tamaska:
ellentétben a te bringádon lévõ nyerggel,egy ugrálos gépen a nyereg nem azt a célt szolgálja hogy ülljél rajt!
nekem nagyon tetszik.
de valaki magyarazza mar el nekem ezt a nyeregbeallitast
raulsz, es lecsuszol hatrafele, a golyszikat meg bedaralja a table top. az buli?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kiábrándítalak, sok profi bringalopásra specializálódott banda komolyan bringázik, sõt, komoly bringásoknak adják el a lopott cuccost, s még s lekalapácslakkozott XT-agyat is formájáról felismerik. A kinézetre építve nem lehet lopásálló(bb) gépet ma már készíteni.
offoff
elbandi: egyetértek McGywerrel, ez is közrejátszhat, de mára eléggé kiküböszölték a kezdeti hibákat, és jó vázakat, illetve kerékpárokat gyártanak. meg az, hogy egy kicsit talán "kommersz", és nem olyan egyedi...
[/SIZE]
J(mondjuk annak akinek erõvágója ugyan van, lopásból él, de sosem ûzte a bringázást, annyit tud róla, hogy ha szép a színe, fõleg ha teló, és még tárcsafék is, akkor az már egészen biztosan drága és értékes dolog).
Tiger, nagyszerû gépet sikerült alkotnod :clap: a melóbajárós besorolás meg :lol1: mégha arra is lesz használva. Grat!
Ellenben az utóbbi két oldal olvasása közben újra felötlött bennem a kérdés, hogy a merida mint márka miért van enyire lenézve? Van ennek valami történeti oka(korábbi kirívó rossz minõség), vagy csak szimpátia kérdése, vagy csak a tömegtermelés az oka? Ezt nem azért kérdem mert én is meridát hajtok, hanem csak a puszta kiváncsiság okán érdekel.:chin:
Ha ez itt off akkor akkor mehet máshova is.