láncterelõ,bulk kormány, fr stücni, nyereg
thomson nyeregcsõ
Xt hátváltó
Saint váltókar
Xt fékek
Saint hajtómû truva rockringel

:D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

fordítás :
azt mondja hogy az integrált dejórnak nagyobb a q faktora mint a mostaninak, és mert csámpás a bokájával úgyis ledörzsölné a felületkezelést a hajtókarrol igy inkább lecsiszolja ....:)

miva?:D
nem csiszolom le, már csiszoltan veszem:) (nemis, csak ezüst) egyébként a nem csámpás, spd-s rendszerrel vagy anélkül közlekedõknél is látni hogy kopott a hajtókar

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
venne ezüstöt.... :chin:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Delma: a Qfaktor egy millimétert se változik. Tudod, hogy mirõl beszélsz?

A cipõ meg.. tudod, hogy milyen vastag egy ilyen felületkezelés? tized milliméter nagyságrendben gondolkodj.

én már értem

fordítás :

azt mondja hogy az integrált dejórnak nagyobb a q faktora mint a mostaninak, és mert csámpás a bokájával úgyis ledörzsölné a felületkezelést a hajtókarrol igy inkább lecsiszolja ....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Delma: a Qfaktor egy millimétert se változik. Tudod, hogy mirõl beszélsz?

A cipõ meg.. tudod, hogy milyen vastag egy ilyen felületkezelés? tized milliméter nagyságrendben gondolkodj.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

ha lecsiszolod a felületkezelést változik a q-faktor ? kifejtenéd ?

edit: nagyobb q-factor miatt. meg nézd azt hogy platform pedállal nyomulok, ott könnyebben elmozdul és hozzáér a cipõd
de az spd is meglesz még nyáron, most a hajtómû úgynézki fontosabb

LL te meg olvass vissza, aztán irogass;)
a 2 hajtókar közti távolság egy integrált és egy normál monos rendszer között nem ugyan az, errõl szinte havonta szó van a meghajtás topicban

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

:D ne kötekedj..:D MI ezt nem tudhatjuk.--

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

ja nekem is:)
off:
5.-én meg is rendelem, de úgynézki csak ezüstben tudnak hozni:\ de jobb is, a fekete alivioról is lecsiszoltam a festéket, ezen is tuti lefogom, sõt itt még a qfactor miatt is.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Tetszik a hajtókar. ;)

ja nekem is:)
off:
5.-én meg is rendelem, de úgynézki csak ezüstben tudnak hozni:\ de jobb is, a fekete alivioról is lecsiszoltam a festéket, ezen is tuti lefogom, sõt itt még a nagyobb qfactor miatt is. meg az ezüst megy az x7hez. remélem a gyakorlatban is rámennek majd az alivio 8-as tányérjai, mert akkor nem kell vegyek 9-es láncot,fogsort,váltókart

Bubu látom defekt ügyben semmit nem bízol a véletlenre:)
tipp: a láncvilla védõt én elõrébb húznám hogy takarja azt a felirat maradékot a hajtómû felöl

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Tetszik a hajtókar. ;)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Sziasztok!

Elkészült a bringám EVO II.-es változata.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

Hogyan lenne elég? :D

Sztem ezentúl fel nem rakok 180asnál kisebbet elõre, kell a fékerõ... Sosem baj ha sok, de ha kevés az nagyon nagy gond... Az a pár g meg nem oszt nem szoroz...

Hogy témához is kapcsolódjak, szép a Yeti, de nagyon. Sõt! Az orbea is, bár így slick-el annyira azért nem :)

Nekem 185 van elöl, 160 hátul, és egy dagadt állat vagyok (95kg), valamint egy kõnehéz (kb. 14 kg) bringám van. Bármikor meg tudok állni elég szép tempónál. Sztem is elég lenne abba a keróba 160 (ha gramm mániás az ember) elõre.
Bocs az OFF -ért

Király a YETI!!!
HAVE YOU SEEN IT? :D

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts

Határozottan jobb, mint a tavalyi felállás! Jó, hogy nem azt a drótból hajlított kulacstartót tetted fel. A gumi szürkéje jól illeszkedik a vázhoz, de a fekete felni miatt optikaikag nekem túlságosan hangsúlyos. Sokkal szebb az új fékkar, az elõzõ majdnem összeért középen. A szarv az én szememnek vékony egy Moratin. ;) Mennyi a kormánycsõ és a nyereg orrának távolsága? Szilvásra már nekem is frissített gép lesz, kell még egy-két cucc.

Az új UTS felni V-fékes ez lehet, hogy segít az optikai hatáson. Remélem egyszer sikerül majd szert tenni egy Morati szarvra. A kormánycsõ közép 110mm-es stucnival a nyeregcsúcsig 520mm. (miért érdekel ez a méret?) Esetleg elárulnád, mit tervezel az 1.3-on frissíteni?

Igen ezek létfontosságú alkatrészek :D
A szarvról kérdeznék egyet. A bilincs kialakítása nem iszonyú kényelmetlen fogású? Gondolom csak hozzáér a kezed, mert elég rövid a szarv...

Összességében nagyon penge verda :cool2:

Én is féltem a spártai kilakítású bilincstõl, de semmi gondom nincs vele. Nagy lapátkezûeknek azért nem javaslom. Egyébként a Morati szarv sarka sem valami kényelmes fogású

Hehe, vannak akik jegyzik a 'tavalyi' setupokat? Ha tiszta lesz akkor csinálok képeket én is a gézéró idei setupjáról :)

Moratizo, nem semmmi gép, grat! :)

A Morati setupok elég belterjesek és számon tartottak, és talán ezért jó ez a topik mert minden évben (valakinél havonta ) változnak a bringák és össze lehet hasonlítani õket.
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hehe, vannak akik jegyzik a 'tavalyi' setupokat? Ha tiszta lesz akkor csinálok képeket én is a gézéró idei setupjáról :)

Moratizo, nem semmmi gép, grat! :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

Képek a biciklimrõl. Néhány nagyon fontos alkatrészt kicseréltem titánra (kormányszarv,kulacstartó,ahead kupak):)

Igen ezek létfontosságú alkatrészek :D
A szarvról kérdeznék egyet. A bilincs kialakítása nem iszonyú kényelmetlen fogású? Gondolom csak hozzáér a kezed, mert elég rövid a szarv...

Összességében nagyon penge verda :cool2:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Határozottan jobb, mint a tavalyi felállás! Jó, hogy nem azt a drótból hajlított kulacstartót tetted fel. A gumi szürkéje jól illeszkedik a vázhoz, de a fekete felni miatt optikaikag nekem túlságosan hangsúlyos. Sokkal szebb az új fékkar, az elõzõ majdnem összeért középen. A szarv az én szememnek vékony egy Moratin. ;) Mennyi a kormánycsõ és a nyereg orrának távolsága? Szilvásra már nekem is frissített gép lesz, kell még egy-két cucc.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
hát elég szép

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Képek a biciklimrõl. Néhány nagyon fontos alkatrészt kicseréltem titánra (kormányszarv,kulacstartó,ahead kupak):)

Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép
Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép

Az idei változás hogy még lesz egy UTS kerékszett,és a nyereg SLR gél flow-ra
cserélõdik.
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
off

féket csak a melegek használnak...