Nem egy mai darab, egy 2000-res Sid XC. Pihe könnyû és az 53 kilóm ellenére még alattam is bemozdul
Akkor ezt rendesen benéztem...
Nem egy mai darab, egy 2000-res Sid XC. Pihe könnyû és az 53 kilóm ellenére még alattam is bemozdul
Szabad érdeklõdnöm a fehér villa után a Magellánon? Mi az valójában és mit kóstál? Mer tecc nagyon... thx
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Hogy érted,h mélyen van a fékkar? A kormányt nem tom,h milyen,mert egy komplett gépet vettem használtan abból jöttek az alkatrészek. A váz,villa,elsõ váltó,nyeregcsõ,nyereg és a stucni lett csak cserélve. Bár lehet,h a gumikat is kéne. A kormány nem kényelmetlen,bár egy vastagabb markolat(vagy mi ez rajta) jó lenne.
Csak ez a kettõ egyenlõre. De a merida is csak pár napja van meg. De remélhetõleg lesz majd még gép(XC,fekvõ),csak hát nincs pénz mindenre.
Talán majd ha már nem tanulok,hanem dolgozok.
Nem rosz ilyennel munkába járni.A street-et inkább csak nézem. Nem érzem magam hozzá megfelelõ embernek.
A fotókról nem nagyon tehetek. Digitális fényképezõm nincs,csak a mobilomban lévõ 2 megapixeles,ami nekem megfelel. Sajnos a fotózáshoz meg nem értek és a kezem is remegõs,így nem nagyon tudok jó képet csinálni. Az utólsóval meg egyetértek, csupán érdekelt volna pár vélemény, mivel az országútikhoz nem igazán értek. Hátha kapok egy-két jó tanácsot.
Köszönöm.
A bicaj L-es azaz 56-58-as. Ezt a méretet javasolták a magasságomhoz. Amúgy a 185 centimmel nem vagyok épp pöttöm,de túl nagynak sem mondanám magam.(mellesleg a konám is 18 colos)
Köszönöm.Így képpel illusztrálva már értem,hogy mit mondasz(mondanak). Valamennyivel majd kipróbálom feljebb állítva, de így sem kényelmetlen érdekesmód.
A képen látható mongoose a tied? Nagyon csini.
Az a véleményem, hogy sz@rok a fotók. Életlenek. Ettõl még a bringa biztos jó, csak nincs kedvem megnézni. Bótban sem veszem meg, aminek ronda a csomagolása. Egyébként a véleménnyilvánítás itt önkéntes.
szerintem is, a nyereg pedig nagyon elõre van döntve:D
Hogy áll az a kormány? nagyon furának érzem, olyan mintha egy pályakormányt erõszakoltál volna meg fékkel. A fékkar helyzete nagyon mélyen van sztem...
A kerekek f@szák!
Ennyire nincs senkinek sem véleménye? Ne már! :'(
Hogy áll az a kormány? nagyon furának érzem, olyan mintha egy pályakormányt erõszakoltál volna meg fékkel. A fékkar helyzete nagyon mélyen van sztem...
A kerekek f@szák!
Forest, szépek a bringáid!
Nekem fõleg a Kona tetszik.(Álmom egy Stinky.-csak úgy mondom...)
De grat mégegyszer mindenkinek, király mindenki gépe
Semperit és nálam:DA "szellembringán" található gumik érdekelnének. Hol kapok olyat?
Izomtéridõninja-geológus!