A környezet a lényeg kivételesen, de a gép egy Canyon Grand Canyon AL SLX 1x11-es XT-vel, Thomson és Syntace finomságokkal
![]()

A környezet a lényeg kivételesen, de a gép egy Canyon Grand Canyon AL SLX 1x11-es XT-vel, Thomson és Syntace finomságokkal
![]()

nemsoká teszek fel képet a villámról, aminek a nyakát profimód hegesztette a helyi kisbolt egyik szerelője.
Nem akartam én egekbe emelt kormányt, de úgy ítéltem, jobb, ha van lehetőség még játszani a stucnimagassággal. Megoldás? Fogalmam sincs, nekem annyit mondott a srác, hogy ne foglalkozzak vele, adjam a villát, majd ráhegeszt.
nem gány munka...
Edited by arn, 2017. January 05. - 22:52.
Giant TCX SLR atepites
alu vaz, atutos fullkarbon villa
karbon easton kormany es nyeregcso, titanpalcas nyereg, a bandazs egy normalisabb giant
1700g tubeless kerekek dt mechanikaval, clement xplor 60tpi gumik
6800 ultegra valtas
ultegra - fsa - kmc hajtas, 46/33 tanyerok (fsa+ta), 11-32 ultegra sor
hidraulikus shimano rs685/r785 fek, 160as icetech tarcsak
8.8kg, ami nem rossz 430gos gumikkal (pedallal, es kiegeszitokkel 9.3). eleg sokat kinlodtam vele (fel ev), szinte mindenen modositottam vmit, de szvsz felesleges volt ![]()

Nekem ez jutott
Trek Slash 9.8, 27.5", 12.63kg, 160mm ut
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Pedállal illetve hátsó kerékkel általában sokkal stabilabban le lehet támasztani a bringát mint letámasztóval...
Ha a házam falához próbálnád az esetleg saras kerekeddel stabilan letámasztani a bringádat, megnézhetnéd magad. ![]()
Szóval lehet, hogy stabil, de csak ameddig a letámasztásra használt tereptárgy (autó, épület, kutya, stb.) tulajdonosa meg nem látja (és nem nehezményezi). Nincs mindenhol bringatámasz, de ha viszek magammal, akkor a probléma meg van oldva. Már én is sokat agyaltam rajta, de egyelőre nekem bejött a sima támasz. Más lenne a helyzet, ha terepen mennék többet - fához támasztani vagy a fűbe dönteni nyilván nem gond.
A váltóvédő elhagyásával egyetértek, de a letámasztó - legalábbis nekem - nagyon hiányozna, ha nem lenne. Városban igen praktikus. Sajnálnám a kormányvégemet (krómozott) falnak támasztani.
Pedállal illetve hátsó kerékkel általában sokkal stabilabban le lehet támasztani a bringát mint letámasztóval...
Nem is a verseny miatt írtam. Csak a letámasztó és a váltó"védő" nélkül is teljes értékű egy bringa, kb tök fölösleges dolgok, anélkül is tökéletesen használható marad.
De ha neked így tetszik, akkor persze így kell hagyni.
A váltóvédő elhagyásával egyetértek, de a letámasztó - legalábbis nekem - nagyon hiányozna, ha nem lenne. Városban igen praktikus. Sajnálnám a kormányvégemet (krómozott) falnak támasztani.
szia
lehet kicsit romboló a hatása,de épp felszerelném tavaszra....pl nyeregcsomitartó 2 fakkos táskával meg ilyesmi.
nem verseny a cél inkább hobbitekerés,és laza túrázgatás.
Nem is a verseny miatt írtam. Csak a letámasztó és a váltó"védő" nélkül is teljes értékű egy bringa, kb tök fölösleges dolgok, anélkül is tökéletesen használható marad.
De ha neked így tetszik, akkor persze így kell hagyni.
cross/turabringan nem gondolkodtal?
ha nekem szántad.akkor a válasz
De az volt az eredeti elképzelés,hogy csinálok egy használt gépet.De belefutottam ebbe a vázba...megtetszett és megvettem...drágább volt elmenni érte mint megvenni..benne volt az FSA hajtómű is....6k-ért ajándék volt.Tetszik az egyedisége,a ritkasága(amúgy is egyedi dolgokat építek) Elhoztam...kapott egy új villát,új fékváltókarokat,első,hátsó váltót,láncot,nyeregcsövet,és még mindig úgy érzem olcsón megúsztam...De a cél az cél évekig elhajtom szerintem ,nagyon bejön.
Ha a letámasztót és a váltóvédőt levennéd, érezhetően sokat nyernél a bringa súlyán.
szia
lehet kicsit romboló a hatása,de épp felszerelném tavaszra....pl nyeregcsomitartó 2 fakkos táskával meg ilyesmi.
nem verseny a cél inkább hobbitekerés,és laza túrázgatás.
Ha a letámasztót és a váltóvédőt levennéd, érezhetően sokat nyernél a bringa súlyán.