jó lesz ez, szépen alakul. :cool:
a terveid is jónak tûnnek. egyedül a telóba kötnék bele, de nem teszem.
a hátsó sárvédõt én csak sárban/esõben hordanám.
mosni meg nem kell (látnád az enyémet:)), csak a láncot/hajtást tartsd tisztán.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
weqa, sárvédõ: áhhh mikor tavasszal telemegy az ember szája rohadt faleveléllel:) sárvédõ az kell.
meg van egy 5km-es homokos szakasz az egyik útvonalamon, ott egy nagyobb esõ után is hetekig megmarad a víz
Nekem a nyereg kicsit furán áll.
Bazz, nem tudtad volna lemosni? Én meg szenvedtem egy délelõttöt, mire csajozós állapitba hoztam...
Nekem a nyereg kicsit furán áll.
Bazz, nem tudtad volna lemosni? Én meg szenvedtem egy délelõttöt, mire csajozós állapitba hoztam...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Hát a használt cuccoktól írtózok. Az biztos nem lesz benne. Még gondolkodom. A lockout az mindenképp kell. De tényleg olcsó az a relic.(gyanúsan) Recon vs. Splice Kicsit a manitou felé húz a szívem mert rock shoxhoz alig lehet alkatrészt találni. (Múltkor bringástársamnak egy ló lerúgta a villáját és a külsõ tropára ment. Bement a boltba mondta kéne külsõ Manitou Sliverre azt 1 hét múlva már kapott.) Ráadásul Splicet már találtam olcsón (52000Ft), de Recont még nem nagyon (67900Ft) . Manitou Black superrõl mi a vélemény mert az is van 69990Ft. Kb. 60000-at szerettem volna rá áldozni. Ez sok.--.
Használt Rebá-t vettem anno,nem bántam meg.Igaz, hogy megbízható forrás voltHát a használt cuccoktól írtózok.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Hát a használt cuccoktól írtózok. Az biztos nem lesz benne. Még gondolkodom. A lockout az mindenképp kell. De tényleg olcsó az a relic.(gyanúsan) Recon vs. Splice Kicsit a manitou felé húz a szívem mert rock shoxhoz alig lehet alkatrészt találni. (Múltkor bringástársamnak egy ló lerúgta a villáját és a külsõ tropára ment. Bement a boltba mondta kéne külsõ Manitou Sliverre azt 1 hét múlva már kapott.) Ráadásul Splicet már találtam olcsón (52000Ft), de Recont még nem nagyon (67900Ft) . Manitou Black superrõl mi a vélemény mert az is van 69990Ft. Kb. 60000-at szerettem volna rá áldozni. Ez sok.--.
Hát valami olyasmi. Rögtön tesztúton a kormány elfordult (mert a kormányszár csavarjai nem voltak rendesen meghúzva) és a bicó a tetejére esett. Kár: Kormányszarv törés, meg az enduro kapott. a többi sértetlen, jah meg én sérültem, de csak felszínesen. A villán még tudok gondolkodni mert majd Aug. végén akarok venni vagy az év végi akciókon.A boltban azt mondták hogy a Manitoukboz könnyebb alkatrészt szerezni. Az elsõ kerék cserélve les,majd ugyan olyanra. A hátsófék marad, Elõre meg lesz Avid BB5 vagy BB7.A váztáska még ? , lehet hogy csak nagyobb túrákboz, majd beszerzek egy nyeregtáskát. A gumik azért ilyen pirickák mert most fõleg aszfalton megyek, de a garázsba ott figyel a Conti Explorer ha sarazni akarok.
Mi kéne még rá szerintetek?
Hát valami olyasmi. Rögtön tesztúton a kormány elfordult (mert a kormányszár csavarjai nem voltak rendesen meghúzva) és a bicó a tetejére esett. Kár: Kormányszarv törés, meg az enduro kapott. a többi sértetlen, jah meg én sérültem, de csak felszínesen. A villán még tudok gondolkodni mert majd Aug. végén akarok venni vagy az év végi akciókon.A boltban azt mondták hogy a Manitoukboz könnyebb alkatrészt szerezni. Az elsõ kerék cserélve les,majd ugyan olyanra. A hátsófék marad, Elõre meg lesz Avid BB5 vagy BB7.A váztáska még ? , lehet hogy csak nagyobb túrákboz, majd beszerzek egy nyeregtáskát. A gumik azért ilyen pirickák mert most fõleg aszfalton megyek, de a garázsba ott figyel a Conti Explorer ha sarazni akarok.szegény Cateye...mi lett vele? medve attack?
Képek a bicóról itt: http://gyikgyigo.myp...m01&id=DSC01980
[highlight] The bike way of life [/highlight]